Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani David

Sa ai parte de o viata linistita, sa nu iti mai rezerve viata nici un obstacol , sa fii puternic si mereu fericit
Lali si tati de David sunteti niste oameni puternici si un adevarat exemplu pentru noi Doamne ajuta ca viata sa va fie mereu linistita si sa nu mai aveti parte de nici un eveniment neplacut

Simply,mami de fetita frumusica

multumim frumos simply...asa speram si noi sa avem o viata fara evenimente neplacute...acu de linistita...ce sa zic....ne-am obisnuit sa fim tinuti in suspans asa ca nu se supara mici devieri de la viata noastra linistita atata timp cat nu ne afecteaza tare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

La mul#539;i ani, David! (am vrut sa ī#539;i spun si online) va pupam!!!

La mul#539;i ani (cu īntārziere, scuze) tuturor pufilor care si-au serbat ziua, sa ne traiti si sa ne face#539;i zilele frumoase!

Noi va mul#539;umim pt urari, din inima!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

multmim frumos adina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

LA MULTI ANI, DAVID, LUPTATOR MIC!

Sa fii sanatos si tare, tare fericit.
Lali, pun si eu flori in buchetul mare pe care ti l-au oferit fetele azi Esti o mamica de nota 20!

mami de fetita finuta

multumesc frumos...primesc cu placere florile...am mai luat o vaza din vecini si le-am facut loc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

La multi ani David, si multa multa sanatate! Si sa fii o bucurie zilnica pentru parintii tai! Si "problemuta" ta sa fie de fapt punctul tau forte! si multe alte chestii normale de copii - sa cresti mare si frumos si destept si voios!

Iar mamei tale un brat de si imbratisari!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

multumim frumos Ruxi...este BUCURIA noastra...este sufletul nostru si il iubim la nebunie cu toate fitzele lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

salut, fetelor!

intru sa urez din tot sufletul LA MULTI ANI, DAVID!

sa iti dea DD sanatate, bucurie si un dram de noroc, atata cat sa fii intelept, sa faci algerile cele mai bune! iar parintilor tai... multa putere si sanatate sa se bucure de tine!
Lali...

vreau sa urez sanatate multa pufilor bolnaviori si recuperare usoara si spor la schimbarea stilului de viata sotului Ruxitei!

o seara frumoasa!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

multumim frumos...o sa avem noi grija sa fie destul de intelept sa faca alegeri bune...sper...cat ne-o asculta ca maine poimane nu mai sta la pupat, pe urma nu mai vrea cu noi in vacante...etc...trec repede anii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply folosesc reteta clasica de chec (cred). Adica 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 de faina, zahar vanilat (eu am pus esenta ca n-am avut zahar) si niste ulei (nu stiu daca se pun tot 6 linguri, eu pun mult mai putin).
Separ albusurile, le bat spuma cu zaharul, adaug galbenusurile cate unul, pun faina, uleiul, esenta, amestec si pun in vas. Fructele le dau prin faina si le introduc in aluat, il bag in cuptorul incalzit si il las acolo pana e gata.

Scuze, nu-s o gospodina desavarsita, le fac dupa ureche.

PS: Mi-a crescut inima cand am vazut-o pe Mara cum manca cu pofta.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

...si acum sa zic si eu frumos...Buna seara!

fetelor...VA IUBEEEEESC...nici nu stiti cat am bocit...de cum am citit primul mesaj de la Nyny pana am terminat mesajul Plateei...Jur ca fiecare mesaj in parte m-a atins la corason...ati scris atat de frumos si ne-ati facut niste urari din suflet...ce sa mai...ma bucur enorm ca v-am cunoscut si ca va am alaturi...azi de dimineata am fost emotionata...la fel ca si anul trecut...traiesc din plin aniversarile lui David si probabil asa va fi mult timp incolo pana o sa mi se stearga frica aia pe care am simtit-o cand l-am nascut...ca nu voi ajunge sa traiesc momentele astea...Am avut o aniversare frumoasa...mai restransa azi...doar in familie...greul va fi sambata...12 copii plus parintii de rigoare...va fi o nebunie curata...dar va fi una frumoasa...noroc ca am ajutoare de nadejde din partea bunicelor...
...si acum....

partyyyyyyyyyyyyyyyy all night

cu mic cu mare va invit la petrecere...orice petrecere se tine seara...cu drag am asezat pe platouri si platouase....oua umplute, snitele, chiftele, salata de tabule, salata de vinete, humus, crochete de cascaval, minipizze, carnaciori in foietaj...iar ca desert avem un cheesecake cu afine (chiar din asta am si mancat), tort cu fructe de padure si inghetata de banane si mango, facuta in casa...bauturile sunt pe ales...avem limonada, mojito, sampanie, tuica de Zalau...de vin si bere nici nu mai vorbesc...sucuri pentru toate gusturile....avem toate ingredientele pentru o petrecere reusita...

Pe David l-am culcat de la ora 9...era rupt de oboseala...nici nu a dormit azi decat o ora...Oricum a fost fenomenal cum s-a bucurat la cadouri....era numai un WOW...a fost un dulce...A fost o zi tare frumoasa, am stat acasa...am bagat doar un coafat scurt...in rest ne-am bucurat de prezenta lui si ne-am transpus la mintea lui....

Va multumesc inca o data pentru urari...m-au emotionat chiar foarte tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lali

Suntem niste norocoase ca te cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply folosesc reteta clasica de chec (cred). Adica 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 de faina, zahar vanilat (eu am pus esenta ca n-am avut zahar) si niste ulei (nu stiu daca se pun tot 6 linguri, eu pun mult mai putin).
Separ albusurile, le bat spuma cu zaharul, adaug galbenusurile cate unul, pun faina, uleiul, esenta, amestec si pun in vas. Fructele le dau prin faina si le introduc in aluat, il bag in cuptorul incalzit si il las acolo pana e gata.

Scuze, nu-s o gospodina desavarsita, le fac dupa ureche.

PS: Mi-a crescut inima cand am vazut-o pe Mara cum manca cu pofta.

Multumesc de reteta , asta cu fructele prin faina nu o stiam , cred ca asa nu se mai lasa la fund, nu?

Super ca Mara a mancat , ce e facut cu dragoste cum sa nu pape!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Lali pe mine asa fior m-a trecut cand am citit mesajul tau, m-a emotionat f tare. Numai bine va dorim

Mergi la inceput