Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nici eu nu am avut dureri la alaptare, nici rani, nimic. A fost o perioada fff frumoasa. Am avut probleme vreo 2 zile ca era sanul prea plin si Bianca nu reusea sa suga, dar m-a ajutat o asistenta, am mai golit si manual sanul sa detensionez.

Diseara avem si noi musafiri, pregatesc cartofi crocanti la cuptor, crispy la cuptor si salata, si eventual tzatziki

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

a, am uitat sa zic despre alaptat - mie imi e groaza de ideea de alaptat, am impresia ca e ceva foarte dureros. va rog mult pe cele care stiti/ ati testat sa ne ziceti cum se numesc cremele respective cu care ne putem da inainte si respectiv in perioada alaptarii. eu nu despre sfarcuri imi fac griji (care acum se vad prin sutien dublat si haine )
eu am avut dintotdeauna sani mari si durerosi (plus niste matoze chistice) si mi se pare ca alaptarea va fi dificila. poate ar trebui sa ma consult si cu doctorul pe tema asta.

14+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

muraturica-stai linistita ca nu trebuie sa iti fie frica de asa ceva...e posibil sa ai dureri sau chiar rani la inceput (eu sincer nu mai tin minte sa fi avut-dar probabil ca si daca am avut nu au fost asa nasoale daca le am uitat)dar compenseaza cu placerea de ati vedea bobolocu la pieptul tau.este un sentiment foarte placut.mie imi venea sa il mananc tot cand il vedeam cum .

asa cum zicea si delia ca sunt povesti alea care spun ca nu doare alaptatul asa va spun si eu ca sunt povesti alea ce spun ca atunci cand iti vezi copilul iti trece orice durere.asa am patit eu dupa ce l au scos pe bobo din mine am rasuflat usurata ca am scapat de dureri ca asa zicea toata lumea nici nu m am gandit vreo clipa ca imi mai trebuia dupa vreo jumatate de ora de chinuri sa imi scoata placenta ,sa ma coase si mai stiu eu ce de imi venea sa il bat si pe doctor si pe toti care m au mintit ca imi trec durerile

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Se pare ca nasterea si alaptarea devin miracole doar dupa ce trec chinurile si durerile.
Sunt insa multe persoane care preaslavesc aceste experiente si spun ca de fapt nu doare nimic si ca nu simti nimic de dragul copilului. Drag, drag dar daca doare...doare... Asa o fi la ele, dar mie imi e greu de crezut.
Sunt incoerenta, ca mai fac vreo cateva lucruri...sorry.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aici gasiti tot ce va intereseaza legat de alaptat si fetele sunt minunate http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=94&nm=Alaptare

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai sa nu mai speriem mamicile noi.

Eu am avut dureri la nastere...jumate de ora,pina a iesit,dar asa repede uiti.
Sa fim serioase,ca nu se compara nimic cu momentele de dupa nastere.Eu una,raman la parerea ca orice durere este rasplatita cu varf si indesat de guritele alea stirbe care ranjesc apoi la noi.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

uraaaaa am mai trecut de un obstacol.mi au iesit anticorpii absenti

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

uraaaaa am mai trecut de un obstacol.mi au iesit anticorpii absenti

19+

Felicitari!!!!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

dana ai mare dreptate ca durerea iti este rasplatita cu varf si indesat si uitata cu timpul ca daca nu uitam nu cred ca mai faceam copil(sa nu ma bati ca nu vreau sa sperii fetele dar cred ca este bine totusi sa stie din timp cam ce le asteapta sa nu fie un soc ptr ele .)

19+

Mergi la inceput

dana-mersi

19+

Mergi la inceput