Piersicute de iulie august (16)
Raspunsuri - Pagina 11
adarev spune:
Balanta chiar este nasol cu concediu. La mine chiar nu stiu cum va fi . Sotul intra in concediu si eu vreau sa ma duc la birou. Eu daca sunt notar, oare cum fac?ai idee?
Ada
balanta_tm spune:
ali, pai sa stii ca m-as muta .
In cazul in care tatal nu lucreaza, porcaria asta cu statul o luna acasa al celuilalt parinte care nu a optat pt CIC, nu se aplica.
Despre perioada de stat acasa cu bebe nu stiu sa fie vreo modificare, in sensul ca este la alegere intre unul si doi ani. Ar fi si culmea sa umble si la asta.
ali24 spune:
aveam ganduri mari pe azi sa recuperez ziua indragostitilor ca de atunci nu am mai reusit nimic si vroiam sa fac si o praji buna rau ce o faceam mai demult si aseara mi am amintit de ea dar am o stare
19+
rafael albert(25.05.2007)
balanta_tm spune:
ada, chiar daca tu vei avea activitate independenta, vei continua sa platesti toate taxele si darile, da? Daca da, deci daca te incadrezi si tu cu 12 luni cotizate de taxe, se aplica legea si la tine.
Ferice de cei care nu-s casatoriti cu acte, ca am inteles ca la aia nu s-ar aplica.
balanta_tm spune:
De fapt, ada, poate ca la tine nu-i asa naspa, ca daca celalalt parinte (deci cel care nu sta in CIC), nu cere sa stea acea luna cu bebe, luna aceea se pierde in sensul ca nu poate sta sotul (care trebuie sa stea cu o luna mai putin acasa); tu oricum ai zis ca va ajuta soacra si ma gandesc ca poate sta ea cu bebe in luna aia.
======================================================
b) in situatia in care persoana prevazuta la lit. a) nu solicita dreptul la concediul care ii revine, celalalt parinte nu poate beneficia de dreptul la concediu in locul acesteia."
======================================================
adarev spune:
Multumesc Balanta ptr.precizari[pup. O sa vedem la momentul potrivit, cand ma gandesc la amniocenteza iar ma apuca frica. Dar, Dumnezeu e bun si are grija de toata lumea. Ali, stai linistita, nu ai patit nimic Asa ca, fa bine si posteaza prajitura aia a ta
Ada
adarev spune:
Fetelor, Balanta cum va pozele ?Pe ce trebuie sa intru?Parola am primit-o. Sunt varza.
Ada
balanta_tm spune:
ada, te duci pe: https://picasaweb.google.com/ iar la email scrii iul_aug_2012@yahoo.com si la parola cea de pe MP.
Daconst spune:
Neatza si de la noi!!!
Aseara am sta pina pe la 2 la carnaval si azi am lenevit de numa pina tarziu.A fost tare frumos,m-am zbantuit de numa...doar cind mergeam la baie,erau oglinzi din alea mari si m-am socat cind m-am vazut.Doamne ce m-am ingrasat de tare...
Of,parca prea mult si prea repede.De luni trec pe salate seara,macar.
Se vede ca statul asta atat in pat nu mi-a facut bine...la kg cel putin.
Ali,of mai,nasol cu cazaturile.Dar eu zic ca bb e protejat.Incearca azi sa te menajezi sa stai in pat.
Fleur,eu sunt blonda,cum intri pe cont?pe picassa imi cere cont de web,nu merge cu yahoo.
Ada,bun ai gatit tu acolo.
Eu vreau azi pulpe la cuptor cu cartofi cu rosmarin si tzatziki.
De maine sunt cuminte si mananc mai multe salate.
Balanta,la noi sunt 3 ani condeciu maternal,dar platit e doar un an 70% din salar.Iar partenerul are dreptul la 8 saptamani de stat acasa,dar in acelasi timp cu mama.La noi nu stiu daca isi va lua tati concediu ca e mare diferenta de bani pe care-i ia.Mai vedem noi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm ada, te duci pe: https://picasaweb.google.com/ iar la email scrii iul_aug_2012@yahoo.com si la parola cea de pe MP. |
Gata,am reusit sa intru,mersi.
Fleur,ai si tu burtik mare deja!!!
O sa fac si eu azi poze si pun.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt