Fiv cu Dr. Dragos Albu 56

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Anastasia ma bucur mult mult mult pt tine!Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!! Va pup mult pe toti!
Mai fetelor, haideti sa lasam discutiile in contradictoriu!
Stiu ca eu scriu mai rar (dar va citesc constant!)si poate nu-s cea mai in masura sa ma implic in discutia asta dar ... imi asum riscul
Suferim impreuna ... cred ca e normal sa ne si bucuram impreuna, mai ales ca, se leaga prietenii intre noi si e normal, cred eu, sa tindem a ne impartasi bucuria cu prietenii, cu cei apropiati sufletului nostru. Pe mine ma bucura enorm postarile "burticilor"! Pot insa sa inteleg ca suntem diferite si sunt fete care au alte opinii.
Cred ca impreuna putem gasi o cale de mijloc si ne putem indulci un pic tonul ... ca-i pacat de atmosfera frumoasa de aici!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

sunt trista pentru ceea ce simte samira si nu numai ea...
si, dupa ce am cugetat eu asa... adanc, m-am decis sa fac in asa fel incat sa le sustin pe aspirante, fara sa mai pomenesc de sarcina mea... desigur, daca cineva ma va intreba despre bebe, ii voi raspunde pe privat.
cred ca uneori uitam ca suntem diferiti ca oameni, si trebuie sa respectam punctele de vedere ale tuturor, daca vrem sa fim respectati la randul nostru.
faptul ca si eu am trecut peste 9 ani de asteptare, 6 ani de lupta sustinuta cu operatii, proceduri si tratamente fel de fel si numai prin 2 FIV-uri din care al doilea reusit... cred ca ma indreptateste intr-o oarecare masura sa inteleg cat de cat si partea "roz" si cea "gri" a timpului care trece peste noi... si poate daca pentru mine era benefic sa aud de reusite si trairi induiosatoare atunci cand mie parea ca nu imi iese si nu imi va iesi in veci nimic, asta nu inseamna ca la fel ca mine trebuie sa simta toata lumea, dimpotriva! si... probabil ca pentru multe dintre cele care reusesc se ajunge la "alterarea" "griului" in favoarea "rozului"... transformandu-ne poate, fara voia noastra, in persoane mai putin sensibile sau usor amnezice la lupta surorilor noastre de suferinta. ei bine, mea culpa! nu pentru toate doamnele care inca lupta, reusitele celor din jur sunt luate ca exemplu pozitiv: "uite, ca se poate!"...
si da, e usor sa spui... am ramas gravida, trec la "odisee"... dar cum sa faci asta cand eu abia mi-am facut curaj sa scriu si aici?! cand in fata multor doamne speciale pe care le-am cunoscut aici si pe care le pretuiesc mai ceva ca pe familia mea, eu mi-am deschis sufletul si am gasit intelegerea pe care uneori nici in propria familie nu am gasit-o?! si ce fac eu cu ele, in sensul in care, imi doresc sa fiu aici cand vor primi vestea unui beta pozitiv sau cand... din nefericire, au nevoie de o incurajare sa nu se dea batute, sa continue?!
deci, pentru ca nu imi plac extremele, aleg calea de mijloc si indemn pe toate doamnele care am zgandarit rani fara voia noastra, sa facem la fel.
nu suntem aici sa ne judecam reciproc!!! nici cele care lupta si reusesc sa isi pastreze inocenta trairilor impotriva celor care lupta si simt ca numai pot cu atata "roz" care in mod crud si nedrept lor le este (inca!) negat, nici cele care nu au reusit (inca!) impotriva celor care au reusit...
dezbinarea este urata mai ales intre doamne care trec prin aceeasi experienta! aici durerea nu se masoara nici macar in anii de asteptare: pentru ca un fiv in viata cuiva poate sa insemne 5 fiv-uri din viata altcuiva s.a.m.d.

saptamana aceasta care vine si urmatoarea, sunt ale noastre, ale tuturor femeilor! sa fim bune cu noi insine si cu toti cei din jurul nostru! maternitatea nu este numai o stare biologica, cat psihica! sa fim mame unele pentru altele, mai ales ca am trait impreuna atatea momente vesele si triste! sa nu uitam sa fim mai inainte de toate FEMEI!

va pup si va imbratisez cu drag pe fiecare in parte! intelepciunea sa fie cu noi si ma rog din tot sufletul ca fiecare dintre voi, cele ce luptati sa ajungeti sa va strangeti in brate odorul sau odoarele mult visate!

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ALILUMIca intodeuna ,te admir si iti citesc cu mare drag postarile ,si da te vreau aici atunci cind voi anunta si eu o reusita ,o iau ca pe o promisiune,da????

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

angi, solemn si abia astept!!!

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Cer scuze pe aceasta cale doamnelor pe care le-am ranit cu relatarea mea,va asigur ca daca stiam ca starnesc atatea discutii ma abtineam,probabil din cauza bucuriei nu am realizat ca as putea deranja.Ma pun in situatia voastra si va dau dreptate,in loc sa va ajut,sa va ridic moralul,fara sa vreau am pus paie pe foc si mai rau v-am produs.Voi fi alaturi de voi,o sa va citesc povestile,o sa ma rog pt reusitele voastre si daca va pot fi de folos,cu drag intervin.Va multumesc dragele mele pt sustinere si vorbele frumoase.Dumnezeu sa va indeplineasca cat mai curand visul de a deveni mama.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Alilumi mi-ai mers la suflet!!!! Exact la asta m-am gandit ca tranzitia catre odisee e destul de grea pt unele dintre fete.
Miruna, mie mi-ai inseninat ziua cu postarea ta ... dar suntem diferiti si reactionam diferit...
Sper sa nu "dispareti" in urma acestei discutii .... probabil ca unele fete au fost prinse si intr-o perioada de stres si frustrare ... se mai intampla
Trecem noi si peste asta!
Angelica iti tin pumnii!!!!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Nu disparem,vom fi alaturi de voi sa va sustinem in aceasta batalie si ne vom bucura pt reusitele voastre,iar in cazurile triste vom incerca sa va alinam suferintele-speram sa nu mai fie cazul pt niciuna dintre voi.Bafta tuturor si chiar daca multe nu cred,dupa furtuna,mereu apare soarele.Cu incredere in Dumnezeu veti reusi cu toatele,sunt convinsa,incercati sa va duceti la biserica,dati un acatist,desi sunt convinsa ca multe ati facut asta.Nu va dati batute,cand va asteptati mai putin,Dumnezeu va intinde mana,important e sa credeti in El.Va pup pe toate,fara exceptii.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dragelor, cu tot respectul va rog sa incetati cu aceste atentionari si interdictii. Orice alta postare asemanatoare imi voi permite sa o sterg fara nici o alta explicatie.
Din fericire aspirantele mai devreme sau mai tarziu raman gravidute. Devin mame. Si isi doresc sa vorbeasca despre fericirea lor in acelasi loc in care au plans, au sperat. Aceste femei nu au furat embrionii nimanui, nu au ramas gravide cu copiii altora, au luptat si au suferit asa cum a facut fiecare dintre noi.
Nu spun ca pe mine ma umpleau de fericire aceste postari cand ma aflam de partea cealalta a baricadei. Erau momente cand mi se umpleau ochii de lacrimi si incercam sa le evit. Dar erau si momente cand imi dadeau putere. Stiam ca in cele din urma mi se va intampla si mie.
Am sa va rog sa faceti acelasi lucru. Daca nu va simtiti in stare sa cititi , treceti mai departe. Dar nu incercati sa le opriti. Pentru ca pana la urma pentru asta exista acest forum. Sa suferim si sa ne bucuram impreuna.
Va doresc sarcini usoare, copii sanatosi, celor aflate in plin FIV un final fericit iar celor ce urmeaza mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Corect!
Fetele care sunteti in focuri ce noutati mai aveti?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

multumim pentru intelegere, catalina!

toate doamnele

20 +

Mergi la inceput