Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !
Raspunsuri - Pagina 13
nyny spune:
BF multumim de intrebare...suntem spre bine. Am fost si la dr pt evaluare si se pare ca maine dimineata vom scapa de branula. Nici nu stiu cum de a rezistat 4 zile cu ea la mana.
De tuse nu vom scapa chiar asa usor, facem aerosoli inca 5 zile*3 ori pe zi.. si vedem dupa in ce stadiu vom fi.
Mamica fericita de Mara si de David
lalitica2000 spune:
Hello...hello...ce fac fetele?
Eu sunt undeva pe la capitolul trecut...iar a fost un week-end fructuos la vorba...tare mult ati scris...
Am fost ieri la intalnirea cu fetele...ca de obicei a fost o placere sa iesim si sa vorbim de copii, am mai barfit un pic si sotii din dotare, am vorbit vrute si nevrute....din astea....ma bucur de fiecare data cand mai cunosc cate o fata de pe forum...va multumesc fetelor ca existati si la cat mai multe intalniri...mie imi priesc tare bine...deja m-am inscris pe lista de 8 martie...
David a avut un week-end bunicel, pot sa zic...cel putin de vineri pana aseara a recuperat 150gr...cu pranzul este tot cu cantec, dar macar a inceput sa manance celelate mese. M-am apucat sa-i dau la siropele saracul....i-am luat Liv52, plus uleiul de peste si First Defense-ul de la Secom...asa ca sper sa avem ceva beneficii de pe urma lor...vorba Alexuzzzei...te cam usca de bani produsele astea...dar...macar sa fie cu folos...
Merci mult Larisel...precum vezi am bagat deja in program uleiul de peste, pe care mi-l ia foarte bine. Merci de lista de analize...am sa o compar si eu maine cu lista mea, ca nu mai tin minte ce pentru ce analize i-au luat atunci pe langa cele de diabet.
Ruxita..merci de idee...am luat si Liv52..desi scrie ca are zahar, se pare ca nu e mult cantitativ pentru ca mi-a venit cu glicemii bune. Auzisem si eu de liv52 ca e bun si pentru stimularea poftei de mancare, pe langa altele, dar m-am ferit din cauza ca are zahar in continut. Sper sa vad ceva imbunatarire in curand...
Ca mi-am adus aminte...sa stii ca si eu cand am aflat de problemele lui David mi-au sarit in ajutor o gramada de oameni (cunoscuti si nu numai) cu sfaturi, relatii...Am ramas surprinsa, nu m-am mai simtit singura si usor usor incepeam sa sper ca totul va fi bine...in tot haosul ala, toate lucrurile mergeau spre bine si iacata-ne maine facem doi ani...si cand te gandesti ca sansele erau ZERO...ramai suprinsa de cati oameni cu bun simt si dornici de ajutor sunt pe lumea asta...recuparare usoara...Pana la urma nu conteaza cat dureaza recuperarea ci important este rezultatul...sa reuseasca sa aiba o anumita calitate a vietii...Stiu ca totul costa in zilele noastre...Sper sa reusiti sa faceti fata si cheltuielilor ca sa puteti face toate investigatiile/tratamentele necesare...
Danasor, am incercat si cu TV-ul si cu calculatorul si cu Iphonul...ii si ziceam sotului ca oare ce ne faceam daca nu aveam acces la tehnologie...e greu, dar trece...cresc ei mari,nu?
Nyny, ma bucur ca david e mai bine...cred ca nu i-a fost deloc comod cu branula aia...brrr...dar pe langa statul in spital, e mult mai bine asa ambulatoriu
Dece...acu hai sa nu ne panicam...nu e musai sa aiba si Luca rahitism...da, e bine sa-i faci o hemoleucograma completa, sa-i duci pipi si caca la analize.. altceva nu stiu ce sa-ti recomand...vezi ca mai este un laborator aproape de tine...cel vis a vis de Mall..Medcenter...Cum mai e ochiul lui Jiji?
Lorex, ma bucur ca sunteti si voi mai bine....sa stii ca am incercat si plimbatul prin casa....daca iti vine sa crezi i-am dat de mancare si in cada...am profitat de faptul ca ii place sa faca baie ...problema e ca daca vrea sa scuipe mancarea oricum o scuipa...nu vrei sa stii cum plutea mancarea prin cada....cum am curatat covorul crem dupa el...lenheria d epat din dormitorul nostru...peste tot pe unde il prindeam...din pacate daca vrea sa manance ne-a aratat ca mananca chiar singur (cum s-a intamplat si aseara) dar daca nu vrea sa manance nu mananca neam...asta este...noi suntem tot timpul in cautare de ceva nou si atractiv pentru el
No cam asta ar fi despre ce am citit capitoul trecut...spre sa reusesc sa recuperez ca de dimineata ma chinui sa citesc paginile din capitolul trecut...este full Monday la mine la job
fug ca am o sedinta de la 2 la 5...n-am nici un chef evident...
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Parintii mei lucreaza (au 49-52 ani) deci nu pot pleca de la servici, iar socrii au peste 60 de ani si au grija de o bunica de a sotului care are 80 si ceva....deci suntem pe cont propriu , nu e un lucru imposibil, dar nici usor , ideea e ca ne bazam mai mult unul pe altul si ca impreuna facem o echipa si mergem inainte indiferent de ce e, ce e mai greu e luarea deciziilor(ca niciodata nu stii daca ceea ce decizi va fi sau nu ok....cum e cazul Tomacai acum ) Simply,mami de fetita frumusica |
te rog sa ma scuzi...insa nu m-am putut abtine sa nu zambesc cand am citit ..predictiile peste...20 de ani....evident gandindu-ma la situatia mea...eu voi fi o babaciune la menopauza...iar ta-su...bunic in toata regula purtand pampers.....cu siguanta...distractiile noastre de atunci vor fi undeva printr-=o statiune "reumatica"...
dar da..ai dreptate..tre sa ne vedem putin si de viatza noastra ( desi sincera sa fiu eu ink sunt pe alta lume..am senzatia ca viata mea e EL...si ca nu mai conteaza nik) pt ca altfel se duce naibii si familia si tot...
ps...te-am barfit un pic la intalneala...ceva de genul cum o cresti pe ariana si ca esti o mami calma, cu multa rabdare...cel putin asa te percepem noi...din fatza sticlei
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
ca de obicei cand intru eu...lumea se relax .....
i-am fc prg lu jiji la thiery...sau cum se scrie. e pe 30 apr...ce ziceti de asta? dar eu tot sper ca ce-i al nostru e pus deoparte(si ca o sa-l vedem mai devreme)....trebuia sa mergem la control dupa 6 luni...aka in febr....dar asta e..cu o mama denaturata...si delasatoare....
lali...jiji e mai bine...i-am dat cu un unguent...ceva pe baza de galbenele..sunatoare si ink 2 chestii...si vad ca se cicatrizeaza repede...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela te rog sa ma scuzi...insa nu m-am putut abtine sa nu zambesc cand am citit ..predictiile peste...20 de ani....evident gandindu-ma la situatia mea...eu voi fi o babaciune la menopauza...iar ta-su...bunic in toata regula purtand pampers.....cu siguanta...distractiile noastre de atunci vor fi undeva printr-=o statiune "reumatica"... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Doar tu puteai sa scoti asa ceva!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Doar tu puteai sa scoti asa ceva! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu
Sa va fie de bine intalnirea, sunteti frumoase si veseleImi pare tare rau ca am ratat iar evenimentul..
Simply, un brat de si de la mine, eu stiu sigur ca nu ma puteam descurca asa bine singura
Ma bucur ca sunt mai bine pufii bolnaviori, sa scapati si de tuse cat mai repede.
tomaca spune:
Buna fetelor,
Intru si eu intro fuga, doar sa zic hi.
Ruxi - sper ca sunteti mai bine. sa fiti tari amandoi.
Pufi bolnavi vad ca sunt in continuare: evyme, nyny - sanatate
lorex -sunteti mai bine
lali - am vazut ca David mananca mai bine. Am uitat sa te intreb daca ii dai numai stand la masa; ca Tudor are momente cand pleaca si continuam masa pe canapea sa mergand prin casa (destul de des)
Am vazut ca intalnirea a avut loc. Eu am avut impresia ca duminica viitoare (cand nu puteam sunt singura acasa). Poate acum ma descurcam.
tomaca spune:
larisel, ce lapte praf dai acum fetelor? Ti-a recomadnat o marca anume?
Incer sa vad ce analize ai facut pentru ele. Avem si noi recomandare pentru Tudor, dar nu cred ca atat de multe. mai stau putin ca la sfarsitul lui ianuarie am facut vaccin hepatita A si vreau sa treaca efectul si sa nu apara cine stie ce valori modificate.
lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Cat timp poti administra sirop de tuse? Eu le-am dat 7 zile humex expectorant si Naty inca tuseste ca magasrusul pana la vomitat; uneori am senzatia ca face intentionat sa ma dispere pe mine. Azi i-am luat prospan sirop. Farmacista a zis sa-i dau toata sticluta, cica nu ajunge pt mai mult de 5 zile... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
David foloseste prospan atunci cand tuseste. Mie pediatra mi-a spus sa nu-i dau mai mult de 7 zile, si asa am si facut...bine, nici nu a necesitat mai mult pentru ca in 7 zile mai ramane cu o usoara tuse sau deloc. sa stii ca ajunge o sticluta 7 zile si ii dadeam de trei ori pe zi
Ruxita spune:
Seara buna,
am intrat sa zic si eu 2 vorbe ca va tot citesc si nu reusesc sa scriu 3 vorbe... azi am fost contra cronometru si ma bucur ca am supravietuit... fara bocete, doar foarte obosita... am incercat sa plang nitel dar nu mi-a iesit nici de-o lacrimuta... de la 7 sunt bipeda si abia acum am reusit sa ma asez pe un scaun... gradi, fizio, spital, ecografie cardio, servici, o sana cu o chifla, programare RMN, gradi, cumparaturi cu copil in brate, facut mancare, spital, baie sotz, casa, dulce casa... cu ratb... cred ca e prima data cand m-am zgarcit sa dau un ban la taxi, am preferat sa iau niste sucuri la copii... acasa... Ela a transformat holul in patinoar, copilul ud dres pana la genunchi, kkt la fund, murdar de diverse... Ela ma roaga sa o ajut la o tema de fizica cu niste legaturi in serie si niste omi, blank total...
lali
larisel, bafta cu tratamentele, si cu tusea si noi o tuse rebela kkcioasa ... siroape la greu din plante...
na, cam am reusit performanta de a vorbi doar telegrafic, dar la ora asta... nu se leaga propo...
NB
maine un program si mai infect, dar incerc sa ma mobilizez exemplar...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)