Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)
Raspunsuri - Pagina 9

madline82 spune:
Azi am iesit si noi in parcul Copou..ce frumos a fost, gaza a dormit maj timpului.
Melise, iti tinem pumnii, stiu ca e mai greu spre sf sarcinii, rasfata-te ziua ca sa compensezi starea de oboseala.

claumarcoci spune:
Buna seara!!!
Stiati de aceasta lege ?
http://www.stiri.com.ro/stire-21918/ambii-parinti-obligati-sa-si-ia-concediu-pentru-cresterea-copilului-legea-se-modifica-din-nou-de-la-1-martie.html
Ionela pur si simplu frumos....m-am uitat de cateva ori si l-am adaugat la "favorite"
Lena vorbeam despre cascavalul de casa, aproppo in acesta dupa masa am facut si motzarella, delicioasa, nici nu zici ca e home made
Melise sa ai o nastere usoara si inainte de 1 martie, sa nu te incadrezi in legea de mai sus
Iulia nu ne-ai spus despre cremuirea lui bb Andrei cu mustella ,si LA MULTE LUNITE!!!!
Pupam dulce pe bolfite
O seara frumoasa la toata lumea

iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Buna seara!!! Stiati de aceasta lege ? ![]() http://www.stiri.com.ro/stire-21918/ambii-parinti-obligati-sa-si-ia-concediu-pentru-cresterea-copilului-legea-se-modifica-din-nou-de-la-1-martie.html Ionela pur si simplu frumos....m-am uitat de cateva ori si l-am adaugat la "favorite" ![]() Lena vorbeam despre cascavalul de casa, aproppo in acesta dupa masa am facut si motzarella, delicioasa, nici nu zici ca e home made ![]() Melise sa ai o nastere usoara si inainte de 1 martie, sa nu te incadrezi in legea de mai sus ![]() Iulia nu ne-ai spus despre cremuirea lui bb Andrei cu mustella ![]() Pupam dulce pe bolfite ![]() ![]() O seara frumoasa la toata lumea ![]() ![]() ![]() Mami fericita de ![]() |
Multumim Claudia de urari! Crema de la Mustela e superrrr !bebe are pielicica fina fina fina

Da legile astea se schimba toata ziua buna ziua

IONELA videoclipul este f frumos

LenaC spune:
La multe lunite bb Andrei !!! de la Maia
Claudia sa imi dai reteta, poate incep si eu :)

ionelamaria spune:
si... despre noi pentru cine mai are chef de o postare mica
Mi-e dor sa mai am timp de stat cu voi la povesti...
Abia astept caldurica ( primavara) sa ne mobilizam la o intalnire

Nico_A spune:
citat din mesajul lui ionelamaria piesa de puzzle din viata mea: Mami fericita de ![]() ![]() |
Superb...fara cuvinte...multumesc
Mami fericita cu

MElise spune:
citat din mesajul lui gravidacori NEATA fetele ![]() MELISE, vine de dragobete bebe? capu' sus..mai e putin ![]() MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Buna dimineata!

MElise

MElise spune:
Fetelor saru' mana pentru majorete. Sper sa il impresioneze pe Tudor sa iasa cand trebuie.
MElise