Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Azi am iesit si noi in parcul Copou..ce frumos a fost, gaza a dormit maj timpului.
Melise, iti tinem pumnii, stiu ca e mai greu spre sf sarcinii, rasfata-te ziua ca sa compensezi starea de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna seara!!!
Stiati de aceasta lege ?
http://www.stiri.com.ro/stire-21918/ambii-parinti-obligati-sa-si-ia-concediu-pentru-cresterea-copilului-legea-se-modifica-din-nou-de-la-1-martie.html
Ionela pur si simplu frumos....m-am uitat de cateva ori si l-am adaugat la "favorite"
Lena vorbeam despre cascavalul de casa, aproppo in acesta dupa masa am facut si motzarella, delicioasa, nici nu zici ca e home made
Melise sa ai o nastere usoara si inainte de 1 martie, sa nu te incadrezi in legea de mai sus
Iulia nu ne-ai spus despre cremuirea lui bb Andrei cu mustella ,si LA MULTE LUNITE!!!!
Pupam dulce pe bolfite

O seara frumoasa la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna seara!!!
Stiati de aceasta lege ?
http://www.stiri.com.ro/stire-21918/ambii-parinti-obligati-sa-si-ia-concediu-pentru-cresterea-copilului-legea-se-modifica-din-nou-de-la-1-martie.html
Ionela pur si simplu frumos....m-am uitat de cateva ori si l-am adaugat la "favorite"
Lena vorbeam despre cascavalul de casa, aproppo in acesta dupa masa am facut si motzarella, delicioasa, nici nu zici ca e home made
Melise sa ai o nastere usoara si inainte de 1 martie, sa nu te incadrezi in legea de mai sus
Iulia nu ne-ai spus despre cremuirea lui bb Andrei cu mustella ,si LA MULTE LUNITE!!!!
Pupam dulce pe bolfite

O seara frumoasa la toata lumea

Mami fericita de David 12.09.11

Multumim Claudia de urari! Crema de la Mustela e superrrr !bebe are pielicica fina fina fina .Noi am iesit azi afara de 2 ori
Da legile astea se schimba toata ziua buna ziua
IONELA videoclipul este f frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Iulia- La multe lunite si de la noi.
Ionela superb clipul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multe lunite bb Andrei !!! de la Maia

Claudia sa imi dai reteta, poate incep si eu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

si... despre noi pentru cine mai are chef de o postare mica
Mi-e dor sa mai am timp de stat cu voi la povesti...
Abia astept caldurica ( primavara) sa ne mobilizam la o intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

piesa de puzzle din viata mea:

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Superb...fara cuvinte...multumesc

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

NEATA fetele
MELISE, vine de dragobete bebe? capu' sus..mai e putin

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Buna dimineata! Ai mei deja fac pronosticuri... Sotul zice ca vine joi, fiica-mea vrea sa vina de 1 martie... Apropo de 1 martie, nu m-am lamurit ce e cu faza aia legata de obligatia tatilor de a-si lua macar o luna concediu de crestere a copilului, in cazul bebelusilor nascuti dupa 1 martie 2012. La mine va fi cam ciudat sa ma intorc doar pentru o luna la serviciu ca eu sunt profesoara.... Ar insemna sa ma duc o luna la copiii la scoala si dupa aia sa revin in concediu sau cum? Stiti mai multe detalii? Ca am cautat pe net dar nu am gasit nimic concret.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Fetelor saru' mana pentru majorete. Sper sa il impresioneze pe Tudor sa iasa cand trebuie.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

MELISE vrea sa fie martisor?
Am si eu un martisor de 7 anisori...

Mergi la inceput