Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)
Raspunsuri - Pagina 10
claumarcoci spune:
Neatza
Melise am cautat si eu si la o singura concluzie am ajuns, cea ca au scurtat concediu ptr mame cu o luna, ce e interesant e ca se vorbeste numai de concediu de un an, nimic de cel de 2 ani .
madline82 spune:
Cum am inteles eu legea: Din cele 12 luni/respectiv 24 ale mamei, o luna isi va lua si tatal, asta dupa nastere. Ceea ce mie mi se pare super!
gravidacori spune:
presupun ca nu in primele luni dupa nastere..cand copilul are nevoie in cea mai mare parte de mama..nu mai zic daca alapteaza..mie nu-mi prea place asta,bine ca nu-i cazul la noi.eu nici acum nu ma pot dezlipi de iubirea mea mai mult de o ora,simt ca nu respir
Simonik21 spune:
Helloi mamici si burtici! Azi vin si eu cu povestea nasterii frmusetei mele de baietel!
Marti 14 febr la 6 juma dimi m am trz cu o durere in spate, mica dar jenanta...la ora 8 mi s a eliminat dopul gelatinos si pana la ora 12 am av contractii la spate dar destul de slabe si suportabile. In cursul zilei au mai fost cateva dar nici prin cap sa mi treaca ca se apropie nasterea. Seara de la 6:30-7:00 a inceput iar durerea de spate si de data aceasta incepeau sa doara un pik. La 7:30 am sunat o pe doctorita si i am zis si a spus sa i au un nospa in caz k sunt contractii false imi trece dar dak nu sa merg la spital sa vedem care e treaba. Asa am si facut dar pastila nu si a facut efectul si contractiile deveaneau din ce in ce mai dese. Am ast sa vina sotul de la serv...am mancat pizza:D (desi stiam k nu am voie sa pap dak tre sa nasc). La 11:30 am ajuns la spital, m a luat in primire o asistenta si mi a pus aparatul sa vada cata dilatatie am...si aveam deja dilatatie 5 spre 6. La 12 a ajuns si doctorita ....la 12 juma mi a rupt ea apa si la 12:50 mi a pus perfuzie cu oxitocina. De atunci a inceput "distractia" pana la 2 si 10 cand a iesit puiutul meu. A fost f dragutza doctorita si asistenta care a stat cu mn...nu mi pare rau o clipa k am nascut la Arcadia.
Ps...acum il alaptez pe bebitza numai cu san..si de ieri mi a venit si lapele:D
Va pup
Mamica fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
danaela23 spune:
Buna fetelor,
Sunt o graviduta in 30 de saptamani ce va citeste de ceva timp :).
Sarcina e urmarita de d-na Cacicovschi si pana acum nu am avut probleme. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Zi frumoasa va doresc.
30+ Tudor - Andrei
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonik21 Helloi mamici si burtici! Azi vin si eu cu povestea nasterii frmusetei mele de baietel! Marti 14 febr la 6 juma dimi m am trz cu o durere in spate, mica dar jenanta...la ora 8 mi s a eliminat dopul gelatinos si pana la ora 12 am av contractii la spate dar destul de slabe si suportabile. In cursul zilei au mai fost cateva dar nici prin cap sa mi treaca ca se apropie nasterea. Seara de la 6:30-7:00 a inceput iar durerea de spate si de data aceasta incepeau sa doara un pik. La 7:30 am sunat o pe doctorita si i am zis si a spus sa i au un nospa in caz k sunt contractii false imi trece dar dak nu sa merg la spital sa vedem care e treaba. Asa am si facut dar pastila nu si a facut efectul si contractiile deveaneau din ce in ce mai dese. Am ast sa vina sotul de la serv...am mancat pizza:D (desi stiam k nu am voie sa pap dak tre sa nasc). La 11:30 am ajuns la spital, m a luat in primire o asistenta si mi a pus aparatul sa vada cata dilatatie am...si aveam deja dilatatie 5 spre 6. La 12 a ajuns si doctorita ....la 12 juma mi a rupt ea apa si la 12:50 mi a pus perfuzie cu oxitocina. De atunci a inceput "distractia" pana la 2 si 10 cand a iesit puiutul meu. A fost f dragutza doctorita si asistenta care a stat cu mn...nu mi pare rau o clipa k am nascut la Arcadia. Ps...acum il alaptez pe bebitza numai cu san..si de ieri mi a venit si lapele:D Va pup Mamica fericita cu Stefan Darius 15.02.2012 |
Felicitari Simonik... si eu imi alaptez copilasul numai la san si se pare ca-i place foarte mult
Mami fericita cu Ioan Gabriel
LenaC spune:
super Simonik, felicitrari pentru alaptarea exclusiva !!!
Sunt curioasa de ce ti-a pus oxitocina? se grabea?
KATY_28 spune:
Simonik bebelusul tau a vrut sa-ti faca un cadou de ziua indragostitilor si a reusit.Felicitari pentru alaptatul exclusiv si mult laptic dulce si un bebe sanatos.
Nico si tie felicitari pt alaptatul exclusiv.
Ce poate fi mai frumos decat sa alaptezi si sa vezi mogaldeta cum te priveste si cum se alinta uneori cand papa.Toate astea te topesc nu alta.
Danaela23 bine ai venit printre noi sarcina usoara in continuare si pupam dulce burtica.
ionelamaria spune:
Nico, Simo pt alaptare!!!
Dana, bun venit! Cum vei naste?
Nu e interogatoriu. Ne bucuram ca avem burtici noi pe aici
oiyoy spune:
La multe lunite bebe Andrei!
Danaela bine ai venit si din partea noastra!Sarcina usoara in continuare!Stii 'regula': DPN, medicul care urmareste sarcina, si daca stii si ce va fi...fetele au sa te treaca la Burtici...tu ai sa fii probabil mamicuta de mai, asa-i?