Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani David, puiut luptator!

Sa fii mereu sanatos, fericit si norocos!

Lali sa-ti traiasca baietelul, sunteti o familie tare frumoasa, sa ramaneti mereu asa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

LA MULTI ANI DAVID! Luptatorul cel mare!
Sa cresti mare si sanatos, sa ii iubesti pe mami si tati la fel de mult cum te iubesc ei pe tine!
Un an frumos, fara greutati, cu impliniri si multa dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Seara buna,

am intrat sa zic si eu 2 vorbe ca va tot citesc si nu reusesc sa scriu 3 vorbe... azi am fost contra cronometru si ma bucur ca am supravietuit... fara bocete, doar foarte obosita... am incercat sa plang nitel dar nu mi-a iesit nici de-o lacrimuta... de la 7 sunt bipeda si abia acum am reusit sa ma asez pe un scaun... gradi, fizio, spital, ecografie cardio, servici, o sana cu o chifla, programare RMN, gradi, cumparaturi cu copil in brate, facut mancare, spital, baie sotz, casa, dulce casa... cu ratb... cred ca e prima data cand m-am zgarcit sa dau un ban la taxi, am preferat sa iau niste sucuri la copii... acasa... Ela a transformat holul in patinoar, copilul ud dres pana la genunchi, kkt la fund, murdar de diverse... Ela ma roaga sa o ajut la o tema de fizica cu niste legaturi in serie si niste omi, blank total...

lali

larisel, bafta cu tratamentele, si cu tusea si noi o tuse rebela kkcioasa ... siroape la greu din plante...

na, cam am reusit performanta de a vorbi doar telegrafic, dar la ora asta... nu se leaga propo...

NB

maine un program si mai infect, dar incerc sa ma mobilizez exemplar...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Brava mama!

Asa sunt femeile, puternice!
Totusi mananca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

LA MULTI ANI DAVID, PUFULETE LUPTATOR!

SA FII SANATOS, SA AI MULT NOROC
SI O VIATA PLINA NUMAI DE BUCURII!

Multe pentru mami a ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna dimi!
Multumim de cafea Sorina !

Noi am ajuns aseara tarziu si acum am program administrativ, splat, curatenie, pregatit masa si iesit cu puiul la zapada. Sa vad ce reusesc sa fac ca eu nu sunt chiar asa de organizata si rapida ca unele fete de pe aici.
Revin dupa amiaza cand doarme puiul, daca pot.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

LA MULTI ANI DAVID, PUFULETE LUPTATOR!

SA FII SANATOS, SA AI MULT NOROC
SI O VIATA PLINA NUMAI DE BUCURII!

Multe pentru mami a ta!

Subscriu si eu,ca tare frumos a scris Antlantique,colorat si vesl!Mesajele mele de felicitare sunt mereu cam plicticoaseAsa ca subscriu cu tot dragul,si felicit si pe mami si tati de David,sa se bucure de David cel frumos,cu multa sanatate!

Ziua buna tuturor!

Larisel,multumesc de info,mi-ai putea da si cum se numeste gradi a voastra?Stii ceva de Hathi?Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani ! David La multi ani !

Multi, multi inainte asa cum ti i-ai dorit tu pentru ca ai luptat mult pentru ei.

Pentru Lali , cea mai curajoasa dintre mamici. Fiecare aniversare a lui David sa fie cat se poate de frumoasa ca sa compenseze momentele grele prin care ati trecut dupa nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Ruxi - felicitari pentru mobilizare; esti o persoana foarte puternica
Sanatate multa sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

La multi ani David
sa fii in continuare la fel de puternic ca si pana acum
esti pntru noi toti dovada vie ca se poate,ca daca exista maxima implicare si cineva acolo sus ne iubeste totul este posibil
azi dimineata m-a trecut un fior pe siora spinarii cand am citit mesajul tau Lalitica in care scriai ca i se acordasera sanse zero
si nu in ultimul rand un brate mare de si multi pentru voi parintii lui.Va doresc ca perioada aceea groaznica de la inceput sa fie toata portia de rau din viata voastra de parinti iar de acum in colo sa aveti parte doar de bucurie din partea puiutului vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani David

Sa ai parte de o viata linistita, sa nu iti mai rezerve viata nici un obstacol , sa fii puternic si mereu fericit
Lali si tati de David sunteti niste oameni puternici si un adevarat exemplu pentru noi Doamne ajuta ca viata sa va fie mereu linistita si sa nu mai aveti parte de nici un eveniment neplacut

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput