Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Noi ne-am plimbat, am lenevit toti trei in pat si acum vreau sa fac o tarta

Scot si eu motzatele pt MElise

Hai MElise !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamaria2

Multumesc pentru raspunsuri,intr-adevar mi-au facut bine povestile din experientele voastre,m-am mai linisitit nu m-am hotarit definitiv dar ma gindesc sa ramin cu la rahi plus sedare imediat dupa ce il scot pe bebe si sa imi faca o sedare mai de lunga durata,2,3 ore ca sa fiu sigura ca nu o sa ma apuce agitatia si miscatul si ca varianta b sa ma decid la generala in caz ca ma apuca panica cind intru in sala.
Nu mi-a povestit nimeni de dureri de cap ,nu a avut nimeni dupa rahi?Va astept in continuare parerile asi experientele dar mai calma.
In alta ordine de idei ,mai practica, bebe iese dim pe la 11,12, voi ati putut sa il puneti sa stimuleze lactatia in aceasi zi macar putin sau a doua zi?peste tot scrie sa il pui in cele 6,7 ore dupa nastere?

Eu una nu am avut dureri de cap cu toate ca ma asteptam , m-am mobilizat sa nu misc capul in timpul interventiei, in schimb stiu ca aproape de final m-a apucat un frig de-mi clantaneau dinti in gura de au fost nevoiti sa-mi puna perne calde din sala de operatie.
Eu una tot asa mi-am impus sa fiu puternica deoarece la final urma sa fac cunostinta cu bb si asta m-a intarit, sincera sa fiu nici macar nu am tremurat.
Eu am fost operata la ora 13, al 16 eram deja in rezerva cu bb la titi, asa de forma, ca nu avea ce sa traga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Lena sa va fie de bine plimbarea, leneveala si spor la tarta!
Stefana revin cu info , am facut dimi si mi-a iesit, cred ca ai gresit undeva :(, recunosc ca a fost f greu cu invartitul dar am reusit
Iti scriu pe privat exact cum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

DIANA, nici eu nu am avut dureri de cap,de fapt cum am mai spus,absolut nimic nimic.
mai tarziu aveam o foame mare ,dar atat

Mergi la inceput

Diana, eu am facut rahi fara absolut nici o problema dupa.
am avut si eu frisoane mare, dar mi-au dat paturi si a fost ok.
Tutuianu a spus ca bebe pot sa il pun oricand pentru ca nu e nici o prob daca faci rahi, la fel si toate calmantele care ti le dau la TI. Cel mai bine intrbi si tu atunci/

Mergi la inceput

Claudia, multumesc !
Ce noroc de tine ca ti-a dat bebe imediat. eu am avut oper la 6, pe la 10 am iesit de la TI si nu vroia sa imi dea bebe la san... doar mi l-a aratat. Dupa amiaza cand am reusit sa ma ridic putin am luat-o si am pus-o la san, cu toate ca ele imi spuneau k nu se poate
Ce ti-a iesit dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamaria2

In alta ordine de idei ,mai practica, bebe iese dim pe la 11,12, voi ati putut sa il puneti sa stimuleze lactatia in aceasi zi macar putin sau a doua zi?peste tot scrie sa il pui in cele 6,7 ore dupa nastere?

Despre asta vorbeste intai cu anestezistul. E important sa ai acordul lui . El raspunde de anestezie si efectele anesteziei.
Vei primi sfaturi sa nu pui copilul la san. Realitatea e ca ideal e sa pui copilul la san in prima jumatate de ora dupa nastere pana la maxim 2 ore. Sa nu primesca lapte din biberon si sa primeasca doar ce curge din sanii tai. Stomacul bebelusului e mic mic ( 2-7 ml) . Cu cat sta mai mult la san cu atat se stimuleaza lactatia.
Pe Tudor, la Arcadia, l-am avut la san din sala de nastere si , odata ajunsa in salon l-am tinut aproape numai la san. FARA PAUZE DECAT PENTRU MASA SI TOALETA.
BAFTA! Orice intrebari despre alaptare... posteaza-le aici si sigur vom incerca sa-ti raspundem cat de repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!
Hai Melise !!!

Eu chiar dupa anestezie totala am pus fata la san imediat ce m-au dus in camera de la terapie intensiva.Am nascut la ora 23 si dimineata la 6 am alaptat-o.In situatia mea desi as fi vrut nu s-a putut mai repede.
Eu dupa totala nu am avut dureri de cap.Cafea si mie mi-au adus dimineata in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

piesa de puzzle din viata mea:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

piesa de puzzle din viata mea:

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Chiar daca nu am inteles limba, melodia si imaginile cred ca au zis totul..

Mergi la inceput