Piersicute de iulie august (16)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Vai Ada ce as manca si eu mujdei de usturoi,dar nu mai suporta sotul mirosul si tre sa ma culc in alta camera. Da suna bine,bine. |
De ceva vreme eu il aleg si parca asa e, dar nu stiu daca nu o fi autosugestia
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
ali24 spune:
buna dimi.va invit la o cafeluta buna buna.vi am pregatit cate o cana mare la fiecare
19+
rafael albert(25.05.2007)
Daconst spune:
Neatza,haideti la cafea!!!
Miha,buna idee,sa incerc,poate asa imi fentez sotul
Balanta,ai dreptate ca se dau in Ro medicamete la greu si de trebuie si de nu.Trebuie sa stii sa mai filtrezi si singura,parerea mea.
Ioana,ce interactiune exista?Eu le iau pe amandou si nu-mi dau seama.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
Daconst spune:
Ma gandeam ieri cind povesteau toate mamicile de dureri,de nasteri de alaptari ca astea parca sunt asa de neimportante pe linga depresia care e o boala parsiva si daca nu iti dai seama ca o ai,poate avea urmari foarte grave.
Durerea trece simplu cu calmante,creme,etc...dar la depresie e cumplit.
Eu am avut doua zile doar,in spital de plingeam non stop,dar am avut mamici la odisee care au tras 4 luni si nu reuseau sa scape.
Important e ca persoanele de linga tine sa stie despre asta si sa fie pregatite,in caz ca aveti parte de ea.
Hai ca v-am dat subiect pe ziua de azi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
adarev spune:
Multumim, Ali de cafea, chiar am nevoie in dimineata asta ca-s zombi. Mai, fetelor, am o colega care a nascut in mai si chiar ieri mi-a spus ca ea toata sarcina a luat cate 3 no-spa pe zi, asa i-a dat doctorul preventiv ptr.orice problema si 200 mg utrogestan. Acum chiar asa de bun e no-spa, intreb si eu.Of, iar nu mai am mancare. Trebuie sa gatesc ptr. 2-3 zile, dar sa ma gandesc ce.Ce faceti in weekend? Eu o sa ma duc la coafor si pe seara vandra.
Ada
ali24 spune:
eu ma duc la lucru la mall.iar la etajul cu mancare bineinteles si stau acolo pana la 10 seara .pe acasa am facut curat sa nu ii las pe ai mei in mizerie.nu ca as gasi tot asa cand vin.
dana intradevar sunt nasoale depresiile.si eu am avut o prietena si pe cumnata mea si a trecut greu.eu aveam la inceput ganduri asa mai urate(de ex daca mergeam la baie cat stateam acolo ma gandeam daca cand ma intorc inapoi nu mai respira bebe,ce ma fac si ma lovea plansul)-oare si aceste ganduri faceau parte oarecum tot din depresii sau erau normale?
19+
rafael albert(25.05.2007)
ned spune:
Buna dimineata fetele! Iarasi ati scris mult, am citit o gramada sa recuperez zilele astea.Eu cred ca l-am simtit pe bebe. Zici ca ma atinge ceva f finut asa.... e f dragutz.Tot studiez de marti de cand am simtit prima data si da bebe este, se simte din ce in ce mai bine pe zi ce trece.
Nici eu nu mi-am facut poze cu burta inca, dar o sa incep si eu sa-mi fac, mai ales ca acum se vede ceva.
La ultima eco de saptamana asta bebe nu a vrut sa ne arate ce are intre picioare, deci mai asteptam.
Va pup
----------------------------------------------
[ hr][ gravi] 16+
MUTATIA 677 C>T MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G PAI-I HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
balanta_tm spune:
Ali, multumim de cafea!
Eu sunt treaza de pe la 6, dar pana la 7 si ceva am stat in pat si m-am uitat invidioasa la sot cum doarme si "toarce" (adica sforaie ).
Apoi mi-am continuat ciorba. Ada, a iesit o bunatate. Singura chestie e ca n-am mai pus zeama de varza, ca am gustat din ea si era exagerat de sarata si am zis mai bine nu. In loc de zeama de varza, am pus o cutie de rosii in bulion Cirio si a iesit perfecta. Nu a trebuit sa pun nici un gram de sare sau sa o acresc cu ceva (sarea cred ca si-a lasat-o din ciolan, iar acreala din rosiile in bulion). Abia astept sa vina pranzul sa mananc . Ce iti faci la par?
Daconst, cu depresia post-partum.... Imi e groaza cand imi amintesc prin ce am trecut in vara lui 2010, dupa ce am pierdut sarcina. Norocul meu este ca am niste sefi f buni si mi-au spus sa stau acasa cat am nevoie si sa nu ma gandesc ca nu am destule zile de concediu. Acuma ma tot gandesc ca daca va fi sa duc cu bine sarcina la capat si sa am doi baietei sanatosi si voi face vreo depresie post partum, cu siguranta ca va fi diferita de ceea ce am experimentat in 2010. Oricum, trebuie sa imi gasesc din timp pe cineva care sa ma ajute la treburile casnice, ca nu cred ca avand doi bebelusi o sa fiu in stare sa mai fac ceva prin casa. Si nici nu vreau sa ma incarc aiurea cu munca in exces.
Eu din cate stiu, pe Nospa nu sunt facute suficiente studii la gravide, si cu toate astea in Romania este f comun sa se dea la gravide. Utrogestan o sa iau si eu pana prin sapt 34, dar ala este progesteron natural si avand gemeni, trebuie sa iau. Ajuta si la col si la prevenirea contractiilor. Nospa evit pe cat posibil sa iau. Iar de Gynipral nici nu m-am atins: e intacta cutia.
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Porumbita nu e corect; am folosit eu si Garmastan, dar dupa ce am nascut; il utilizezi dc faci rani (ranile se fac daca nu stii sa pui copiul corect la san sau il demufezi aiurea) |
Sau nu ai sfarcurile klumea ... la mine unul era ok, la celalalt aveam ragade. Pe mine m-a ajutat Garmastanul si protectiile de silicon pe care le-am folosit destul de mult, cel putin in primele luni pana nu au mai fost asa de sensibile.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui adarev Doamne fetelor, eu cand am nascut, a venit doctorita pediatra si mi-a spus sa-I arat sanii. Si cand m-a Piscat de ambele sfarcuri mi-a desfundat canalele instant. Insa nici cezariana nu m-a durut cum a fost durerea aia. Ei si din acel moment am avut lapte dar m-am umplut de rani pana mi-am luat aparatoare pe care o sa le cumpar si acum. Insa o prietena buna a avut canalele infundate nu a stiut ce sa faca si a Ajuns la cutit. Ada |
La mine noroc cu soacra-mea ca mi-a aratat ea ce si cum ( si asta dupa ce sosisem din clinica ca acolo toata lumea imi spunea sa o pun la san ca vine laptele sigur )si mi-am petrecut si eu o parte de nopate desfundand canalele ... brrr ... nici acum nu imi place sa imi amintesc !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."