Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Multumesc tare mult fetelor de incurajari...imi sunteti de mare ajutor..
cu adevarat face miscare micuta mea si sunt tare mandra de ea dar azi....multumesc mult din suflet pt tot sprijinul si gandurile bunesunteti adevarate prietene ...cum ati sarit voi in ajutorul meu....MULTUMESC DE 1000 DE ORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna mamici, noi am fost azi la controlul de doua saptamani si baietelul meu e mai greu cu 500 gr. decat atunci cand ne-am externat.

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Bravo mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Nico_A felicitari pentru progresul lui Ioan.
Gabrielita
Noi abia am stat la masa si acum ne odihnim burticile.Gaza mea roade un porcusor din cauciuc moale si eu ma mai uit la cateva hainute pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

KATY pai vroiam si eu papucei dar CLAU nu a mai zis nimik ,LENA nu a gasit pt fetite ,a ramas asa cam in pom ,bine ca nici banuti nu mai am acum ,cred ca si CLAU avea aceeasi problema
NICO felicitari pt progres tineti-o tot asa
GABRIELITA sper ca te-au linistit fetele daca nu mai dau si eu citire din cartea sotilor CAPRARU :
"Este o mare greseala de a se categorisi ca "distrofic" sau "anormal" un sugar care cantareste cu 400-500 grame mai putin decat in carti.Sugarii(si copii mai mari ) care se misca tot timpul nu se ingrasa.Este de preferat un copil "slab" ,dar care se zbenguie tot timpul ,care are carnea tare si care se imbolnaveste mai rar ,decat unul "gras si frumos" ,dar care se misca greu iar la prima imbolnavire reactioneaza catastrofic! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Nico, felicitari !!! Asa am luat si noi. a zis doamna doctor am luat pentru toata luna. Media e 500 gr pe luna ;)

Iulia, Maia e dolofana, sper sa revina in forme cand o ia la fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Lena ce m-am amuzat cu "cand o ia la fuga"
Si eu astept s-o ia la goana, pana atunci ma multumesc cu batutul din picioare, lovitul cu mainile la tot ce prinde obiect in jur, cel mai tare ii place in laptop sa loveasca.
Se zice ca copii durdulii mici vor fi slabi si invers :D,acuma e mit sau nu...

Fetele cu papucei, scuzele de rigoare,as vrea cum sa nu vreau, numai ca am cateva probleme financiare si am luat mustella ca nu am mai avut rabdare, si nu pot sa fac eu cda ca nu am atatia bani in cont, plus ca nu avem nici 4 ptr cda,si am simulat cda cu 4 bc si nu mia dat discount de 35 ci 20 si m-am enervat

Oare ce face Melise???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

buna tuturor!
Gabriela fii senina si ai incredere in fiica ta, ca se simte bine asa cum e....mai ales ca e inconjurata de dragostea voastra.Bine ca e vioaie si activa si are energie.Sa te ingrijoreze abia atunci cand o sa sstea fara sa faca nimik! La cat mai multe lunite frumoase si cu progrese!
clau bagajele mari sunt deja trimise.maine merge tati la piatra neamt sa ridice pasaportul Claudiei.si eu sper sa ne punem net cat mai repede, asa am sa ma mai sfatui cu voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Buna seara!
Pai noi facem bine...papa , dormim si ne mai strambam cate un pik .
Nico la cine ai fost la control si ce i a facut baietelului? Ai facut si ecografia de sold acum?

Pupam mamicile si bebitzii

Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Gabrielita ai vazut ca plangeai si ti-ai facut griji degeba

Oiyoy o sa ne fie dor de tine si de Claudia.

Nico deja au trecut 2 saptamani? Ce bebe mare ai!Felicitari pentru cele 500 g.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

FETELOR inca o data multumesc tare mult pt incurajari

Mergi la inceput