Inseminare artificiala [IAS] 3

Inseminare artificiala [IAS] 3 | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

Continuarea....

AniS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am uitat sa va zic....

Azi am fost la eco..luna asta in sfarsit s-a produs ovulatia, asta dupa aproape 5 luni, din cei 2 foliculi doar unul...celalalt e chist , dar e ok..ca deja regreseaza, asa ca nu o sa-mi faca probleme, am noroc si pe partea asta.

Credeti-ma ca imi era de ajuns partea ca am trompe lungi si nu pot ramane insarcinata normal , decat prin inseminare sau alte proceduri...la care s-a mai adaugat si lipsa ovulatiei...asta desi temperatura creste pana la 37 .dar nu facea un salt de temperatura de macar 0,2C..asta e...Si mai am si 27 de ani..si corpul asta al meu...e aiurea..

Eu cred ca m-a ajutat si ceaiul de naprasnic pe care il beau de aproape 6 saptamani.

Eu nu ma gandesc mai departe ,ci sunt fericita ca a fost ovulatie...Doamne pt ce am ajuns sa ma bucur...in loc de.....offf .Si pentru prima data in 3 ani am o sansa reala, adica am toate elementele prezente (foliculi ok, endometru ok,ovulatie)..restul ....depinde de noroc si de Dumnezeu si nu ma pot pronunta!

PS : De acum incolo nu am sa mai vb despre mine, ca sa imi fuga gandul! Sper sa ma intelegeti!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis, iti tin pumnii sa fie cu

Mergi la inceput

Merci TIA, tu ce ai mai facut? Ai intrezarit iepurele sau nu? Ca si la tine ar fi ceva sanse,nu?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

anis, ma bucur sa aud ca ai ovulat. yay!! tinem pumnii strinsi tare, sa fie cu noroc.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis, vineri foliculul meu cel gras nu mai era.. facuse poc acum asteptam!

Mergi la inceput

Pana la urma cum sa i-au Duphastonul? Si pana cand?
Am intels 2 pe zi , amandoua odata sau 1 dimineata si unul sera sau nu conteaza? Pana in ziua 28 a ciclului e ok,sau sa il i-au mai mult?

AniS

Mergi la inceput

Tia sa ai bafta si ai grija sa prinzi iepurasul ala odata ,nu?

Lorelai merci pt incurajari. Tu ce ai mai facut?

AniS

Mergi la inceput

anis, eu am avut ovule de progesteron si mi-a spus sa le introduc una dimineata si una seara, inainte de culcare incepind la 3 zile dupa ovulatie. de asemenea, pt ca am perdut sarcina in treuct, trebuie sa le iau pina in saptamina 10 de sarcina, daca apare bebele. daca nu apare, le intrerup cind vin rushii.

doctorul ti-a zis sa iei 2 pe zi? cred numarul de pastile pe zi depinde si de concentratia pastilelor. mai bine intreaba-l ca sa fii sigura. eu cind merg la farmacie pe reteta nu scrie cite pe zi trebuie luate ci cite mg trebuie sa iau pe zi si cind in timpul zilei. farmacisul imi da pastile mai concentrate sau mai slabe si el imi spune cite sa iau dar doctorul decide cind sa le iau.
eu zic sa intrebi doctorul sau farmacistul inainte sa le iei.

lorelai

Mergi la inceput

Lorelai si fetele,

Dr mi-a zis 2 /zi si sa il i-au pana vine menstruatia. Eu asta nu inteleg, adica mai exact pana cand?
Si am uitat sa intreb cum sa le i-au , adica amandoua odata sau 1 dimineata si 1 seara. Din cauza asta va intreb pe voi? DECI, cum e pana la urma?
Chiar si asa la 2 pastilute , am inteles ca nu e nici un risc..daca apare bebelusul..daca e progesteron mai mult, CORECT?
Eu pana acum,pana luna trecuta am luat doar 1 pastiluta de DUPHASTON.

AniS

Mergi la inceput

anis, asa mi-a zis si mie, sa il iau pina vine menstruatia. cum scriam mai sus, daca apare bebele, eu le iau pina in saptamina 10 de sarcina. tu incepe sa le iei si sa speram ca menstruatia nu vine. atunci cind vei face testul de sarcina si iese pozitiv poti sa il mai suni o data pe doctor si sa il intrebi daca sa le mai iei sau nu. oricum, rau nu fac. bineinteles, daca vine menstruatia, le intrerupi. sper sa nu mai vina.

eu te-as sfatui sa le iei una dimineata si una seara. ar avea mai mult sens decit amindoua odata.

lorelai

Mergi la inceput