Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Pusi, merci de raspuns .
Eu am doi medici: unul in Timisoara care imi urmareste sarcina, care dr spune sa fac cerclajul si o dr la Viena, unde fac ecografiile importante din sarcina si care spune sa nu il fac, fiindca in caz de contractii sau probleme, cerclajul nu va ajuta. Ea spune ca repaosul la pat este f f important in problemele cu colul, mai important decat cerclajul. Oricum, impresia mea este ca in Vestul Europei nu se fac cerclaje asa dese cum se fac la noi.
In cateva saptamani oricum merg din nou la eco la ea si mai vorbim despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

multumesc fetelor!!!!!sigur ca va dau de bautsi daca vreti va dau si sa mancati la fiecare dupa preferinte ca am vazut de la cheful lui fleur ca fiecare poftim altceva
adarev-bine macar ca ai fost inspirata sa iti iei cizmele de guma

Fleurdelise-in privinta recuperarii chiar nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca in general te refaci rapid-mai ales daca nasti normal

balanta-te inteleg ca ti e frica sa te gandesti asa departe ca si mie imi e,dar pe cum sar de cate un obstacol asa cum a fost si cel cu anticorpii am speranta tot mai mare ca va fi totul bine.si ai sa vezi ca doamne-doamne e bun si ne va ajuta pe toate sa ne tinem piersicutele in brate

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta
UM 24.11.2011
DPN 27.08.2012

La semnatura, merci mult de info dar nu o sa pun, ca mai vb si cu fetele de la FIV si nu cred ca e potrivit.

Dra spune-mi te rog, tu vorbeai de interactiunea iodului cu tratamentul de eutirox?

Eu am fost pana la Mall Baneasa ca e aproape de mine, si am cumparat cate ceva din Carrefour si mi s-a facut rau cu ameteli si calduri,,....doamne....nu inteleg ce se intampla.
Voi ati patit de-astea?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ioana, nu fi nelinistita, starile de ameteala (la unele chiar de lesin) sunt simptome de sarcina, din categoria celor normale. Sper ca ti-ai revenit, si ca nu erai singura pe acolo.

Tocmai am mancat de pranz... asa ca, Ali, ai scapat. Lasa ca, vorba Balantei, ne scoatem la botez cu o felie de tort, sampanie, ceva...

Sa fim noi toate sanatoase sa ne botezam si trimite la scoli piersicutele!

Mi-a venit o idee, de fapt am furat-o de la celelalte odisei: fetelor, ce ar fi sa ne facem si noi un cont comun pe picasa (sau alt site de genul asta) si sa punem poze in el, cere care doresc, bineinteles. Eu mi-am facut zilele trecute primele poze cu burtica, sunt cumplit de nereusite (defilez in pijama...), ma rog, dar vi le-as arata, macar 1-2. Ar fi o ocazie tare frumoasa de a ne cunoaste un pic mai bine si de a ne simti mai aproape. Astept parerile voastre despre asta.

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ioana si eu am patit, a zis doctorul ca e normal.Bine ca nu am facut vreun atac de panica.Fetelor, am facut in seara asta aripioare crocante la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi. Fleur, super ideea ta, eu sunt de acord.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ce fac burticile?

Mi-am terminat tura prin oras,am tras o tura de cumparaturi si am mancat o ciorba de fasole cu marar si afumatura si acum m-am bagat in pat cumintica.
Maine seara merg la carnaval si trebuie sa fiu odihnita.sper sa ma abtin de la tzopait.

Balanta,magneziul meu se numeste: Magnesiocard.
Despre cerclaj,eu as zice sa mergi pe mana dr din Ro,parerea mea.Aici nu prea se agita dr daca e sa pierzi sau nu sarcina.adica de sustinere nu dau nimic si cred ca ei gandesc un pic altfel.
eu asa as face,pe bune.

Fleur,eu nu am nicio poza cu burta,ma crezi?dar ideea e buna.

Ioana,tu iei vitamine?
Scuze ca tot insist cu ele,dar stiu multi dr din Ro care nu le prescriu si mie mi se par de maxima importanta in sarcina.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Eu va invit la o tocanita cu ciuperci si piept de pui...cine vrea , fetelor de 2 zile au revenit greturile ,chiar foarte tare , am crezut ca am scapat , dar se pare ca nu .
Cred ca asa sunt pana la final ...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Vai Ada ce as manca si eu mujdei de usturoi,dar nu mai suporta sotul mirosul si tre sa ma culc in alta camera.
Da suna bine,bine.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ok, in weekend deschid cont comun pe picasa si voi trimite in pm parola tutoror doritoarelor. Sper sa reusesc, daca nu, strig help.
Daconst, nu-i musai sa punem numai poze cu burta, putem pune cu orice: copii, motani, familion, etc. Auzi la ea, se odihneste pentru carnaval...

Si eu imi propun sa ma odihnesc w-e asta, ca in urmatorul vin copiii peste noi si sa te tii atunci......

Nu mai ziceti de mancare, ca sunt spre sfarsitul programului si iar mi s-au lungit urechile, hopa mi-am amintit ca mai am o gustare in frigider... am fugiiiiiiit!

Noapte buna!

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Daconst, si eu inclin sa fac cerclajul, dar trebuie sa astept ecografia de 18 saptamani, sa ma asigur ca bebelusii nu au probleme. Da, sunt de acord ca in Vest nu prea se dau medicamente in sarcina, dar sa stii ca in Romania se prescriu cu prea mare usurinta. Eu sunt uimita, de ex, cat de multi dr-i dau Diazepam la gravide desi in prospect scrie la sarcina si alaptare ca s-au facut studii pe animale si ca s-au evidentiat efecte teratogene.
Sunt de acord ca sunt si cazuri grave, unde trebuie date anumite medicamente, dar nu asa, la cea mai mica durere sau disconfort, ii recomanzi pastile care nu sunt sigure in sarcina.
Fleur, eu inca nu am nici o poza cu burtica, dar sotul ma innebuneste sa facem. Pt mine e ok sa facem cont comun.
ada, m-ai distrat cu pusul silicoanelor direct :-))
ioana, semnatura se poate bifa/defiba inainte de a da drumul la fiecare mesaj. Adica atunci cand scrii la FIV, poti sa alegi sa nu apara semnatura. Dar cum doresti tu.
Ameteli si bufeuri am si eu din cand in cand.
De interactiunea dintre Euthyrox si Femibion nu am zis eu, ci sper, care scrie pe la trombofilie.
laura, vreau si eu o portie de pui cu ciuperci

Eu am pus ciolanul la fiert pt ciorba Adei pe care o voi face maine. Credeam ca m-au lasat poftele, dar doar mi s-a parut .
Ca sa nu mai spun ca am luat si eu de la supermarket budinca aerata Mia (parca muraturica zicea ca a mancat si e buna), dar mananc maine, ca acuma mananc niste fructe.

Mergi la inceput