Piersicute de iulie august (16)
Raspunsuri - Pagina 8
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Aveti vreun mail comun? Am niste materiale despre alaptare, o sa fie de folos la momentul respectiv. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+ |
Adresa este pe prima pagina, parola aceeasi cu a userului dar o stiu cateva fete ... trebuie sa o dam si celorlalte fete ca sa se poata loga la mail.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
adarev spune:
Ce bine-mi pare Balanta ca ti-a iesit ciorbita. Am uitat sa spun ca daca e prea sarata sa nu pui zeama de varza, ci pasta de tomate.Ma aranjez la par. Parul meu natural e ondulat si eu nu-l suport.Asa ca trebuie sa ma duc in fiecare saptamana sa mi-l intind. Mi-l fac si eu acasa dar niciodata nu-mi iese cum trebuie.Ali, vezi ce mananci pe la Mall.
Ada
r_ocsy spune:
Ada : noi suntem bine ... ca tot intrebai de noi ! M-a durut putin burta azi noapte ... cred ca de la mersul prin zapada asta nenorocita mi se trage + o alunecatura pe gheta ... am luat un nospa si m-a lasat !
Astazi mergem la o pensiune din jurul Brasovului, sa ne relaxam si noi ca de plictiseala suntem satui !
Acum va citesc cu un ochi si cu celalalt o urmaresc pe Sofia prin camera, a intors-o deja cu capul in jos si numai nazbatii face .... .
Daca nu mai intru va doresc weekend placut !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 20 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
muraturica spune:
Fetelor am devenit dependenta de voi. v-am citit pe tel la cafea.
carmina eu stiu ca nu mai e in vigoare ordonanta cu somajul tehnic.
ma duc sa ma fac frumoasa. nu stiu daca v-am spus dar la noi nuntile se fac ziua. la 2 incepe.
va pup. weekend fain.
si eu vreau la pensiune in bv la relaxare
13+
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muraturica Fetelor am devenit dependenta de voi. v-am citit pe tel la cafea. carmina eu stiu ca nu mai e in vigoare ordonanta cu somajul tehnic. ma duc sa ma fac frumoasa. nu stiu daca v-am spus dar la noi nuntile se fac ziua. la 2 incepe. va pup. weekend fain. si eu vreau la pensiune in bv la relaxare 13+ |
Buna dimineata fetelor,
multumesc pt cafea...excetionala ca intotdeauna
muraturica la ce ordonanta te referi? ce spunea?
si we minunat
19+
adarev spune:
Rocsy distractie placuta la munte, dar ai grija la zapada. Ce frumos este numele fetitei tale. Asa ma gandeam si eu, ca daca o sa am fetita am sa-i pun numele Sofia.Vezi, ca am cazut si eu pe gheata. Muraturica, fa-te frumoasa si distractie placuta la nunta. Cred ca ce prajituri bune o sa fie....Eu, care nu sunt cu dulciurile. Carmina, ce faci?
Ada
roxypuy spune:
hello girls! ce faceti? eu m-am rasfatzat cu o cana de cioco calda cremoasa si am pus o tona de frisca deasupra yummy!
acum vreau sa ma apuc de trebaluit prin casa k e cam dezastru apoi ma pun sa fac o praji cu visine k mergem la fini dupa masa sa o serbam pe fina k a facut 30 ani si praji asta e favorita ei maine vreau sa dau o fuga prin mall sa-mi caut ceva hainutze de gravi - niste blugi, un sarafan ceva...si neaparat sutiene, bustiere ceva k pe ale mele nu le mai pot purta...deja imi lasa urme adanci, dar nici n-am gasit pana acum din bumbac sau bustiere rezistente...voi v-ati luat?
fleur - super idee cu picasa! i'm in
ada - eu mi-as fi dorit sa am parul cretz...pt intins acasa eu fol placa, iar sapt asta mi-am achiz si o perie rotativa k parca se aseaza mult mai bine decat cu placa o s-o testez maine dupa baie. la naiba! tocmai mi-am amintit k maine tb sa ma epilez o reala placere...noroc k nu prea mai creste asa mult si rapid de cand cu sarcina
va poop si sa aveti un w/e excelent!
Roxy
17+
Laura32 spune:
Buna ,
Multumim de cafea Ali , foarte buna ... am venit de la coafor si ma pregatesc de nunta ... nu am nici un chef , dar asta este , poate apare acolo cheful .
Va doresc un sfarsit de saptamana placut ,multe cumparaturi , mancarica buna si odihna la maxim . Va
18+
Daconst spune:
Zicea cineva de dependenta?hahah
Rocsy,distractie faina la munte!dar iti intra apa in zapada sau cum de ti-e frig?Eu merg regulat la munte de cind a invatat fi-miu sa schieze,dar n-am treaba.
Laura,Muraturica,sa va distrati si pentru noi la nunta!
Ali,da era depresie si la tine.Eu eram in spital si plingeam uitandu-ma pe geam...nu ma intreba de ce.
Roxypuy,bafta la cumparaturi.Eu mereg cind merg la cumparaturi mai aduc si o bluza doua cu mine.Ieri mi-am luat ceva gen tunica gri cu nasturi in fata dar cu maneca scurta.merge la colanti sau la blugi stramti,iar la vara asa ca rochita.
Ada,sa vii la raport cu ce gatesti pe citeva zile,ca tu esti adevarata carte de bucate!
Eu azi chiar n-am idee ce sa mananc,parca as vrea orez cu legume si peste...dar sa vedem.
Acum am mancat un bol cu cereale cu lapte si sunt plina.
Am terminat curatenia si plec in oras ca bate vantul in frigider.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
ali24 spune:
asa rau imi merge netu aici
r_ocsy-relaxare placuta
laura si tu mergi la nunta?distractie placuta.cum sa nu aveti chef mai fetelor?daca nu de distractie macar de mancarica
ada pana acum am rezistat tentatiilor ca am mancat un mic dejun foarte copios acasa si mi am luat la mine 2mere pe care le am papat deja si mi am propus sa mai mananc aici doar o salata dar sa vedem daca imi iese
19+
rafael albert(25.05.2007)