Strugurasi de Sept-Oct2011 *38*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Kora, sanatate multa, multa,multa lui Dimitris

Creola, prin cate ai trecut cu bebelina, bine ca in final totul s-a dovedit a fi ok..

Lali, ma bucur ca ai revenit

A vb cineva cu Sei? Ca stiu ca erati cateva cu care vorbeste la telefon...macar sa stim ca e totul bine la ea...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Kora multa sanatate lui Dimitris ,sper sa veniti repede acasa,sa nu fie ceva grav.
Zubi NU esti handicapata,nici psihic,nici fizic nici in alt fel. Mie imi miroase raau a depresie la tine, si sper sa te putem ajuta noi,dar iti trebuie multa vointa . Daca vezi ca nu reusim,cauta ajutor specializat ca nu e de gluma. Tu ai atacuri de panica de cand s-a nascut Ayan,cu teama ca nu esti o mama buna,ca nu o sa il poti creste bine sau ca o sa patesti ceva cand esti cu el pe stada. Eu am mai povestit de crizele mele de isterie ,atacurile de panica si zilele mele plangacioase din perioada intrarii mele la dovlecei. Apogeul a fost pe undeva pe la 4-5 luni ale lui Paul,cand nu ma mai uitam in oglinda pentru ca ma vedeam urata si grasa,cu pielea atarnand pe mine, mi se parea ca toate femeile din lume sunt mai frumoase,mai destepte ,mai capabile decat mine,iar eu sunt o nulitate. Plangeam din orice.Daca faceam mancare si Vali isi mai punea sare, explodam ca nu ii place mancarea mea, daca ma imbracam in ceva ce stiam ca i-a placut candva si nu spunea nimic, venea iuresul ca nu ma mai iubeste, ca ma vede urata ,ca SUNT urata , si o luam de la capat cu plansul,isterizatul si injuratul .Da,eu injur cand ma simt depasita de situatie,nu e un obicei frumos pentru o femeie dar pe mine ma face sa ma simt mai bine.
Cand am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare am cerut ajutorul lui Vali ,i-am spus sa nu ma mai certe cand ma vede plansa si chinuita,cand ma vede ca desfac firul in 4-7-9 fire ,ci sa ma ia doar in brate,chiar daca eu ripostez ,sa imi inchida gura intr-un fel,dar fara sa ma jigneasca sau sa tipe. Aveam nevoie de iubire in momentele acelea ,si sa ma asigure ca sunt cea mai buna mama pentru Paul , cea mai buna sotie pentru el . Nu mai zic ca ma schimbam de pijamale doar ca sa fac dus si sa ma imbrac in alte pijamale, hainele de iesit erau un trening si o rochie mai lalaie,in care credeam eu ca imi sunt ascunse suncile. Mai aveam impresia ca gresesc absolut tot ce faceam cu Paul,ma simteam foarte vinovata ca nu am luptat destul sa relactez ,nu imi placea de mine,faceam crize de isterie pentru ca tata urla la randul lui la mine la telefon,ca nu sunt d eacord cu iubirea vietii lui.
Scaparea mea au fost Vali si fetele de la dovlecei. Vali ma lua in brate si ma lasa sa plang,sa ma descarc ,doar mangaindu-ma pe cat, si asigurandu-ma ca sunt cea mai buna,cea mai grozava,cea mai frumoasa ,etc. M-a fortat aproape sa intru pe forum. S-a gandit el ca in tot numarul ala mare de femei cu copii mici s-o gasi macar una care sa stie cum si ce sa imi spuna sa ma pot scoate eu din situatia nasoala.Asa a fost,dar am vrut din tot sufletul sa imi revin, nu ma iubeam nici eu,daramite sa cer si altora sa ma iubeasca in starea aia. Sa mai spun ca am izbucnit in plans cand m-am uitat la pozele unei fetite de la dovlecei care era data din brate in brate si dragalita de parinti,si mai apoi de bunici? De toti 4 bunici.Iar PAul era vizitat doar de bunicii din partea tatalui , mama nu era,tata ma suna sa ma injure nu sa ma intrebe daca sunt bine,daca nepotul lui e bine. Plus ca vedem cate jucarii avea fetita,iar al meu...avea cateva. O doamne ce iures s-a porni, ce plans,ce crize. M-au luat la "palme" fetele, m-au luat ca pe un copilas mic si le multumesc.

E,asta vreau eu sa fac cu tine, ca m-am intins ca o plamada( ca tot vorbiti voi de paine de vre-o doua capitole incoace) . Dar tu trebuie sa ma ajuti,sa ne ajuti,ca sa te putem ajuta.
Ayan cand a fost intrebat de Dumnezeu in pantecul carei femei vrea sa creasca,te-a ales pe tine dintr-un motiv anume: sa te faca mama ! O alta femeie nu ar fi fost potrivita pentru asta decat tu.
Fa ceva ce iti place , mergi si te plimba cu Ayan pe unde vrei tu, pe strazi aiurea daca asta te deconecteaza.
Discuta cu indi despre starile tale,explica-i cum te poate ajuta .
Vorbeste cu mama ta ,explica-i starile tale ,spune-i ca ai nevoie doar de cineva sa te tina strans in brate,sa nu iti dea drumul si sa nu te mai judece. Sunt sigura ca va intelege si va alege sa te ajute in loc sa te critice.
Fa o schimbare pe care o voiai de mult,nu stiu,schimba ceva fizic. O noua tunsoare,o noua culoare , o haina noua, pot aduce schimbari.Dar , accepta ce faci ca fiind ceva imbunatatire,nu te apuca sa te critici apoi,ca nu ti se pare ca iti sta bine.
Te-ai ingrasat? So what ! Femeile la care ai ep ce pune mana sunt mai apetisante! Ai crize de nervi ? ASta este,vor trece,cine nu vrea sa stea pe langa tine,sa nu stea!
Fa in fiecare zi ceva pentru tine. Ceva ce iti place. Azi de exemplu,te poti machia cum iti placea tie,maine iti poti indrepta parul cu placa,in alta zi te imbraci sexi,asa,cu nici o ocazie. In alta zi iti gatesti mancarica preferata. Doar sa nu te lasi prada butoiului.


Hai ca am mscris mult,o sa revin,acum vreau sa termin ce am inceput ieri .


Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata fetele ,

Va pupam pe toate care ne-ati scris ieri !

Kora, sanatate multa printului mic! Sunt sigura ca o sa va faceti bine repede!
Lali, daca ai stice ma bucurcate-aiintorslanoi!!!

uitasem sa va zic ieri ...plagiocefalia de pozitie (capul turtit) se corecteaza de la sine in cateva luni. Cel putin asa zice pediatra.Cica nu e nevoie sa o chinui si sa o rasucesc de 100 de ori pe noapte ca treaba asta isi revine de la sine pana intr-un an.

caca cu mucus este normal atata timp cat nu e insotit de alte simptome. asa zice tot pediatrul.

ne-a dat cereale sa o ingrasam pe Eca numai ca eu nu ii dau nimic pana nu face 6 luni.

cam asta e un scurt rezumat.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Oana,eu nu am fost plecata,am fost aici,doar ca voiam sa ma detasez un pic ,sa nu mai iau personal unele mesaje ,acum ma simt rusinata dar si cu o inima maaare cand am vazut cat sunt de iubita. Mi-a crescut inima inca putin cu fiecare mesaj in care eram chemata inapoi. Daca scriu ca m-am bucurat tare cand am vazut ca va lipsesc sunt egoista? Eu va iubesc ma,de aia nu am putut sta departe de voi.

Sei e bine , nu a patit nimic, nici ea nu e plecata, o sa spuna ce o doare cand va putea. Are nevoie doar de incurajari .

Of,fug, ca mai am bucataria de spalat pe jos si de terminat ceva de cusut. Ieri dupa-amiza atat am lalait-o ca nu am mai facut nimic.


Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Offf, si pe Sei o doare ceva?...

Sei, mami, hai si vorbeste cu noi! Poate o sa fie mai bine!

Lali, sper ca nu ai luat personal ceva ce am zis eu...si pe mine cateodata ma mai ia gura pe dinainte. In general inainte sa postez ceva ma gandesc de 2 ori dar poate vreodata am omis sa imi pun neuronul in functiune si am postat asa..

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Lali ce bine ca ai stat doar in umbra si nu ne-ai parasit !
Azi sunt harnicuta. fac placinta de bostan. Dar...incerc doar sa o gust si atat. Kg sunt in crestere. Ingrijorator fenomen.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Uitasem sa va spun. de fiecare data cand sunt intr-o pasa proasta, fac cate o boacana.
Acum mi-am taiat bretonul. Arat ca o capra. L-am tuns f. scurt si stramb de tot si nu il mai pot repara. yoy

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, hai si tu la noi!!!

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Oana, ma bucur ca Eca e bine, de ce sa o umfli cu cereale? eu zic sa lasi fata sa creasca in ritmul ei, important e ca e sanatoasa.

De ce este T bolnavior? Ce a patit?

Si SEi are probleme?of...
pup toate fetele si toti bebeii bolnavoiri si nebolnaviori

Mariuca a cazut din pat.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

mikka

s-a lovit mariuca?

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput