Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ali,clar ca e bine sa afle din experientele noastre...doar ca trebuie sa stie ca nicio sarcina nu seamana cu alta,cum nici un copil nu e la fel...mai bine sa fie optimiste,parerea mea ca asta ajuta cel mai mult.
Daca din start se panicheaza,e mai greu apoi.
Eu mereu am mers pe ideea ca daca altele au reusit,o sa reusesc si eu.

Mi-am amintit ca pentru sfarcuri,eu am avut creme de la Palmers cu unt de cacao...grozave.Sunt comestibile si poti dupa ce le-ai folosit sa alaptezi direct.Nu trebuie spalat neaparat.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, pt prima pagina este nevoie sa ne spui UM si DPNul.
Semnatura ti-o pui singura, noi nu avem cum sa o punem folosind userul comun; trebuie pusa cu userul tau.

Pt semnatura:
Copiaza (ctrl C) urmatoarea formula, sterge spatiul pus de mine la inceputul parantezelor drepte:

[ hr][ gravi] 13+ [ fetita]

Apoi, te duci pe: Profil personal-> Editeaza profil-> Optiuni profil-> Semnatura; acolo Paste (ctrl P). Tot acolo ai si un butonas 'Vizualizeaza semnatura', ca sa vezi cum arata dupa ce scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ali, felicitari pentru rezultate.
Lasa mai fetelor ca nu ne panicam asa usor. Sunt convinsa ca si nasterea si inceputul alaptarii vor fi poate mai dificile, dar si eu merg pe principiul ca daca femeile au facut asta dintotdeauna inseamna ca pot si eu. Plus ca alte femei nu aveau atatea "ajutoare" ca noi: internet sa ne informam, creme, aparatori, etc.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Meyyyy, ma speriati voi cu durerile nasterii, alaptarii. Eu nu suport durerea si mai ales daca stiu ca un lucru produce durere am tendinta sa resping lucrul ala.
Ma duc sa mananc ca prea m-ati speriat!

Mergi la inceput

Daconst, te rog spune-mi cum se numeste Magneziul efervescent pe care il iei, ca vreau sa imi caut si eu in Austria (se pune ca cel efervescent are o absorbtie mai buna decat cel oral). Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Harnicute ca de obicei....capitol nou, multumim Rocsy, eu nu am prea mai avut timp sa o fac pe "editoarea" la capitole, lista, etc.

E vineri dimineata aici si am 3 rapoarte si un proiect de incheiat taman azi!! Nu stiu cum sefii isi amintesc de mine in special vinerea!(2 din cei 3 sefi ce-i am mi-au dat de lucru mult azi, al 3-lea nu lucreaza vinerea, ca altfel...)

Dar tot intru un pic aici, nu pot altfel .

Carmina, poate daca esti in somaj tehnic e mai avantajos in sensul ca stai acasa, esti platita ca in concediu fiind, si nici nu iti afecteaza durata concediului ce o poti lua apoi, nu? Nu stiu, zic si eu, ca si pe mine ma preocupa treaba asta.
De pe 1 martie vreau sa stau in concediu medical 2 saptamani, apoi mai vad. Sper sa nu-mi faca vreo figura dr. de familie, m-a chemat sa imi dea pe 28 februarie. Sunt satula de ritualul (curatat masina, cand e cazul)-condus-birou-stat teapana pe scaun 7.5 ore-ia-ti glicemia-fa-ti insulina la baie intr-o pozitie f. incomoda- mai alearga la cumparaturi in pauza de pranz-condus acasa, etc-iar in weekend toate treburile gospodaresti din saptamana.
Va povesteam mai demult ca am cerut si eu concediu de risc maternal (echivalentul lui aici). Am primit raspuns, nu imi vor da, doar reducerea programului cu o ora, de la 24 saptamani incepanad. Decat nimic...

Ali, felicitari pentru anticorpi, mai bine zis pentru lipsa lor! Acuma dai tu de baut...stai sa ma gandesc... un vin rosu de Malaga as bea...sau alb, Lacrima lui Ovidiu, cu o feliuta de lamaie.

Ca nu ati obiectat despre papa, va zic si eu ce am gatit ieri: chiftelute din piept de pui, piure de cartofi. Azi vreau sa fac ciorba de sfecla si salata de sfecla rosie (precizez rosie ca aici e si alba, si galbena) cu hrean. Si am inceput sa am pofta de dulce, am mai mancat bomboane si budinca de cioco fara zahar, dar vreau sa fac ceva de casa si nu stiu ce. Daca are cineva vreo reteta de desert pt diabetici, saru' mana!

Ati vorbit de nastere si alaptat... stiu ca e bine sa fim informate din timp, mai ales cele la primul copil, dar parca nu vreau sa ma gandesc inca la asta. Ieri ii spuneam lui barbata-miu, sunt abia la mijlocul sarcinii, ma asteapta inca pe atata si deja abia imi tarai burta (a inceput sa fie proeminenta bine). Oricum la mine frica de durere va fi estompata de bucuria imensa de a avea un copil, durerea nu mai conteaza, dar as vrea sa ma recuperez rapid pentru el, ca nu voi avea prea mult ajutor.

Ma intorc la obligatiile de scarbici...
Voi sa fiti cuminti si sa aveti un weekend cat mai placut si odihnitor!

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

fleur, spor la treaba!
ali, felicitari pt rezultatul bun la anticorpi.

Eu nu ma gandesc deloc la nastere si alaptare. Mai e atat de mult pana la momentele alea! Avand in vedere ce am patit cu prima sarcina, acum prefer sa traiesc de la o ecografie la alta si sa sper ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Pusi, reiau si aici ce am scris in capitolul anterior: la prietena ta cu gemeni i s-a deschis colul desi avea cerclaj sau inainte de a-l face?
Oricum, a fost un caz pe forum unde fetei i s-a rupt cerclajul la douazeci de saptamani si numai printr-un noroc extraordinar si cu ajutorul unui medic pe masura, a dus sarcina la capat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165199&SearchTerms=cerclaj,rupt

balanta,

Colul se deschisese deasupra cerclajului. Faptul ca fusese prins la baza, cu cerclaj, a ajutat-o sa duca la bun sfarsit sarcina. Bebebii erau pozitionati foarte jos, si apasau tare colul. Dar, doctorul tau ce zice? Ati discutat acest aspect?

Pupici pe burtici.

Cristina, 16+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor acum am Ajuns Acasa . Nu aveti idee cat am mers pe jos. Daca va spun, de la unirii de la metrou pana aproape de Marriott de unde m-a cules barbatu meu. Am de facut curatenie nu va spun ce-i la mine in casa. Ali suntem in grafic. Iuli faci numai bunataturi. Zizu nu te speria , fiecare organism e Diferit la durere Asa cum zice si daconst. Fleur si tu faci bunataturi . Balanta ai dreptate si eu traiesc de la o ecografie la Alta . Cat de alaptat IMi pun silicoanele pe ele si gata. Va pup.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Va pup fetele. Eu am plecat spre socrii.
Ne auzim duminica sau luni. Inca nu stiu cand ne intoarcem.
Weekend frumos si aveti grija de voi.

13+

Mergi la inceput