Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

M-am tampit. Cum incarc pozele?

Ada

Te loghezi si creezi un album nou cu numele tau,iar apoi incarci de la tine din calculator.
In dreapta sus e o sageata la upload!

Laura,te-am vazut si pe tine burticoasa mare.
Ti-am rotit eu o poza ca trebuia sa intorc laptopul sa te vad.
Si i-am dat numele tau albumului,sper sa nu te superi.

Ma gandeam cind puneti poze sa faceti fecare album cu numele sa stim care suntem.
Si poate si nr de saptamani in care suntem,n-ar fi rau.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

N-are nimeni insomnii??sau e cam devreme.
Eu daca am dormit,bantui pe aici.haha

Ada,ai reusit?
Ca tot actualizez,poate,poate te vad.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata, fetele!
Cat fac eu cafeaua, trimiteti-mi si mie parola, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Nata , fetele. Zizu astept cafeaua. Dana, azi o sa pun pozele. Le-am facut aseara inainte de a pleca in oras. Sunt la serviciu. Va pup.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.
zizou-multumim de cafea.e delicioasa
ti am trimis parola

sper sa avem o saptamana minunata doar cu vesti bune.
apropo fleur multumesc ca ne ai trimis primavara.au ajuns si la noi cele 4-5 grade

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Merci Ali!
Ce burtici frumoase!
O saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata, scumpele!

sper sa aveti o dimineata super si o saptamana la fel.
eu nu ma simt bine astazi ma doare burtica si am o stare de greata sper sa treaca repede.

vreau si eu parola, va rog.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata.vreau si eu parola.
azi am program de ciorba cu afumatura si placinta cu mere.
ii pun lui bb muzica-enya-
carmina-ce-i cu tine???
ada-m-ai innebunit cu iesirile tale.
eu si acum parca merg pe oua...de grija-sunt nebuna-superprotectiva.
michelle-sa te inarmezi cu rabdare-daca pitica n-a mai fost la gradi-raceli,otite...varicele...scarlatine si multe lacrimi.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza burtici! sa avem o saptamana minunata

vreau si eu parola pe PM pls nu am inca poze explicite cu burticoasa, dar o sa-mi fac si pun si eu

pe mine m-a durut spatele ingrozitor in w/e am luat no spa, am mai stat intinsa...sa vedem ce zice dl dr joi. abia astept sa merg sa-l vad pe BB.
sambata am fost la ziua finei, ne-am distrat maxim si praji cu visine mi-a iesit super (ada o sa postez reteta k am vaz k mi-ai cerut-o ). ieri am fost la shopping in mall cu sotzu' - am fost dezamagita k nu am gasit mare lucru :( doar la rococo unde a fost si ada mi-am gasit o pereche de blugi si finally sutiene cam scumpe dar, in fine, ine k le-am gasit! pe urma am fost si la C&A si mi-am luat o pereche de pantaloni office si o pijamalutza dragutza. am mai primit si de la fina o plasa de hainutze dragutze asa k o vreme ar trebui sa ma descurc. poate mai gasesc ceva dragutz la roma mai am mai putin de 3 sapt si pleeeccccc!!!!
aseara am facut cu sotzul iahnie de fasole cu ciolan...yummyy cat de buna a iesit in seara asta vreau sa fac ciorbitza de cartofi cu zeama de varza si icre (am luat icre proaspete ieri).

va pup si aveti grija de voi!

Roxy
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neatza fetelor!

Revin dupa un weekend greu. Am fost vineri la eco de 16 sapt si am primit o veste care m-a paralizat: fetita mea are un chist de plex coroid de 6 mm. In traducere libera plexul coroid e o zona a creierului, deci va dati seama ca am simtit ca imi cade cerul in cap. Doctorita a incercat sa ma linisteasca spunandu-mi ca in 90% din cazuri aceste chisturi se resorb pana la sapt 28 , insa odata ajunsa acasa am tot cautat pe net despre problema asta si nu pot sa zic ca m-am linistit de tot. Important e ca la ecografia morfo-fetala ( pe care doctorita mi-a mutat-o la 20 de sapt ) sa nu apara niciun alt defect, pt ca daca mai apare si altceva , chistul devine din inofensiv ft problematic si va tb sa fac amniocentaeza, ca sa exclud trisomia 18 si sindromul Down.
Asa ca dupa 24 h de panica m-am remontat si am revenit la starea mea pozitiva, pentru ca deocamdata sunt sanse mici ca bebe sa aiba o problema reala si nu vreau sa ii fac rau cu stresul meu. Micuta era chiar cu cateva zile mai dezvoltata, incredibil de activa, m-am indragostit de ea cat am vazut-o acolo, si simt prin toti porii ca e sanatoasa si nu va fi nicio problema.
Ca sa fiu ft sigura , vreau sa fac ecografia morfologica la 2 medici, o tipa de la Medlife specializata pe asa ceva si inca un doctor, va rog sa imi spuneti pe cine recomandati, vreau sa fie cineva specializat, nu conteaza la ce clinica sau spital, am nevoie sa imi spuna 2 doctori ca acel chist nu se mai asociaza cu nici un alt defect. Ma puteti ajuta?

16+

Mergi la inceput