Fiv cu Dr. Dragos Albu 56
Raspunsuri - Pagina 18
rammy_79 spune:
Anastasia - draga mea te pup mult si ai grija de tine si de comorile tale
Te imbratisez cu mult drag si abia astept sa vorbim.
Pupici Corry, Ana, si toate fetele aspirante sau nu
Vreau_bebel - draga mea, eu cand am ramas insarcinata aveam 48 kg si am 1,62, asa ca sa nu-ti mai faci griji ca nu poti sustine o sarcina gemelara. Este adevarat ca am nascut la 33 de sapt si 3 zile si am avut o sarcina nu tocmai usoara...dar am reusit. Succes si tie si pupici
Angi - sunt alaturi de tine ca intotdeauna, nu am mai reusit sa vorbim pt ca bebeii mei au fost fff raciti si am trecut prin momente nu tocmai placute. Pupici multi
liza79 spune:
Buna ziua,
Azi am primit raspunsul de la Medlife, mi-a fost aprobat dosarul
Am sa incep si eu foarte curand procedurile, asa ca o sa va stresez cu tot felul de intrebari - n-am mai facut nici un FIV pana acum, stiu doar teoretic ce ma asteapta.
Avem si noi 5 ani de investigatii si de asteptare si o sarcina extrauterina acum un an. Eu am trompele infundate, mutatiile MTHFR si PAI heterozigote, Graves-Basedow.
Va pup si revin cu amanunte.
flo.flo spune:
Luiza, felicitari ptr dosar - iti tin pumnii
ce ai depus tu la dosar din care sa rezulte ca ai trompele infundate?
si eu am aceeasi problema (de fapt o trompa numai o am deloc) si trebuie sa fac o histerosonografie care sa demontreze ca mai am doar o trompa si aia proasta
si cand afli ce acopera practic subventia de la stat, imi poti spune si mie pls.? tot nu a reusit nimeni sa ma lamureasca
liza79 spune:
Am pus in dosar o scrisoare medicala de la medicul care m-a operat acum un an, cand am avut extrauterina. Asta pentru ca nu am reusit sa fac rost la externare de nici un act medical care sa spuna ce s-a intamplat (am fost operata la Maria Burghele din Buftea, spital care ulterior s-a desfiintat). Deci am solicitat aceasta scrisoare medicala in care era explicata starea trompelor. Eu nici histerosalpingografie nu pot sa fac, din cauza tiroidei, asa ca alte investigatii nu am mai facut pt trompe. Mai facusem si inainte de extrauterina histerosonografie, dar mi s-a spus atunci ca trompele sunt permeabile, desi pt mine a fost traumatizanta investigatia.
Nu stiu daca ei au lasat in dosar aceasta scrisoare medicala, cert e ca au pus o fisa completata si stampilata de ei, cu diagnosticul infertilitate de cauza tubara.
Sper ca atunci cand sunt chemata pentru schema de tratament sa aflu si costurile suplimentare si bineinteles ca am sa scriu si aici pt cele interesate.
alilumi spune:
liza, tin pumnii, sa dea Domnul sa fie un inceput de drum lin spre implinirea visului tau!!!
20 +
tinuta78 spune:
fetele dragi.
Off, cu greu am citit astazi ca ati avut ceva discutii aici. Nu mi-au placut divergentele astea, desi dreptatea este de ambele parti. Si eu am simtit o mica frustrare, la vremea cand plangeam ingerasul meu. Am avut impresia ca forumul asta devenea odisee, dar pe de alta parte.... si dac-ar ramane doar aspirantele...nu stiu ce s-ar alege de ele.
Imi pare rau s-o spun, nu cu rautate(chiar am mai spus la un moment dat ca minunile si reusitele se intampla celor care reusesc sa treaca peste frustrarea nereusitei lor). Si asta o spun din experienta, imi este rusine , dar pe vremea cand eram aspiranta de fiecare data cand auzeam ca o alta fata a ramas gravida... pica cerul pe mine, incercam s-o evit sa nu aud povesti despre sarcina ei(s-a intamplat asta chiar si in cazul sorei mele la primul bb. Ei bine...., abia cand a ramas insarcinata a doua oara, am simtit o bucurie in suflet si o speranta, ca si cum asi fi fost eu insarcinata, iar minunea s-a intamplat si chiar foarte repede. Nici nu-mi vine inca sa cred ca intre veri va fi diferenta de nici macar un an. Pentru fetele care au adresat niste cuvinte destul de dureroase...., incercati sa fiti ingaduitoare si veti vedea ca si Dumnezeu va fi ingaduitor cu voi. Sa ne dea Dumnezeu minte si putere sa intelegem mai ales acum in perioada postului ca ceea ce ni se intampla nu se intampla fara rost. Trebuie sa ne judecam intai noi faptele si apoi sa asteptam ajutor Divin. Fara el nu rezolvam nimic indiferent cate FIV-uri am face sau la ce Doctori am merge
toate fetele dragi, vechi aspirante, gravidute si proaspete mamici.
special pentru flo. Iti doresc numai bine draga mea. Ma bucur mult ca reintri in cursa asta, cei drept lunga si dureroasa uneori. Inca nu este pierduta batalia asta pentru tine.
27+
angelica28 spune:
Fetelor am venit de la dr ,sunt bulversata ,mi-a aminat iar punctia sunt foliculi mici au intre 11-15,ma chemat iar miercuri sa vedem daca facem punctia vineri.Vroiam sa va intreb cele care ati facut fiv cu Albu,,vi sa intimplat sa va decaleze asa de mult schema?Dr mi-a spus ca au sa creasca ,dar nu stiu ,sunt derutata ,atitea zile sa aminam punctia ,o fi ok?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
vreau_bebel spune:
Rammy sa-ti traiasca feciorasii. Mi-ai dat o veste extraordinara, chiar mi-era teama cu toate ca...mai e mult pana departe
Va pup pe toate!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
lumimar spune:
Angi si eu am avut amanata punctia tot din cauza de foliculi mici,doua zile am mai facut tratament, au mai crescut ceva insa nu toti
la toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)