Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si de la noi!!!

Parola e aceeasi ca si la facut capitol nou,dar am trimis-o inca o data Carmina si Roxy!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata!
I-am pus desene nazdravanei si stau si eu cateva minute linistita.

Balanta, si pana acum se suprapuneau cele 42 zile postnatal cu cic. CIC era pana acum pana la implinirea celor 2 ani ai copilului, nu 2 ani in continuarea celor 42 de zile.

Am vazut ca discutati de nastere si alaptare, va las aici povestea nasterii bubulinei mele: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162630

Despre alaptat, eu m-am chinuit cel putin 4 luni cu sanii, aveam prea mult lapte si nu reuseam sa-i golesc prea bine cu pompa iar fata nu reusea sa suga atat de mult. Drept urmare, noapte si zi, din 2 in 2 ore max muls..de fapt asta a fost mai obositor decat ingrijitul bebelinei in acea perioada. Abia abia mi s-au reglat sanii cu timpul, desi am avut probleme si la intarcat rau de tot, cu toate pastilele luate pt oprirea lactatiei cu tot.
In fine, alte probleme nu am avut gen rani sau mai stiu eu ce, insa va pot spune cu mana pe inima ca satisfactia si bucuria de a-ti tine puiul la piept si a-l alapta nu se compara cu nimic.
Cu Garmastan m-am inteles si eu bine.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Of,Aruba!
Nici nu stiu ce sa zic...dar primul gand al meu e sa ceri a doua parere macar,daca nu si a treia ,ceea ce vad ca si ai de gand sa faci.
Iar amnio merita facuta,parerea mea pentru ca nu e deloc pe cum se spune si macar stai linistita.

Eu am asa pitici ca nu mai simt pe bb si ma batea gandul sa merg azi la dr,ca sunt activa,n-am dureri,nu oboseli,nimic.Sper sa fie in regula.

18 sapt

Mergi la inceput

Aruba, imi pare rau ca treci prin asemenea incercare. Si eu sunt convinsa ca e totul ok, ma gandesc ca daca era vreun risc de ceva se depista pana acum, Doamne fereste de asa ceva!
Eu ti-l recomand pe dr Albu de la Alcosan, este f bun.
Eco de DT mi-am facut la Medlife la dna Luiza Dincaref si mi s-a parut super de asemenea, dar nu stiu alte pareri despre ea, doar ca eu am fost multumita.
Sanatate si multa incredere ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ARUBA, din pacate baietelul meu din prima sarcina a avut 2 chisturi de plex coroid.
Eu am fost un caz nefericit, in sensul ca aceste chisturi au avut o legatura cu anomalia ce a avut-o la creier. Nu vreau insa sa te sperii; de cele mai multe ori, aceste chisturi nu au nici o semnificatie clinica si dispar complet dupa sapt 26-28 parca.
Fa-ti o programare la Herghelegiu sau la Iosup sau la Dinu Albu prin sapt 20-22, dar suna acum, fiindca la ei se obtin programari foarte greu, cu multe saptamani inainte. Bafta
bumbita, eu am o prietena ce a nascut la finele lui 2010 si la ea nu s-a suprapus CICul cu postnatalul. Probabil ca din 2011 au bagat chestia asta cu suprapunerea. Sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aruba, eu zic la fel ca fetele,inca o parere. Si eu stiu ca se retrag aceste chisturi. Parerea mea ptr. doctor 2 ar fi Herghelegiu.Miercuri, eu merg la amniocenteza la el. Dana, eu sunt din nou racita ai idee daca are legatura cu amniocenteza?Nu ma refer la lichid si la procedura in sine.Eu cred ca nu. Nu sunt racita rau, nasul si gatul. Am pus poze, cam rasfirate data viitoare mai bine. Roxy, cand ai timp pune retetaCaemina spert sa-ti revii. Valy nou iesim ca asa suntem obisnuiti si ca nu am avut probleme.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Herghelegiu la ce clinica este?

16+

Mergi la inceput

Ada,ti-am vazut pozele,esti o frumoasa!!!
Si ai o burtika mica si sexy!

Fetele,vroiam sa va propun cu pozele daca vreti sa va faceti fiecare album separat si doar acolo sa va puneti pozele.Altfel va fi harababura pina la final,daca nu va suparati!

Ma gandeam sa-i fac si la Ada album,adica unul cu 3 poze cum are Laura si Fleur.
Ce ziceti,n-ar fi mai bine?

18 sapt

Mergi la inceput

Balanta, eu am nascut in martie 2010 si am intrat in CIC dupa terminarea celor 42 zile obligatorii de postnatal. Iar acum ma intorc la serviciu imediat dupa ce implineste fetita mea 2 ani.

Mergi la inceput

Ada,nu are legatura cu raceala.Mie nu mi-a zis chiar nimic.Tu trebuie doar sa nu te misti 2-3 minute cit dureaza operatia cu acul si atata tot.Dar ma gandesc ca nu ti-o veni sa tusesti sau sa stranuti,taman atunci.

18 sapt

Mergi la inceput