Fiv cu Dr. Dragos Albu 56
Raspunsuri - Pagina 16
ralucaneagu spune:
vreau_bebel te rog lasa-le pe invidioasele sa rada cat vor , vino alaturi de noi la ASPIRANTE OPTIMISTE pt ca aici vei gasi intelegere . uite linkul aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170718&whichpage=12
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
tamys spune:
miruna1980 draga mea tin si eu sa te felicit pentru si !!! doamne ce frumos !!! saptamana viitoare aflu si eu dar nu cred ca voi fi asa de norocoasa
...............................................................
MTHFR 677 C>T heterozigot, mutatia factorului V Leiden heterozigot .
FIV 1 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) negativ
FET clinica Genesys Bucuresti ( transferat 2 embrioni de ziua a-3-a ) primul test bhcg 131, al-2-lea in scadere....
FIV 2 clinica Genesys Bucuresti ( transferat 3 embrioni de ziua a-2-a ) negativ
FIV 3 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 4 Clinica Polisano Sibiu ( transferat 2 blasto ) negativ
FIV 5 Istanbul Turcia ( transferat 3 embrioni de ziua 3 ) POZITIV CU GEMENASI !!!
17+ cu
vreau_bebel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna1980 samira33,nu stiu ce a vrut sa zica vreau_bebel ca am postat eu la EUROPA FIV 52 ca eu una nu am intrat acolo si nu am postat...........daca am postat aici la aspirante,am gresit problema,ce-i drept.....vom fi alaturi de voi si va sustinem si ne rugam pt reusitele voastre. 18+ |
Miruna, uite despre mesajul asta era vorba
Fetelor, nu pot sa ma abtin .
Se pare ca multe fete care au trecut prin drama infertilitatii si stresul imens al unui FIV, au uitat "detaliile" astea.
Tocmai am citit la un alt topic (dar tot de la sectiunea FIV) detalii exagerate despre ce faceau fetusii la ecografie, cum se zbenguiau si despre senzatiile pe care le traieste viitoarea mamica . Mi se pare crud si revoltator ca cineva sa aibe asemenea postari la sectiunea de FIV, unde unele fete inca nu au avut norocul sa vada macar un betaHCG pozitiv. Totodata, mi se pare si lipsa de respect fata de fetele care se chinuie sa ramana insarcinate.
Nu stiu, asemenea postari, la sectiunea FIV, sunt peste puterea mea de intelegere...
Exista sectiunea de Odisee unde gravidele se pot desfasura in voie si unde toata lumea "vorbeste aceeasi limba".
Cred ca e ok daca aici, la FIV, fetele dau vesti in mare despre cum le merge sarcina, dar nu asemenea detalii.
Nu vreau nimic cu postarea asta, doar imi spun oful.
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - balanta_tm on 25/02/2012 10:03:53
Imi cer scuze ca sunt off topic, insa vreau sa nu fiu inteleasa gresit.
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
vreau_bebel spune:
Multumesc dar nu as vrea sa jignim. Aici sunt fete deosebite pe acest topic, mesajul cu pricina era pe alt topic
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
balanta_tm spune:
Draga vreau_bebel, decat sa stai sa barfesti, poate ar fi mai bine sa pui mana sa te documentezi despre tot ce implica FIVul in situatia ta nu tocmai fericita, caci ti-am citit azi postarile pe acest forum si... nu prea esti in tema, iar cea care va de pierdut, vei fi tocmai tu.
Apoi, asa cum am mai zis, nu toate fetele de la sectiunea FIV sunt incantate sa citeasca despre cum s-a miscat prima oara bebelusul in burtica unei gravide careia i-a reusit FIVul, despre ce tumbe facea bebe la eco sau despre ce sentimente minunante are femeia gravida.
Dar desigur, tu si mai cateva persoane, nu puteti intelege lucrurile astea. Din partea mea, tineti-o tot asa, cu atitudinea asta. Pana la urma, fiecare face cat poate...
Iar despre invidie, nu, nu ma roade. Eu am doua FIVuri reusite din doua incercari, deci strict in privinta reusitelor, am fost f norocoasa.
Deja mi-am pierdut prea mult timp cu tine si avand in vedere ca faci parte din alta categorie decat cea care ma intereseaza pe mine, iti doresc toate cele bune.
samira33 spune:
angelica,...cand te-ai inscris pe acest forum ai fost de acord sa respecti un Regulament.
una din precizarile de acolo era sa nu folosim majusculele in postari pentru ca in mediul virtual sunt sinonime cu urlatul.
evident ca oricine poate sa posteze aici si oriunde ca nu e forumul meu...frumos ar fi insa sa existe o decenta si o limita...dar starea asta de echilibru e cel mai greu de gasit si mentinut, fir-ar sa fie.
daca vrei sa te umpli de energie pozitiva si de ce tip de energie mai vrei tu sa te umpli...mergi la Odisee si citeste pana da pe afara incarcatura pozitiva...aici suntem la sectiunea de Aspirante...si mai mult la una din sub-sectiunile cele mai dureroase ale forumului,probabil....unde mesajele detaliate si prea numeroase despre frumusetea starii de graviditate si despre maternitate pot pica destul de prost in anumite momente.
ralucaneagu,mai usor cu apelativele.
nu se pune problema de invidie,e ceva cu totul diferit,mult mai profund si dureros decat puteti voi sa intelegeti se pare-voi cele care va repeziti sa catalogati acum.
da ,e firesc sa fiu fustrata dupa 3 sarcini extrauterine,dupa 4 Fiv-uri si 2 Fet-uri nereusite,toate astea intamplate in 6 ani de chin.
nu am vreo problema cu toate femeile care reusesc insa e firesc sa nu mai pot si sa nu mai vreau sa citesc fara masura postari detaliate despre multitudinea de sentimente,senzatii si trairi aduse de starea de gravidie.
nu am nevoie sa-mi aduca cineva aminte in permanenta de ce nu e completa viata mea si poate ca nici nu am sa ajung sa experimentez vreodata maternitatea...cine stie.???!!!
si cine e tentat sa ma invite sa nu mai citesc ...cu riscul de a deveni pisaloaga...tin sa punctez din nou ca suntem pe un topic de aspirante,eu sunt aspiranta...deci locul meu e aici...nu eu sunt cea care posteaza in alta parte decat ii e locul,nu ies din patratica mea si ma astept si am pretentia sa ma simt bine in acest spatiu virtual pop.u.l.a.t de femei,asemenea mie,care au luptat cu infertilitatea si au castigat razboiul si de la care ma astept sa manifeste ceva ai multa compasiune si intelegere fata de cele ramasa inca in lupta...citesc la orice subiect de FIV care imi poate imbogati bagajul de cunostinte.
si nici la psiholog nu am nevoie sa merg,multumesc...imi gestionez bine situatia in care ma aflu...doar ca ,da,spun lucrurilor pe nume ...si asta poate deranja,e adevarat.
deci, rugamintea mea este nu mai dati alta conotatie discutiei pe care o purtam pe topicul FIV IN EUROPA.
canalizati-va energia in scopuri constructive.
vreau bebel,daca ai avea curiozitatea sa frunzaresti arhiva...ai vedea ca discutii pe aceasta tema au mai fost si nu de putine ori...de ce ai simtit tu nevoia "sa-ti pui poalele in cap" si sa umbli cu para de colo-colo...tu stii mai bine.
dar...asa cum spunea si balanta...fiecare face atat cat poate.
numai bine tuturor si sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim cat mai repede visul.
QiaoBing spune:
miruna felicitaaaaaari !!!!
ali
angi nu uita, canarul !!!
arabella multa bafta
beatrix incerc sa gasesc cum a facut floaredemac (scria la topicul cu Trombofilia) cand a nascut. parca ea a oprit cu putin timp inainte .. sau poate ma insel, am neuronul varza in ultima vreme. La gravidute cu trombofilie ai vorbit ? Eu nu am mai intrat de mult pe acolo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170734&nm=Gravidute-cu-tromobofilie-cap-14
toate cucuietele dragi
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
SAMIRA nu asta mi-a fost intentia sa urlu la voi ,departe de mine gindul asta ,efectiv scrisesem jumatate de mesaj cu majuscule fara sa vreau si am continuat asa ,ca sa nu sterg totul si sa o iau de la capat!
Cit despre celalalt subiect,nu am facut nimic altceva decit sa imi expun parerea ,nu mi se pare normal ca dupa o perioada de luni ,poate chiar ani ,de sprijinit una pe cealalta.......ca in momentul in care una din noi reuseste sa nu mai aibe dreptul sa intre ,din contra reusita oricarei fete de aici atit de greu incercate de viata ar trebui sa ne bucure,nu contrariul............in fine eu am spus ce vroiam sa spun,si ma opresc aici ,nu imi sta in caracter sa ma contrazic ,sa ma cert !
angelica28 spune:
Quiaonu uit ,nu uit,dar cred ca la mine ar fi mai potrivit <pesti sa traiasca>
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh