Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neaparat Claudia...
cred k pe la sf lui martie o sa dau comanda ;)
Eu mi-as lua si mie pt maini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Buna dimineata si de la noi.
Lena tu m-ai sunat dimineata?
E foarte bine cum ai dat comanda, numai sa intri pe mess sa vad cum facem cu banii.
Ce frumos e azi afara nici nu-ti vine sa stai in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Fetelor eu tocmai am facut Tiramisu (e prima data cand fac) si fiica-mea care s-a lins pe degete m-a amuzat teribil cu o intrebare.... cica Mama da' tu de ce tot faci dulciuri in ultima vreme? Iti face tie placere sau vrei sa ne ingrasi? recunosc ca de cand am intrat in prenatal gatesc mult mai mult ca inainte, cand nu aveam timp mai deloc.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Vai MElise ce pofta mi-ai facut cu tiramisu
Noi tocmai ne-am intors de la plimbare ,nu am stat decat o ora si aia trasa de par,cam bate vantul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MElise

Fetelor eu tocmai am facut Tiramisu (e prima data cand fac) si fiica-mea care s-a lins pe degete m-a amuzat teribil cu o intrebare.... cica Mama da' tu de ce tot faci dulciuri in ultima vreme? Iti face tie placere sau vrei sa ne ingrasi? recunosc ca de cand am intrat in prenatal gatesc mult mai mult ca inainte, cand nu aveam timp mai deloc.

MElise

Ce dulce a fost cu intrebarea...

A mai patit cineva ca bebelul sa se trezeasca dimineta cu burtica tare si sa planga.Eu noaptea nu-l mai tin sa scoata aerul caci se trezeste si dimineata il cam doare burtica.Dupa ce da cativa partinei nu mai are nimik.I-am dat 1 ml espumisan si vad ca acum e mai bine.Colici nu are,a avut la inceput cateva zile, dar de 2 luni nu mi-a mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

KATY noi nu am patit asa ,dar daca spui ca si-a revenit dupa espumisan inseamna ca nu-i nik grav.
LENA ne auzim pe mes sau la tel cand o sa vina papuceii.
Fetelor sa ma laud putin ,azi dimineata cand m-am urcat pe cantar mi-a aratat 54,8 kg ;cand am ramas insarcinata aveam 54 ,deci aproape am ajuns de unde am plecat Concluzia : cu putina ambitie se poate .
Si inca o lauda cred ...ANDREI s-a intors singur de pe spate s-a dat pe burtica ...ehe de acum incepe distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

buna
nu sunt chiar noua pe forum insa cred ca n-am mai dat de mult pe aici pentru ca fiul meu are 5 ani, insa acum cred ca am sa o iau de la capat :)
sunt foarte la inceput cu sarcina si ma gandesc sa merg la arcadia. din cate vad destul de multe ati nascut cu dr Cacicovschi. primele mele "griji" ca sa ies din derutarea mea e sa imi aleg un dr si sa va intreb daca ati luat ceva vitamine in timpul sarcinii. imi puteti face ceva recomandari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Eu cred ca am cazut din lac in putz...cand mi-a trecut si mie durerea de la episiotomie si m-am putut aseza in sezut , mi-au aparut hemoroizii (cred). A mai avut cineva parte de o asemenea "bucurie" ? Imi vine sa ma urc pe pereti de durere. Stie cineva vreun leac miraculos ??

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Katy la multe lunite pentru bebe Andrei !!!!!
Am fost si noi afara, 2 ore am stat, a dormit doar juma de ora, apoi am ridicat si eu ptr prima data partea sport si a stat si s-a benoclat , era asa scumpel
Iulia, felicitari ptr reusita , si noi facem intoarceri hihihi
Melise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Eu cred ca am cazut din lac in putz...cand mi-a trecut si mie durerea de la episiotomie si m-am putut aseza in sezut , mi-au aparut hemoroizii (cred). A mai avut cineva parte de o asemenea "bucurie" ? Imi vine sa ma urc pe pereti de durere. Stie cineva vreun leac miraculos ??

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Leac miraculos nu exista, dar exista la plafar niste supozitoare , Carpicon, dar mai sunt de la Fares care am uitat cum se cheama si-s mai bune.
Eu am folosit si a fost ok, dar eu nu am avut nici dureri nici mancarimi.
Sper sa-ti fi fost de folos ( se pot folosi pe alaptat)

Mergi la inceput