Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Simonik21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC super Simonik, felicitrari pentru alaptarea exclusiva !!! Sunt curioasa de ce ti-a pus oxitocina? se grabea? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Presupun pt k eu aveam contractiile f dese dar nu destul de puternice sa l scoata pe el afara.Oricum conteaza k a trecut si k s a terminat totul cu bn.
Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
KATY_28 spune:
Am fost azi prin magazine sa cautam botosei din piele, insa nu am gasit mai nimik.Ce am vazut erau peste 60 ron si nu cine stie ce. Eu mai sunt interesata daca mai faceti comanda la TIKKI.
Am cumparat si eu cuburi de la Primii Pasi 6 cuburi 20 ron si ce bucuros e Andrei.Le-am agatat la covorasul lui de activitati si asa se ma joaca si mai da cu manutele in ele si ce le studiaza...sunt super.
DadaIna spune:
Lena felicitari pentru vaccin si pentru masuratori!A plans la vaccin?
gravidacori acum depinde si de cat laptic bea gazuta ta.
Gazutele noastre sunt apropiate de varsta si sa zic asa nu ar trebui sa-ti faci griji daca e vioaie, daca se joaca si daca ia in greutate normal.Unii copii sunt mai slabuti si inaltuti fara sa fie vreo problema.
Si gaza mea cand ii iese vre-un dintisor face greva foamei insa in rest imi mananaca foarte bine.
Azi de exemplu la ora 9 dimineata, a supt 200 ml laptic de la mine.Asta motaita de somn ca s-a ridicat din pat de-a binelea pe la 11 si ceva.La 12:30 a papat branza de vaci cu mar si biscuit dintr- un castronel Avent mic (intr-un castronel incape cat intr-un vas de colectat laptele tot de la Avent)Asta asa, sa-ti formezi o parere.
Pana la masa de la 16:30 a mai papat jumate de banana,un biscuit si inca 150 ml lapte.
La 16:30 a papat un castronel Avent plin cu spanac, piept de pui, orez si o lingurita de smantana.Puiul si spanacul fiert pe aburi l-am dat prin blender si am amesecat cu o lingurita de smantana si cu orezul fiert bob intreg(molcut l-am facut).La desert a primit orez cu para din care a papat jumate de paharut de colectat laptele Avent.
Acum face nanita si a mai supt din bibe 100 ml lapte inainte de a adormi.
Cand se trezeste ii mai servesc un castronel de cereale amestecate cu fructe proaspete asortate, rase pe razatoare.
Inainte de culcare mai bea laptic cam 150 ml.Sau 100 depinde cat pot eu sa scot la pompa.Seara e productie mai slaba.
Pe timpul zilei mai bea si apa cam 50 ml pe zi.
Lichide bea in jur de 600-700 ml /zi.Nu stiu daca e mult sau putin insa din ceea ce vad e vioaie si bine merci.
Meniul incerc sa i-l schimb zilnic sa nu ii dau aceeasi mancare sa se plictiseasca.
Pana acum nu mi-a refuzat nimic si e deschisa la nou si ii place papa.
Am scris asa sa-ti formezi o parere cam cat papa gaza mea la 9 lunite pentru ca ai scris ca nu stii daca papa suficient.
iulia_iulia spune:
LENA ce vaccin ati facut ? cel de 4 luni ?
KATY ce cuburi i-ai luat lui Andrei? cred ca vreau si eu !
Uf ca nu am mai ajuns pe la CAREFOURE de o luna cred ,sa mai cumpar cate ceva pt ANDREI.Ieri am gasit un body pt ANDREI de la DANINA LINE CU 8 ron la o toneta la mine in cartier ,am luat numai unul ca restul erau cu roz
Nico_A spune:
Bun venit noilor burtici......sarcina usoara in continuare
...fara burtica parca imi lipseste ceva...sunt prea comoda..cand dorm, dorm prea bine...si sa nu mai vorbesc de incaltat...
Mami fericita cu Ioan Gabriel
KATY_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia LENA ce vaccin ati facut ? cel de 4 luni ? KATY ce cuburi i-ai luat lui Andrei? cred ca vreau si eu ! Uf ca nu am mai ajuns pe la CAREFOURE de o luna cred ,sa mai cumpar cate ceva pt ANDREI.Ieri am gasit un body pt ANDREI de la DANINA LINE CU 8 ron la o toneta la mine in cartier ,am luat numai unul ca restul erau cu roz |
sunt cuburi din burete cu material pe deasupra si in interior o zornaitoare mica.au desenate pe ele litere,cifre, fluturi, buburuze , etc. sunt viu colorate.De la firma Primii Pasi, le gasesti la raionul pt copii de la Careffour, unde sunt si zornaitorile, biberoane, etc
Andrei al meu e super incantat de ele si nici nu se loveste cand da cu manuta in ele.
LenaC spune:
Iulia, da... cel de 4 luni
Am cautat si eu cuburile. Uite http://www.lolipop.ro/set-cuburi-primii-pasi-6-bucati--p6384.html
Dada, a plans putin, dar s-a linistit repede.
Nu a facut nici acum nici atunci febra, nu am vazut nici o schimbare in comportament.
E bun sistemul ei imunitar, sper sa nu il fac varza cu vaccinurile :(
claumarcoci spune:
Neatza
Lena pupam bulanasul lui Maia
Iulia sa va fie de bine cantarirea, eu ma panicase, ca a luat numai 500 grame, dar mi-a zis dr ca de acum mai mult de 250 gr nu o sa mai ia , asa ca m-am linistit.
Imi vine sa-l urc pe cantar dar ma calmez .
Noi suntem trezi de la ora 4, off dintoci astia , a adormit pe la 8 si eu langa el si mi-a sunat tf si m-am dus teleghidata la el , crezand ca e f tarziu si e cel de la Cargus cu pachetul ,evident nu era si uita asa mi-a sarit somnul.
Si laptopul nu-mi recunoaste mouse-ul si mie nu-mi place cu degetelul , deci azi sunt privata de internauteala
O zi frumoasa!!!!