Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabrielita81 spune:
Multumesc fetelor
Da Lena suntem precoce dar astazi sunt asa de suparata am fost astazi la vaccinfata a plans tare tare tare
si offfff a luat in greutate doar 200g toata luna
Gabrielita81 spune:
Scuze pt cum scriu sunt terminata ....eram asa bucuroasa cand a inceput sa creasca si ea mititica si acum iar ....plang de o ora intruna...cand o mai vad si cat e de mititica si merge de jur imprejurul patutului...
scuze fetelor pt cum scriu dar chiar sunt terminata...multumesc inca o data pt urari
gravidacori spune:
oof gabrielita pupam bulanasele micutei si speram sa nu fie morocanoasa draga de ea.e asa o dulceata,de mereu imi ploua in gura cand ma uit la poza.cumpara-i o jucarie dak e suparata,sa o mai relaxeze
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 Scuze pt cum scriu sunt terminata ....eram asa bucuroasa cand a inceput sa creasca si ea mititica si acum iar ....plang de o ora intruna...cand o mai vad si cat e de mititica si merge de jur imprejurul patutului... scuze fetelor pt cum scriu dar chiar sunt terminata...multumesc inca o data pt urari fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005 |
Gabriela eu stiu ca dupa 5 luni nu mai iau asa de mult in greutate, uite al meu de la 4 la 5 luni a luat 500 gr, a lui Iulia 300gr, asa parca am retinut, dr. pediatra zicea ca dupa 5 luni o sa ia in jur de 250 gr, intrati la diversificare si poate o sa recupereze.
E asa o scumpica cum sta ia mititica in picioare si cu ochisorii ei mari , vezi te respateste prin altele si nu prin greutate, important e sa fie vioaie , hai mami capul sus nu mai plange ca transmiti starea dulcetei tale.
LenaC spune:
Gabrielita, tineo in brate, alino, spunei ca o intelegi ca o doare, dar ca o sa treaca
O sa fie bine !!!
200 gr nu e asa putin, dupa 6 luni media e 250, nu?
Pai la ce miscare face ea, a si ars grasimile, gandeste-te ca bebeii de varsta ei abia stau in fundulet. Deci e de inteles :)
Ce a spus doctorul?
KATY_28 spune:
Gabrielita si noi pupam bulanasele si spunem "La Multi ani!" cu intarziere.Dar dupa 6 luni nu se ia in greutate 250 g?Incearca sa te aduni ca simte starea ta si mai rau faci ca o agiti.Daca e vioaie si nu e bolnavioara , poate a crescut in lungime putin mai mult,poate nu e nimik in neregula...
DadaIna spune:
Gabrielita ca sa treaca supararea.Vrei sa-ti spun ceva?Eu de cand s-a nascut gazuta mea nu am cantarit-o decat atunci cand am fost la vaccin cu un cantar din anii 70' din ala cu plasa daca stii, cu greutati din alea mobile.Iti dai seama ce bine cantarea... nu?!?... mai ales ca gaza mea statea cu picioarele in afara cantarului.
Niciodata nu m-am stresat cu greutatea fetei si niciodata nu mi-am pus problema daca e prea slaba sau prea grasa.Prea multe mamici se streseaza aiurea din acest motiv. Daca fata papa normal, se joaca, e vioaie face kk si pisu normal, da-i pace!Poate a crescut in inaltime :)
Eu cred ca ai nostri copii nu cresc dupa niste masuratori din carti.Fiecare bebelus are propriul ritm de crestere.Iti faci griji inutile care se transmit si fetei.
claumarcoci spune:
Noi am iesit vreo 30 min la plimbare, in sling, am fost la magazin si la tonete, se uita toata lumea ciudat la mine ,bb era in sling
Ce mai fac proaspetele mamici Nico si Simo?? Dar oare Hellen si gemenii...nu a mai intrat de ceva vreme.. se pregateau de botez..
Oiyoy gata bagajul?? sper ca o sa ai net acolo si o ne povestesti cum va veti acomoda
NOi ne-am cremuit aseara cu de toate , deocamdata e bine, am avut un feebback bun sper sa o tinem tot asa.
Imi place la nebunie cum miroase samponul, am stat cu nasul in parul lui bb , imi aduce aminte de parfumul meu preferat, de cand cu bb mic nu ma mai parfumez ,doar ocazional si sa nu fiu nevoita sa-l iau in brate.
la toata lumea.
Nico_A spune:
Buna mamici, noi am fost azi la controlul de doua saptamani si baietelul meu e mai greu cu 500 gr. decat atunci cand ne-am externat.
Mami fericita cu Ioan Gabriel
DadaIna spune:
claumarcoci si eu ador mirosul de la samponul Mustela si stau cu nasul in parul ei.Persista pana la urmatoarea baita.Eu pe cap nu o mai spal zilnic ci la 2-3 zile.Gelul de dus miroase la fel!