Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

am avut si eu hemoroizi la prima sarcina si doar cu carpicon mi-au trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multe lunite bb Andrei de Katy !!!

Eu am luat vitamine Femibion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Nico_A deja ti-a raspuns clau.Supozitoarele Carpicon S sau Conimed S de la Elzin Plant sunt cele mai ok.Te mai ajuta si baile caldute sau statul "pe abur" cu ceai de galbenele si musetel.
viatainroz bun venit si sarcina usoara!Eu vitamine nu am luat in sarcina desi mi-au fost recomandate Elevit.Analizele imi erau ok fara carente. Nu am luat decat un supliment de fier si Acifol in primele luni.
Multe lunite cu sanatate pentru bebe Andrei!

Mergi la inceput

Bine ai venit viatainroz !!!

Sfat pentru burtici:
Eu cand eram cam in luna a 5-a am cumparat o zornaitoare si ii zornaiam picei seara sau in timpul zilei. Cateodata ma jucam cu jucaria pe burtica.
Acum cand e ft suparata numai cu jucaria aceasta o linistesc. ii place la nebunie sunetul
poate e coincidenta, dar eu cred ca ea ii stie sunetul de atunci.
asta i-am luat-o eu http://www.piticshop.ro/jocuri_si_jucarii/jucarii_dentitie_zornaitori/zornaitoare_butoias-p10031765 din carefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Multumim fetelor de urari!Noi am fost in vizite si la plimbari insa am fost tare mofturos.

Bun venit viatainroz! Eu am luat elevit sau centrum materna. In primele 3 luni nu se iau vitamine nici calciu ci numai acid folic.
Dupa 3 luni se iau vitamine, iar in ultima luna se recomanda si calciu + magneziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Bine ai venit viatainroz !!!

Sfat pentru burtici:
Eu cand eram cam in luna a 5-a am cumparat o zornaitoare si ii zornaiam picei seara sau in timpul zilei. Cateodata ma jucam cu jucaria pe burtica.
Acum cand e ft suparata numai cu jucaria aceasta o linistesc. ii place la nebunie sunetul
poate e coincidenta, dar eu cred ca ea ii stie sunetul de atunci.
asta i-am luat-o eu http://www.piticshop.ro/jocuri_si_jucarii/jucarii_dentitie_zornaitori/zornaitoare_butoias-p10031765 din carefour.

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

scoate un sunet f frumos jucarioara. Sa stii ca are legatura cu ce a auzit cand era in burtica, s-au facut studii pe tema asta si copilul chiar recunoaste zgomote, melodii etc.
Lena mai stii ceva de comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Lena avem si noi jucarioara insa evit sa fac clinchete cu ea pentru ca daca o vede se repede ca o vrea ea in manuta. Si-a dat de vreo 2 ori in cap cu metalul ala.Am ascuns-o.

Mergi la inceput

Katy, inca nu :(

Dada, stiu... eu o tin in fata ei si ea se joaca virgula cu manutele :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

La multe lunite fericite bebe Andrei Edward!Sa bucuri pe mammi tau mereu!
IUlia felicitari pentru silueta recapatata!in nici jumatate de an te-ai intors la greutatea anterioara....asa da!hot mommy!
Viatainroz bine ai venit!Felicitari pentru bebe nr 2 si nu in ultimul rand si pentru primul copil!Sarcina usoara in continuare.Legat de intrebarea ta si eu am luat natalvit ('sora' mai noua a elevitului) si acid folic (pana la 20 sapt daca-mi amintesc eu bine)
nico eu am suferit de constipatie crunta dupa nastere si dupa ce am incercat lichide multe, prune uscate, miere, kiwi pe stomacul gol dimineata, cafea fara cofeina....mi-a trecut cuu pepene galben ca ala rosu nu-i convenea micutei in laptic.+ unguent cicatrizant de la plafar pe baza de lanolina, extract de galbenele, musetel, tataneasa, ceara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamaria2 spune:

Eu am luat Femibion toata sarcina are de toate in compozitie si m-am simtit bine ,acum inanite de nastere completez cu fier dar pina acum a fost f bine.
Eu sint speriata cu gripa mai sint 3 zile pina la marele eveniment si toata lumea in jurul meu are gripa, si nu stiu cum va decurge operatia si dupa daca se declanseaza si la mine.

Mergi la inceput