Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Daconst, iau vitamine de mi-e sila
Femibion 2 incepand de maine (ca pana azi am luat 1)
Cetebe
Q10
Magne B6
si Acid folic

Legat de interactiunea iod cu eutirox, am constatat ca si Femibion 1 continea exact aceeasi cantitate de iod, asa ca tot aia e..

Balanta, mie imi spunea dr Uschi ca stie de un caz in America, o fata care nu a putut sa duca nici o sarcina la capat pana nu a luat 12 diazepame pe zi
ce zici de asta/....cica pe atacuri de panica, cu cauze psihologice, fata nu putea sa duca sarcina...si i-au tot marit doza si la ultima tura, a reusit cu 12 pastile pe zi. Era sa lesin cand am auzit

Trebuie sa plec sa caut Clexane ca nu gasesc de 3 zile si azi chiar nu mai am...

Pup fetele.

PS: ieri am constatat ca pot bea cafea, am baut 3 guri, si parca nu am mai ametit la fel. Cred ca aveam tensiune scazuta...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tamys, da, asa este daca nu vrei sa stea sotul o luna cu bebe-ii, CIC se scurteaza cu o luna.
Si eu am burta mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, 12 Diazepame la o gravida????
Bafta la gasit Clexane! Iar nu se gaseste oare? Si eu trebuie sa iau peste vreo 10 zile pt luna Martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, gata cu nuntile. Ali, o sa incerc si eu praji a ta , azi am avut musafiri. Fleur esti Tare dulcica. Acum trebuie sa- mi spuneti cum pun poze.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Vreau si eu sa pun poze, dar cred ca Maine. Acum Plecam iar in oras.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Muraturica, activeaza optiunea pm (mesaje private) la profil, sa iti trimit parola.

Balanta, aici poti sta in concediu bb 1 an cu 75% din salariu sau 18 luni cu 55%. Eu imi voi lua probabil 1 an, iar de la 1 an cu el la cresa.

Plecam in oras, va pup, fetelor. Puneti si voi poze pe picasa, vreau sa va vad.

O seara frumoasa de duminica va doresc.

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna seara!

Vreau si eu parola de la userul comun.

Am o durere surda de ca..inca nu stiu de la ce ..o fi de la somnu intrerupt din cauza de mers la baie, sau din cauza vremii (ceva astenie de primavara)..numai raceala sper sa nu fie.

Ada, nu iti mai fa atatea griji din cauza amniocentezei! Imi place de tine cu cheful mereu pentru iesiri.
Dana, si pe tine te invidiez pentru carnaval! Organizarea de astfel de evenimente publice ma face sa apreciez occidentul.

Mie imi place ideea cu concediul si pt tatici. Am inteles ca se practica si in Germania. Cel putin acolo, ideea e sa ii responzabilizeze si pe tati in cresterea copilului.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am fost la plimbare si am inghetat de frig...brr.

Ioana,chiar ca iei destule vitamine...atunci e tensiunea mica,ai dreptate.
Eu pentru tiroida iau L-Tyroxin dar fara Iod in el.Probabil de aia mi-a dat medicul asa pentru ca iau Iodul din Femibion,nu m-am gandit la asta.

Danett,activeaza-ti si tu privatul sa pot sa-ti trimit parola.
Faza cu tatii in concediu aici e gandita sa ajute atunci cind sunt inca doi sau poate trei copii pe linga cel nou nascut si atunci are nevoie mama de ajutor.Dar ei au concediu in acelasi timp cu mamele,nu singuri neaparat.

Ali,am notat si eu reteta de tort,suna bine.Doar ca trebuie sa am ceva eveniment sa il fac,altfel il mananc singura pe tot,ca ma cunosc.

Ada,hai pune poze sa te invidiem putin cit esti de slaba si frumoasa.

Miha,bafta maine sa fie cu noroc.
Nu e cam devreme cu Bianca?nu are nici doi ani inca...
Lucas avea doi ani si 3 luni cind a inceput si asa mi se rupea inima de el.

Muraturica
,Laura,haideti cu poze de la nunta!!!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Dana, cred ca e activ contul de PM (am si un mesaj primit in "mesaje private"), am selectat "da" in editare profil, unde trebuie sa selectez daca doresc sa primesc mesaje de la membri.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannett

Dana, cred ca e activ contul de PM (am si un mesaj primit in "mesaje private"), am selectat "da" in editare profil, unde trebuie sa selectez daca doresc sa primesc mesaje de la membri.

17+

Danett,daca ar fi activat ar trebui sa apara PM cu rosu ca la mine.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput