Inseminare artificiala [IAS] 3

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cali, depinde cat de racita esti! Ai intrebat doctorul? Cred ca stie cel mai bine..

Aurelursuk, sau Gabi luna asta , de fapt de vreo 4-5 saptamani i-au plantute si am luat si hormoni. Desi luna trecuta ,nu am luat plantute ,ci doar hormoni si ovulatia nu s-a produs.

AniS

Mergi la inceput

Crinule, eu zic sa stai linistita. Luna asta ori ai ovulatie tarzie ,ori e luna anovulatorie.Nu e grav...stai cumintica..asa vrea natura asta...mai vrea si pauza.

Neaparat eu fata si tu baiat...ce frumos ar fi!
...eu zic ca luna asta la mine,nu a mers...simt..fara comentarii....uneori simti daca lucrurile sunt ok,nu?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Buna Anis
Voi merge la medicul endocrinologic sa vad ce zice ca eu mai ceva probleme cu colesterolul care este legat de TSH si menstruatii lungi de 45-50zile si s-ar putea sa fiu nevoita sa mai fac si alte analize sau la alte date si am zis ca o sa le fac pe toate o data.
Cat despre temparatura are vreo relevanta la cicluri de 40-45zile.
Am inceput de o saptamana sa iau vit.E, tinct.de mugur de zmeur , apilarnil, ulei de catina si un ceai din plate pentru induficienta ovariana(mai multe plante) si am temepratura in ultimele doua zile, -ziua 5 -37, -ziua 6 -37,1 plus ca ma doare si pieptul ingrozitor cu toate ca abia au plecat rushi.
Am gasit ceva pe forum despre temperatura, dar fetele erau ori sub tratament ori cu ciclu regulat pe cand eu

Licuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anis, de ce gandesti negativ? Lasa, ca totul va fi bine. Incearca sa gandesti pozitiv. Deja primul pas s-a produs- ai avut ovulatie. Deci, pana acum e super. Mai stai sa vedem ce sa intampla. Cu temperatura cum stai?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Anis, eu una te inteleg, si eu parca simt ca nu a fost sa fie luna asta. Pe de alta parte, dupa atitea luni si ani de asteptari si atitea teste negative si dezamagiri, incepi sa te obisnuiesti si sa "simti" de fiecare data ca nu e sa fie. Dar totusi, undeva ascuns in coltul sufletului, mai am un pic de speranta, si sint sigura ca si tu ai acel coltisor de speranta. Deci hai sa fim optimiste si sa speram impreuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna fetelor
aseara mi-a venit ciclul deci s-a rezolvat cu nedumeririle(nu cum am vrut eu dar, in finetie Anis si la toate fetele care asteapta va doresc din tot sufletul sa reusiti,pt. ca si eu eram la fel ca si tine ,Anis,nu asteptam prea mult dar cand am avut confirmarea am plans ore intregi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Draga Cornelia, stiu ce simti. Imi pare nespus de rau., dar va fi data viitoare.

Anis, Corina, voi mai aveti sanse si fiti optimiste.
Eu mi-am pus mari sperante in aceste inseminari si stiam ca pe parcursul a 6 luni voi reusi.
Si iata am avut o inseminare ratata si in urmatoarea luna am ramas natural, desi ni se spunea ca asta e aproape imposibil. Chiar si la inseminare sperma era la limita. Si totusi Minunea s-a produs.
Fiti sigure ca veti reusi,
Va pup
Marcela - in 5-6 saptamani.

Mergi la inceput

Cornelia, off , imi pare tare rau. Dar nu-i nimic, cand faci urmatoarea inseminare..sa nu aud ca te resemnezi!

Crinuta, temperatura e 37 de 2 zile, dar am trecut si pe progesteron. In fine, asta nu are importanta , ca daca nu e bebe, imi vine menstruatia chiar daca i-au progesteron. Nu gandesc negativ.Simt eu ca luna asta ,nu a fost sa fie. Dar va veni si ziua , o simt aproape .Cel mai important lucru e ca s-a produs ovulatia, sper sa fie asa in fiecare luna. Ai vorbit cu preotul? Trebuia sa imi mai spui ...

Marcelle, tu ce faci cum te simti?

Fetele , eu una nu renunt niciodata, daca nu a iesit luna asta, incerc luna viitoare....deja am pierdut prea multi ani...si daca nu iese pana in primavara, atunci fac FIV, asa am discutat cu dr.Multumesc lui Dumnezeu ca imi pot permite sa fac asta.

AniS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Corina G

Anis, eu una te inteleg, si eu parca simt ca nu a fost sa fie luna asta. Pe de alta parte, dupa atitea luni si ani de asteptari si atitea teste negative si dezamagiri, incepi sa te obisnuiesti si sa "simti" de fiecare data ca nu e sa fie. Dar totusi, undeva ascuns in coltul sufletului, mai am un pic de speranta, si sint sigura ca si tu ai acel coltisor de speranta. Deci hai sa fim optimiste si sa speram impreuna!!!

Corina, sa stii ca , chiar m-ai inteles. Asta e in sufletul meu!Mai bine decat ai descris tu lucrurile ,nu am cum sa o fac.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Eu oricum astept vestile bune de la voi.
Ati vazut ca sse poate si natural, chiar atunci cand nu mai speri ca natural se va intampla ceva ....... si iata surpriza Marcelle .
Asa vreau sa va vad si pe voi.

Anis, eu sunt relativ bine. Ma dor un pic de tot sanii si sfarcurile mai atre, in rst am greturi, dsar nu prea vomez. Mi-e foame tot timpul, dar fac mofturi la mancare. Am avut niste pete dupa cum ai zis ca imi dai tataita, si mi-a dat utrogestan, de atunci au trecut si durerile si petele. La eco s-a vazut doar sacul gestational, dar asa se vede la o sarcina de varsta mea.

In rest voua va doresc din tot sufletul sa imi luati exemplul .
Va pup,
marcela -5-6 saptamani

Mergi la inceput