Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI DAVID, mare luptator !!!

Sa ai o copilarie frumoasa in ciuda tuturor problemelor intampinate pana acum,
sa-ti uimesti parintii in fiecare zi cu progresele tale,
sa fii sanatos sii...
un pic mai mancacios.

pt mamica ta speciala.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, David!

Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos, si sa aduci numai bucurii parintilor tai minunati!

Lali....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Cafelutza e servita!

Multumesc mult de urari adresate tatalui meu, Loredana, Simply, Nyny, Danasor, Mire...chiar mi s-a luat o piatra de pe inima.

Sa va fie de bine intalnirea, am vazut si eu poze de gazele sexoase......Tare mi-as dori sa pot ajunge si eu la o intalneala, sa va cunosc si real, nu numai virtual...

Am comis-o si eu ieri, daca tot nu reusesc sa ajung la intalnirile din bucuresti...m-am gandit ca macar la buzau s-o comit...am iesit la panz la masa cu doua prietene vechi...si taare bine a mai fost!

Larisel... de lista analizelor, am salvat-o.....Tare frumos povestesti de fete , sunt niste dragalase, frumoase si ghiduse!...Cu camerele de la gradi....e super treaba...am si eu una, instalata in living, si cand mi se face dor de princesita....mai bag cate un ochi.

Simply....pup mamica documentata si puternica, si pe printesa-fluturas, sa-i iasa mai repede si cat mai fara durere molarii! Cum se mai simte azi? A mai trecut febra?

Nyny... de info, cu nebulizatorul. Daviducu, sa scape de nesuferita de branula, si sa nu mai aiba nevoie de ea niciodata!

Danasor.... fetele frumoase! Cu cina...hmmm, si eu m-as fi ofticat maxim, dar totul e bine cand se termina cu bine! Sa stapaniti sanatoase cadourile! Si eu am filmat-o pe iris cum foloseste tableta sora-sii....mi s-a parut tare haios, cum butoneaza ea pe acolo cu manutzele ei mici, cu cata dexteritate rasfoieste slide-urile, isi pune jocuri.... Cu LP....iris bea inca...si o sa ii mai dau o vreme...nu vreau sa repar ceva ce functioneaza, cum ar spune inginerii...Daca il bea pe asta...apai pe asta o sa-l bea.

Lorex...ma bucur ca sunteti mai bine, si ca a trecut nesuferita de viroza fara AB! Cu nervii, si crizele....mai face si iris...mai rarutz acum, decat acum cateva luni...Si in general face urat daca imi pierd eu rabdarea si diplomatia...De obicei, cand are ceva nepermis in mana ....Daca am grija, si o iau usor, pe dupa vishin, o distrag, etc...e ok, reusesc sa indepartez potentialul pericol fara scene....desi se lasa din ce in ce mai greu pacalita si distrasa

Evyme...cum mai e Sebi? A mers la gradi? Cum a fost prima zi de munca?

Dece...bine ca ati prins programare la Thiery!

Mire... frumoasei Mara, sa ii iasa repede caninii, si sa nu o mai chinuie!

Lali....felicitari pentru papa lui David, si pentru recuperarea greutatii! Deci Liv52 si ulei de peste ...am inregistrat si eu informatia, pentru vremuri grele. Desi...cu uleiul ala...bleax!...E super ca il ia David, ca iris mi-l improasca prin toata camera, si nu ies petele si mirosul ala......decat cu foarfeca!

Ruxita...offf, doamne!...grea zi! ...sa ai putere, mami, sa rezisti! Cu taxele la portari...asa e peste tot, iar cu universitar-ul.....hmmm, nu stiu cum mai e acum, dar era bine tare, cand am fost eu cazata pe acolo. E lux, fata de parhon, sau de spit. sf ioan.

BF...felicitari pentru coafura cea noua! ...Imi place tare mult cum iti vine! Poate ma incumet si eu, si-mi fac curaj sa-mi tai coama (sau parte din ea, cel putin), ca m-a disperat cu mentenanta!

Tomaca.......M-am gandit la tine aseara, cu papa lui Tudor prin casa....Am comandat princesitei o masuta si un scaunel, aseara i le-a adus tati, si de incantata ce-a fost, n-am mai reusit s-o pun in scaunul de masa, la masa de seara. A stat la masuta ei o vreme, a papat super repede o parte, intre timp a facut ceva lego, apoi s-a plictisit si-a tulit-o prin casa, si eu cu castronul dupa ea...

Bineinteles ca am citit pe bucati, si asta e tot ce-mi amintesc..

O zi frumoasa sa aveti ...eu am gatat cafeaua, si ma apuc de rutina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de coffe, sorina...la mine merge la fix...

eu inca visez la acea noapte in care sa ma culc la 10-11 si sa ma trezesc la 6-7...
daca maculc cu el....nu dormim bine ...daca ma duc cu ta-su.....ma striga dupa vreo 2 ore de somn...si raman cu el...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

LA LULTI ANI, FEBELTEA MEA MICA...sa cresti mare si sanatos ...sa rezisti la tot ce-ti poate face rau si sa ai intelepciunea de a depasi toate momentele grele ale vietii....

mami de david ....tie si lui tati lui multe, multe imbratisari...tot respectul din partea mea ca ati fost puternici de la inceput si ...o tineti tot asa...aveti niste obrajori rosii...cei mai frumosi...si sper din tot sufletul sa fie sanatos...astya e cel mai important....ca ministru...vedeti voi pe urma daca o sa-i placa...

sa fiti cu totii fericiti

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Neatza si multzam pt cafelutza sorina ...

Azi fetele nici nu m-au bagat in seama dupa ce le-am echipat de interior la gradi... Cu chiu cu vai am obtinut o bezea ... Sunt haioase cum isi ridica manecile singure sa arate asistentei manutele, cum isi baga lanterna in gura si deschid larg gurita pt control...

Mergi la inceput

LMA David!

Sa fii sanatos si norocos asa cum se zbat parintii tai sa fii inca de cand erai un samburel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Ruxita...offf, doamne!...grea zi! ...sa ai putere, mami, sa rezisti! Cu taxele la portari...asa e peste tot, iar cu universitar-ul.....hmmm, nu stiu cum mai e acum, dar era bine tare, cand am fost eu cazata pe acolo. E lux, fata de parhon, sau de spit. sf ioan.

Si eu vroiam sa zic, rux, ca spitalul asta mi s-a parut mult mai ok decat de ce am vazut eu pana acum, cel putin la sectia neuro, iar maica-mii chiar ii placea mancarea. Noi dadeam 5 lei la portar , nu stiam de piata... de 2 lei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

larisel, ce lapte praf dai acum fetelor? Ti-a recomadnat o marca anume?

www.nestlebaby.com/ro/baby_nutrition/products/product_detail.htm?stage=4&num=10&pci=11" target="_blank">Nan Junior 2+.

Mergi la inceput

ruxita Ziceai ceva de clinici de recuperare... ma intereseaza si pe mine subiectul, dar in special clinici/spitale de stat, la privat nu ne permitem.

Noi acum suntem la a 2-a internare la recuperare la Spitalul Militar si in curand o internam pe mama pt o tura la Filantropia.

Scuze pt

Mergi la inceput