Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna seara burtici

Imi dati si mie parola la contul comun, va rog?

Dana - o duc la gradi sa se obisnuiasca pana la vara cu viata acolo, cu programul, cu virusii si dupa ce vine bb2 sa aiba si ea viata ei personala

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Daca acest concediu pt tatici ar fi o masura care sa sustina familia, ar lasa la libera alegere a familiei daca vrea sau nu sa il ia, dar nu la modul ca daca nu vrea sa il ia, se scurteaza CICul cu o luna, ci sa poata ramana mama in continuare acasa cu bebe. Sau, sa poata lua mama si tata in acelasi timp.
Doar ca, din pacate, in realitate este doar o modalitate de a mai scurta CICul, fiindca multi parinti vor renunta la acea luna (sunt tatici care chiar nu pot lipsi de la job o luna, care au functii de conducere, etc).

Ieri am discutat cu o fata de la o alta odisee si ea mi-a spus ca o sa mai avem parte de inca o defavoare: zicea ca cele 42 de zile obligatorii de postnatal se suprapun acum cu CICul, si nu mai sunt in continuarea lui, cum erau pana nu demult. Adica, practic, perioada aleasa pt CIC (1 sau 2 ani, in fct de ce a ales fiecare) incepe sa se calculeze de la data la care nastem, nu dupa ce expira postnatalul. Trebuie insa sa caut si eu in lege, sa vad cu ochii mei. Dar nu m-ar mira sa fie asa, fiindca oamenii astia nu stiu de unde sa mai taie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Mai incerc o data..tot nu apare PM cu rosu?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miha,Danett,am trimis.

Asta e parola si de la picassa,sa puneti poze.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mai fetelor, am activat si eu mesajele, dar nu apare nimic cu rosu nicaieri.
Am mers la profil, si de acolo la mesaje private unde am bifat sa fie active. E bine?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana si eu mi am chemat niste prietene in ajutor ca altfel pana nu era gata imi statea gandul doar la ea.si ii mai am si pe socrii aproape care m au ajutat

muraturica vezi ca ti am trimis PM

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mersi mult ali.
Va pup si va doresc noapte buna de pe acum.
Ne citim maine de pe la birouri sau de pe acasa (care sunt mai norocoase).

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Multumesc Fleur de parola , ai burtica mare

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

laura,fleur-dragute burtici de piersicute.se vad bine si la voi.dar sa stiti ca nu ma las la voi ca si a mea se vede bine.poate prea bine.nu am poze acum dar o sa imi fac zilele astea.poate chiar maine
noapte buna, vise frumoase si fara treziri pe la 3.da???

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

M-am tampit. Cum incarc pozele?

Ada

Mergi la inceput