Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

LMA David!

Sa fii sanatos si norocos asa cum se zbat parintii tai sa fii inca de cand erai un samburel!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

multumim frumos!...asa e...parca mai ieri era un samburel si acum alearga prin casa si ne face prezenta toata ziulica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani David, puiut luptator!

Sa fii mereu sanatos, fericit si norocos!

Lali sa-ti traiasca baietelul, sunteti o familie tare frumoasa, sa ramaneti mereu asa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

multumim frumos Mire...asa sper si eu sa ramanem tot asa de frumosi... doar un pic mai subtirei in talie as adauga...in restul toate sunt OK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

LA MULTI ANI DAVID! Luptatorul cel mare!
Sa cresti mare si sanatos, sa ii iubesti pe mami si tati la fel de mult cum te iubesc ei pe tine!
Un an frumos, fara greutati, cu impliniri si multa dragoste!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

multumim frumos...asa speram si noi sa ne iubeasca tot la fel cat il iubim si noi ca avem muuuulta drgaoste de oferit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

LA MULTI ANI DAVID, PUFULETE LUPTATOR!

SA FII SANATOS, SA AI MULT NOROC
SI O VIATA PLINA NUMAI DE BUCURII!

Multe pentru mami a ta!

multumim frumos...asa speram si noi la o viata plina de bucurii si noroc...ca e tare bun si norocul asta la casa omului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

LA MULTI ANI DAVID, PUFULETE LUPTATOR!

SA FII SANATOS, SA AI MULT NOROC
SI O VIATA PLINA NUMAI DE BUCURII!

Multe pentru mami a ta!

Subscriu si eu,ca tare frumos a scris Antlantique,colorat si vesl!Mesajele mele de felicitare sunt mereu cam plicticoaseAsa ca subscriu cu tot dragul,si felicit si pe mami si tati de David,sa se bucure de David cel frumos,cu multa sanatate!

Ziua buna tuturor!

Larisel,multumesc de info,mi-ai putea da si cum se numeste gradi a voastra?Stii ceva de Hathi?Multumesc!

Lara

multumim frumos Loredana...asa sa fie...primim cu placere felicitarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si cum v-am obisnuit, daily report...

vin de la spital unde am avut o discutie serioasa cu sotul... despre diverse.. resorturi interioare de verticalitate, lupta cu sine, adevarata valoare a banilor pe care tocmai am descoperit-o (!) si multe altele... cum ar fi lectii de viata de invatat...

... tot contabilizez lucrurile bune din viata mea odata cu accidentul... cum spuneam descopar valoarea (adevarata) a banilor (putin inseamna de fapt mult)... si deschiderea spre lume (nebanuita)... in fiecare zi stau de vorba cu multa lume la intamplare despre orice... cu niste babute despre ce fac ele la pensionare... cu o tipa ca arata foarte bine la 52 de ani... ma si mir de mine, pt ca de regula nu intram decat rarisim in vorba cu necunoscuti... si eram mai degraba preocupata de problemele mele (minore)...

si ca apreciez sprijinul moral pe care mi-l dau oamenii... desi mai putin ma intreaba despre cum ma simt eu... toata lumea ma intreaba cum se simte sotul meu... eh, e momentul lui de "glorie" nu al meu!!! dar stiu ca am aprecierea lui, ca in toata povestea asta de mine ii pare cel mai rau... si ca i se pare ca fac prea mult ... si ca ii e rusine de mine daca ar cadea in pesimism...

... si ma felicit pt ca am rezolvat problema rmn-ului... m-am gandit la varianta trimitere de la neuro... facut programare medic de familie, medic de familie mi-a dat trimitere catre neurolog, la neurolog ca nu-mi poate da trimitere ca e internat... ca medicii de spital nu pot da trimitere ca sunt interni... si ca tre facut cu plata si m-am sperit ca nu fac fatza... si pana la urma m-am speriat degeaba ca nu costa atat de mult, adica imi ajung banii pe care-i mai am... si ca maine facem rmn-ul!!! am gestionat bine banii...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am spus ca nu mai scriu nici un rand ca sunt varza, m-a terminat astazi Ariana , dar acum doarme ; am vazut ca Mirela a facut chec cu afine nu dai la schimb cu forneti cu caise si nuca? vreau si eu reteta, sau o tii numai pt tine?

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

salut, fetelor!

intru sa urez din tot sufletul LA MULTI ANI, DAVID!

sa iti dea DD sanatate, bucurie si un dram de noroc, atata cat sa fii intelept, sa faci algerile cele mai bune! iar parintilor tai... multa putere si sanatate sa se bucure de tine!
Lali...

vreau sa urez sanatate multa pufilor bolnaviori si recuperare usoara si spor la schimbarea stilului de viata sotului Ruxitei!

o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

La multi ani ! David La multi ani !

Multi, multi inainte asa cum ti i-ai dorit tu pentru ca ai luptat mult pentru ei.

Pentru Lali , cea mai curajoasa dintre mamici. Fiecare aniversare a lui David sa fie cat se poate de frumoasa ca sa compenseze momentele grele prin care ati trecut dupa nastere

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

multumim frumos...pana acum ambele aniversari au fost tare tare frumoase...ai asa de mare dreptate...in momentele astea uitam tot ce a fost greu si ne amintim numai de lucrurile frumoase..pana la urma doar astea trebuie sa ramana in sufletul nostru...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

La multi ani David
sa fii in continuare la fel de puternic ca si pana acum
esti pntru noi toti dovada vie ca se poate,ca daca exista maxima implicare si cineva acolo sus ne iubeste totul este posibil
azi dimineata m-a trecut un fior pe siora spinarii cand am citit mesajul tau Lalitica in care scriai ca i se acordasera sanse zero
si nu in ultimul rand un brate mare de si multi pentru voi parintii lui.Va doresc ca perioada aceea groaznica de la inceput sa fie toata portia de rau din viata voastra de parinti iar de acum in colo sa aveti parte doar de bucurie din partea puiutului vostru

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

multumim frumos...noi zicem ca suntem pe drumul cel bun si cu cat inaintam eu sper sa fie tot mai bine....uitandu-ne la David cum ne zambeste toata ziua ne spunem ca nu degeaba am ajuns pana aici...da, din pacate in Romania mi s-a spus la 32 de saptamani ca ar fi trebuit sa avortez, ca acum este prea tarziu deoarece malformatia lui este incompatibila cu viata...ei, uite ca nu a fost asa...si am si fost la acel doctor impreuna cu David ca sa il vada ce frumos a crescut

Mergi la inceput