Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)
Raspunsuri - Pagina 18
KATY_28 spune:
Pe Tikki.ro au pus fa fiecare categorie de varsata si pt fetite modele, asta inseamna ca le au pe stoc, cred, pentru cine era interesata...
Nico_A spune:
Katy nici noua nu ne vine sa credem ca au trecut asa de repede...
Simonik l-a masurat, cantarit, i-a verificat reflexele, timpanul, ochisorii. Am fost la d-na dr. Ruginosu Claudia. Ecografia de sold nu am facut-o , a zis d-na dr. ca totul e ok.
Mami fericita cu Ioan Gabriel
LenaC spune:
Super, cred ca ma bag si eu, ca oricum acus vine salariul (sotului, k eu indemnizatia nu o vad degraba :)))
Daca vreti fac eu comanda :)
Claudia, Iulia, Katy si eu, da?
Katy sa imi trimiti PM cu id-ul tau de mess ;)
LenaC spune:
iar nu mai au pentru fetite
uffffff
daca va hotarati o sa sun maine sa vad poate au vreun model pe care nu l-au postat pe site ;)
LenaC spune:
au reaparut papuceii.
Iulia, Claudia, Katy, va rog sa imi spuneti pe mess de care vreti...
Facem livrarea cu Fan, nu? k iese 4 ron de persoana transportul...
MElise spune:
Neata fetelor! Eu iar am ramas in urma cu cititul, dar am recuperat acum cu o cafeluta in fata. De vreo 2 zile am insomnii, ma culc dupa miezul noptii... sor-mea zice ca ma antrenez pentru bebe. Ieri am iesit afara si nu imi venea sa mai intru in casa... imi mirosea a primavara. Bebe nu da inca niciun semn ca vrea sa iasa, dar sambata mergem la control sa vedem cum e.
MElise
ionelamaria spune:
Scuze ca scriu aici despre asta
Nu e SPAM! Persoana cunoscuta are nevoie.
Se cauta Donator de sange pentru Iasi .
Sunt cautati donatori barbati cu grupa de sange B3, rh negativ
Cel care are nevoie e UN BAIAT DE 17 ANI care a fost operat de cancer, face chimioterapie iar acum globulele rosii sunt in scadere
si daca nu primeste sange e f rau
LenaC spune:
Gagici eu am comandat, k iar fugeau stocurile
Claudia - 1 Brown&blue sporty 12-18 luni
Iulia - 1 Brown&blue sporty 6-12 luni
Katy - 1 Brown&blue sporty 6-12 luni
si eu o pereche crem cu floricica roz
Transport am pus cu fancurier, o sa fie 4 ron de persoana ;)
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Gagici eu am comandat, k iar fugeau stocurile Claudia - 1 Brown&blue sporty 12-18 luni Iulia - 1 Brown&blue sporty 6-12 luni Katy - 1 Brown&blue sporty 6-12 luni si eu o pereche crem cu floricica roz Transport am pus cu fancurier, o sa fie 4 ron de persoana ;) Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
OK!! Cand o sa ne intalnim, toti baietei o sa aiba acelasi tip de papucei, sa luam si jambiere la fel
Aproppo de jambiere, cand dai cda sa-mi spui si mie,ca o sa vreau, o sa iau orange cu elefantei sau dungi, sa-l asortez cu papucei si sling-ul :D
Multumim