Piersicute de iulie august (16)
Raspunsuri - Pagina 12
ali24 spune:
da ada ai dreptate.ma duc acum sa o pregatesc si daca iese buna va scriu reteta daca nu nu sa nu ma fac de ras.
am observat ca daca stau cand ma ridic sa umblu atunci simt durerea,dar daca umblu mai mult de la un moment dat nu o mai simt sau cel putin uit.asa ca bag mare la ture prin casa
imi dati si mie parola?
revin dupa ce vad cum imi iese placintuta
19+
rafael albert(25.05.2007)
Daconst spune:
Ali,ai luat nospa?Poate ajuta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
michelle1981 spune:
Salutare burtici!
Sunt si eu pe aici, ma uit la niste hainute online pt mandra (daca stiti, pe aramis).
Maine e prima zi de gradi, incep sa am emotii.
Ali, cum iti mai e?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
ali24 spune:
mai am o foaie la cuptor si am scos crema in zapada sa se raceasca mai repede
balanta-mersi de parola
dana-tot asa ma vad si eu in oglinda cand merg la coafor.dar eu dau vina pe oglinzile zic doamne dar ce oglinzi naspa aveti aici ca ma vad cat casa in ele
mersi fetele de sfaturi nu am luat no spa ptr ca nu sunt fan medicamente-le evit cat pot mai ales acum(dar oricum sunt mai suportabile durerile)
vad ca toata lumea s a distrat aseara.fetele cu nuntile cum a fost?v ati distrat pana la urma?ne ati adus o feliuta de tort?
19+
muraturica spune:
Hello.
Am revenit la domiciliu, dar sunt atat de somnoroasa...
Am citit cate una alta din urma, dar promit sa recuperez cat de curand
La nunta a fost OK, dar, Ada, praji nu au fost excelente.
Carmina, din cate stiu eu angajatorul avea dreptul sa bage angajatii in somaj tehnic in baza unei ordonante (nu ma stiu nr, dar cred ca pot afla maine). Era un fel de facilitate acordata angajatorului in perioade de criza si deci de reducere a activitatii. Pe perioada somajului tehnic angajatorul nu platea contributiile la stat pentru angajati.
Incepand cu 1 ian 2011 (parca) ordonanata respectiva a fost scoasa din vigaore de alta care prevedea ca singura masura pe care angajatul o poate lua in caz de reducere a activ este sa dea angajatii in concediu fara plata. Deci somajul tehnic nu mai are cadru legal.
Sper sa nu ma insel si sper ca am fost destul de explicita. Noi am fost in somaj tehnic cate 3 luni in 2 ani consecutivi (2009 si 2010), dar in 2011 nu ne-a mai putut baga. De acolo stiu. Sper sa nu se fi revenit asupra acestei reglematari din 2012 si sa se fi introdus din nou.
In rest....mi se pare o mare tampenie ce se discuta mai devreme cu concediul pt tatici.
Va pup pe toate si va doresc o duminica minunata. Sper sa recuperez somnul lipsa ca de maine revin la birou dupa o sapt de pauza.
13+
tamys spune:
Ufffffff fetelor de cand am ramas graviduta sughit tot timpul, cred ca mi s-a declansat ceva ca nu imi explic fenomenul.
balanta_tm sa inteleg ca stam acasa 1 an si 11 luni ? (daca optam pentru varianta de 2 ani)ca pentru o luna doar nu o sa-l pun pe sotu sa umble cu tot felul de acte mai ales ca el nici nu stiu daca o sa fie in tara (sotul meu e navigator si e mai mult plecat pe mare)ufffffff nesimtitii astia de la putere cauta tot timpul sa puna piedici. Eu am 56 kg si 1.63 cm nu as fi o persoana grasuta zic eu,de la 54 la 56 am luat doar 2 kg pana acum insa burtica e foarte mare cat a vecinei mele care e in 6 luni, burtica ta e la fel de mare avand in vedere ca si tu ai gemenasi?
16+ cu
Laura32 spune:
Buna !
Am venit de la nunta la 5 dimineata(a fost frumos) , am dormit , am mancat si cred ca acum din nou la somn si mai pe seara un pic in oras cu prietenii .
Ali , mare grija ... sanatate multa ..
Nu mai stiu cine a intrebat de tort (ca eu dorm inca ) , nu a fost bun (asta ca sa nu va ganditi la el).
Vreau si eu parola pt poze , va rog ... multumesc !
18+
ali24 spune:
nu ati vrea sa vedeti cum arata bucataria mea,dar nu mai fac nimic.ma pun la somn.
am vrut sa va spun ca prajitura nu buna deloc,e gretoasa rau de tot(asta ca sa nu va fac pofta)
reteta:Vant Japonez
Foarte aspectuoasa si buna.
O foaie se compune din: 3 albuse batute spuma cu 4 linguri de zahar+ o lingura si jumatate de pesmet si 3 linguri de nuca zdrobita cu sucitoarea.Se fac 3 foi identice.
Crema: 2 budinci de vanilie se fierb cu 400 ml lapte si 200 g zahar, apoi se lasa la racit.
250 g margarina se freaca bine cu 3-4 linguri de zahar praf, iar apoi se amestca cu budinca racita.
9 galbenuse se amesteca cu 9 linguri de nuca zdrobita si 100 g stafide si apoi se adauga amestecul de mai sus.
Montare: Peste o foaie se pune crema, frisca batuta( cam 1 litru la toata prajitura), si tot asa se repeta si cu celelalte foi.Deasupra se pune frisca si ciocolata rasa sau granule.
asta e reteta originala dar eu am modificat putin crema ca nu avem voie oua crude:am fiert budinca si separat am amestecat cu mixeru ouale+zaharul+untul+nuca(am puso la final) si am mai pus si 2 linguri de faina(ca imi era frica sa nu iasa prea moale) si le am rasturnat apoi peste budinca si le am mai pus sa fiarba impreuna vreo 2 3 min.si a iesit la fel de buna.si frisca nu e nevoie de 1litru.mie mi a ramas aproape jumate cu toate ca am pus multa.
19+