Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)
Raspunsuri - Pagina 11
danaela23 spune:
Ionela....sper sa fie totul bine si sa fie nastere naturala. Eu va citesc de mult, cand inca nu eram burtica dar imi doream si am invatat mult din experientele voastre. Sper sa nu fie probleme si bebe sa vina natural, la timp si sa putem alapta cat mai mult timp apoi :) Asta e dorinta mea si sper sa se si indeplineasca....
DPN 26.04.2012 doctor Cacicovschi un strengar cu numele Tudor Andrei
Multumesc de primire
30+ Tudor - Andrei
diamaria2 spune:
Buna bunA
Mi-am dat seama ca stresata fiind cu anestezia nu am scris detalii despre bebe.
Deci duminica 26.02.2012,dr. Doroftei, vine bebe Darius Ioan.
Azi avem consultatie sa vedem cit a mai luat in greutate.
claumarcoci spune:
Danaela23 bine ai venit , bebe la termen si nastere asa cum iti doresti
Diana asteptam vesti de la consult
Si tocmai cand dispar toate burticile, mai apar cateva, foarte frumos
Simo mami.
Si acum sa ma laud putin, aseara bb David a zis primele lui silabe, care au fost MA si apoi NA, a fost nu pot sa va descriu in cuvinte. Acuma astept sa-si dea drumu
Pupicei la toata lumea
LenaC spune:
Bine ai venit danaela !!!
interesant RECLAMA ILEGALA -/video/agresivitatea-partea-1
Dada a venit avizul pt adfarm?
iulia_iulia spune:
DANIELA 23 bine ai venit !Sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos si frumos !
KATY si OIYOY multumim pt urari !
CLAUDIA ,nu a mai zis nimeni nimik de papucei ,mai luam sau mai asteptam ? Vai ce frumos a inceput sa zica silabe DAVID ...la noi cred ca primul cuvant va fi tata ,ca se chinuie sa zica un fel de T .Noi am iesit azi afara cu carutu ca au venit niste muncitori de la SALUBRIS si au mai curatat aleile ,am stat 1 ora ,am fost si la medicul de familie sa ne cantarim ...nu a luat mult vreo 300 gr ,in total are 7 kg fix ,mi-a zis ca e f bine asa si sa nu-i dau nimik altceva de mancare decat lapte de la mami .
la fete !
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Bine ai venit danaela !!! interesant RECLAMA ILEGALA -/video/agresivitatea-partea-1 Dada a venit avizul pt adfarm? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Eu am ratat azi emisiunea, ne-am luat cu joaca .
Am comandat si eu de pe adfarm dar am ales curierat ca ma grabeam, am luat si eu mustella, sper sa fie OK si sa functioneze,ca nu mai am ce incerca .
DadaIna spune:
Pupicei!Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara in continuare!
Lena nici nu au trimis coletul macar.Tot am intrat pe site insa comanda tot pe "Pending" sta.Oricum e cam devreme sa primesc avizul acum ca abia vineri am dat comanda.Daca pun azi la posta coletul ar trebui pe joi sa primesc aviz.Tu ai primit?
La multe lunite bebe Andrei!Iulia ma bucur ca are efecte pozitive crema!Nici nu ma gandeam ca nu vei fi multumita si nu vei vedea rezultate.E scumpisoara insa se merita!
gravidacori spune:
daniela, bine ai venit, ma bucur k avem burtici noi
noi iesim la inaintare cu un dintisor si fara chef de mancare.asta e ingrijoararea mea...nu prea manaca mai nimic inafara de san.acum sa zic ca e din cauza dintisorului,desi nu pare deloc deranjata de asta.nici inainte de dintisor nu prea rupea cu mancarea. inafara de iaurt, branzica ,care i plac si ajunge la 7-8 lingurite,piureuri,cereale,supa,maxim 5limgurite. acumcu dintisorul au fost zilecand a papat 2-3 lingurite toata ziua si rest san.nu stiu cat tre sa manance dar sunt nitel ingrijorata.
LenaC spune:
A facut cineva comanda pe http://www.iherb.com ?
O prietena din Rep Moldova a facut si a costat 4$ livrarea, sunt curioasa dak in Ro e la fel.
LenaC spune:
Noi am fost la vaccin
raportam 65.5 cm si 6900 gr (off spatele meu :D )
nu a spus nimic de diversificare, si a spus sa nu luam calciu pentru ca nu e cazul.