Inseminare artificiala [IAS] 3
Raspunsuri - Pagina 2
anis spune:
Am inteles fetele, partea cu administratea pastilelor.
Mai putin partea pana cand. Eu stiu ca daca nu intrerupi DUPHASTONUL SI NU ESTI ,nu are cum sa vina menstruatia,CORECT?
Voi cam pana in a cata zi il luati , a 28-a zi de ciclu?? si cand faceati testul de sarcina , la 14 , 16 zile de la inseminare sau contact sau ovulatie?
AniS
Lorelai spune:
anis, nu e adevarat ca daca nu il intrerupi nu iti vine. eu l-am luat fara intrerupere pina am inceput sa singerez ca lumea. e adevarat ca lungeste faza luteala dar vine, stai fara grija. ultima oara mi-a intirziat o saptamina, dar a venit, desi luam progesteron.
lorelai
anis spune:
AM inteles Lorelai..atunci il i-au pana cand.....se va intampla ceva, ori una ori alta!
Gata am rezolvat problema asta..daca e asa cum spui tu Lorelai, ca iti vine menstruatia ,chiar daca iei progesteron, asta bineinteles daca nu ai ramas....atunci...mai am de cumparat o cutie maine.. ca eu aveam doar 10 pastilute..
Va pupic....si gata nu mai vorbesc de mine...am mai zis asta , dar o sa ma tin de cuvant
Ce fac celelate fete care au facut inseminarea de mai demult????
AniS
crinuta spune:
Anis draga, chiar m-a bucurat vestea ta de azi. E un pas super important. Ai sa vezi ca va fi bine, si curand punem la cale nunta dintre fata ta si baiatul meu. Sa-mi spui mie " cutu" daca nu va fi asa.
Asa cum ti-am spus si azi, nu inteleg ce se intampla la mine luna asta, si deja ma apuca nervii. Am avut albus din ziua a 8-a \, cam 6,7 zile, si totusi, temperatura nu a crescut. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Iarasi ma dereglez? Of, si iarasi pierd ocazia sa....
Anisuca, ma bucur ca v-a placut muzica. Da, eu am fost " capul rautatilor". M-am intalnit cu dj-ul cu cateva zile inainte si am pus la cale tot. Toata lumea s-a simtit bine, si asta m-a bucurat mult.
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile voastre, si sper sa ne vedem in curand.
pupici
Crinuta
Codri spune:
Anis scuza-ma ca nu ti-am raspuns mai repede, dar n-am mai intrat ieri dupa-masa pe internet. Eu luam Duphaston timp de 10 zile una dimineata si una seara. Cam la 12 ore.Mi s-a intamplat o data sa-mi intarzie ciclul cam 5 zile, pentru ca in luna respectiva, dupa cele 10 zile am luat in continuare, dar numai 1/zi . Tie nu ti-a zis doctorul care a facut inseminarea cum e bine sa le iei?
cornelia1172 spune:
anis eu sunt in ziua 32 de la ciclu,testul este negativ si nu stiu ce sa fac.de regula imi vine la 27 zile dar cred ca este intarziat de la utrogestant.chiar nu stiu ce sa fac
anis spune:
Cornelia,
Cate zile au trecut de la ovulatie? Ai 16 zile? Eu zic ca daca ai, sa mai faci un test.
Mie cand am luat Duphaston, mi-a venit menstruatia cu o intarziere de 7 zile. Deci, asa cum ai presupus , progesteronul intarzie menstruatia....si daca tot nu vine..o fi de la bebelush!
Codri, merci pt raspuns. Dr meu mi-a zis sa i-au 2/zi , pana imi vine menstruatia. Eu n-am mai intrebat mai mult ca m-am luat cu altele....Stii si tu cum e cand ajungi la doctor..ai asa de multe intrebari in cap.....ca mai uiti din ele!
PS: O sa radeti, dar eu ma pregatesc pt inseminarea din decembrie..simt ca luna asta n-a iesit. Nu sunt eu asa de norocoasa sa reusesc din prima...nu mi s-a intamplat niciodata.Eu una ma declar fericita, ca in sfarsit luna asta a fost si la mine ca la carte.Daca va fi asa in fiecare luna , nu ma supar daca reusesc si in 6 luni..nu mai conteaza timpul..ci doar sa am sanse reale si anume sa am ovulatie.
Nu stiu daca ma intelegeti!
AniS
cali spune:
Anis, incearca sa gandesti pozitiv: o sa reusesti luna asta!
Cornelia, poate este prea devreme sa faci testul..
Fetelor, credeti ca are sens sa fac inseminarea luna asta daca sunt racita??
aurelursu@k.ro spune:
Anis, am inteles bine, ai avut ovulatie luna asta? Ai luat ceva plantute sau hormoni? pupici, gabi