--> --> -->

Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Repede, repede pana nu se termina petrecerea:

LA MULTI ANI, DAVID!

Lalitica!

Sa dea Domnul sa creasca asa frumos tot inainte si mai greu de-atat sa nu va mai fie niciodata! Aveti un pui frumos foc si meritati voi toate felicitarile pentru ambitia voastra si pt rabdarea si dragostea cu care l-ati crescut!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Lali,
te cred ca ai plans la ce mesaje frumoase si din suflet s-au scris, m-au emotionat si pe mine darmite pe tine!
Doamne-ajuta!

Ruxita,
Bravo pt tot ce reusesti sa faci!

Miremia,
adauga si sfecla rosie acolo lg pleurotusii care nu-si modifica proprietatile prin gatire

Tomaca,
Asa am mai asteptat sa reapari si nu ne spui nimic!???

Nyny,
ma buvcur ca ati scapat de branula. pup bubutza lui david.

Sorina,
Mi-a soptit un pasarel ca ai un corp tare frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply folosesc reteta clasica de chec (cred). Adica 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 de faina, zahar vanilat (eu am pus esenta ca n-am avut zahar) si niste ulei (nu stiu daca se pun tot 6 linguri, eu pun mult mai putin).
Separ albusurile, le bat spuma cu zaharul, adaug galbenusurile cate unul, pun faina, uleiul, esenta, amestec si pun in vas. Fructele le dau prin faina si le introduc in aluat, il bag in cuptorul incalzit si il las acolo pana e gata.

Scuze, nu-s o gospodina desavarsita, le fac dupa ureche.

PS: Mi-a crescut inima cand am vazut-o pe Mara cum manca cu pofta.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

mai, mai...da ce bucatareasa esti...sa va fie de bine checul...felicitari pentru mancacioasa ta mica...Al meu David, desi as fi vrut sa-i dau sa manance din cheesecake...nici ca a vrut sa ia o gura intreaga...ciudat este ca ii plac mancarurile dulci dar uite ca cu dulciurile nu se omoara....am mai incercat pe la petreceri sa-i dau tort..ia o gura doua si gata...sunt curioasa daca tortul de sambata va fi mai pe gustul lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lali

Suntem niste norocoase ca te cunoastem!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

merci...esti o draguta...ma faci sa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Repede, repede pana nu se termina petrecerea:

LA MULTI ANI, DAVID!

Lalitica!

Sa dea Domnul sa creasca asa frumos tot inainte si mai greu de-atat sa nu va mai fie niciodata! Aveti un pui frumos foc si meritati voi toate felicitarile pentru ambitia voastra si pt rabdarea si dragostea cu care l-ati crescut!

Sanatate maxima!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

petrecerea tine pana dimineata...de abia a inceput...sa stii ca urari din astea sunt bine venite oricand...merci mult Lore...de abia de ma oprisem din suspine...cu rabdarea stau mai prost ce-i drept...da mi-s ambitioasa rau si nu ma las cu una cu doua pana la urma

Mergi la inceput

hai ca am reusit sa umplu ultimele pagini...eu nu pot sa dorm...inca sunt surescitata dupa ziua asta asa ca mai bantui pe aici...as face eu capitol nou dar sunt antitalent asa ca ma duc sa mai citesc din urma...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si cum v-am obisnuit, daily report...

vin de la spital unde am avut o discutie serioasa cu sotul... despre diverse.. resorturi interioare de verticalitate, lupta cu sine, adevarata valoare a banilor pe care tocmai am descoperit-o (!) si multe altele... cum ar fi lectii de viata de invatat...

... tot contabilizez lucrurile bune din viata mea odata cu accidentul... cum spuneam descopar valoarea (adevarata) a banilor (putin inseamna de fapt mult)... si deschiderea spre lume (nebanuita)... in fiecare zi stau de vorba cu multa lume la intamplare despre orice... cu niste babute despre ce fac ele la pensionare... cu o tipa ca arata foarte bine la 52 de ani... ma si mir de mine, pt ca de regula nu intram decat rarisim in vorba cu necunoscuti... si eram mai degraba preocupata de problemele mele (minore)...

si ca apreciez sprijinul moral pe care mi-l dau oamenii... desi mai putin ma intreaba despre cum ma simt eu... toata lumea ma intreaba cum se simte sotul meu... eh, e momentul lui de "glorie" nu al meu!!! dar stiu ca am aprecierea lui, ca in toata povestea asta de mine ii pare cel mai rau... si ca i se pare ca fac prea mult ... si ca ii e rusine de mine daca ar cadea in pesimism...

... si ma felicit pt ca am rezolvat problema rmn-ului... m-am gandit la varianta trimitere de la neuro... facut programare medic de familie, medic de familie mi-a dat trimitere catre neurolog, la neurolog ca nu-mi poate da trimitere ca e internat... ca medicii de spital nu pot da trimitere ca sunt interni... si ca tre facut cu plata si m-am sperit ca nu fac fatza... si pana la urma m-am speriat degeaba ca nu costa atat de mult, adica imi ajung banii pe care-i mai am... si ca maine facem rmn-ul!!! am gestionat bine banii...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

sa stii ca ma regasesc in multe lucruri scrise de tine...am trecut si eu pe acolo....FELICITARI pentru modul de gandire si organizare....am zis eu...in situatii din astea fiecare da tot ce poate mai bun pentru a incerca sa iasa la liman...incet incet lucrile se limpezesc, se aseaza pe un fagas cat de cat normal...E o perioada mai aglomerata, dar vor venii si zile mai bune.
Imi amintesc si eu cum la 2 zile de la operatia lui David, sotul meu s-a lovit la picior si nu avea voie sa umble deloc iar eu de abia nascusem si faceam ture intre spital si sotul meu.. ii lasam dimineata manacare si apa la pat si mai treceam pe la pranz ca sa-i mai dau mancare si sa vad daca are nevoie de ceva si apoi inapoi la spital pana seara...picam lata de oboseala...dar uite ca toate au trecut acum...multa rabdare si intelegere...oricum, felicitari pentru atitudinea ta...va tinem pumnii pentru maine la RMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

hai ca ma bag eu sa fac un capitol nou pana una alta... daca nu s-a anuntat nimeni.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput