Fiv cu Dr. Dragos Albu 56
Raspunsuri - Pagina 15
maruscha80 spune:
Anastasia felicitari, mamico :) Sa va bucurati de comori si sa te refaci cat mai curand.
Beatrix, si pe mine m-a bagat in ceata doctorul cu clexane-ul. Aveam ce-i drept cezariana programata insa ce ma faceam daca bebe dorea sa iasa mai devreme, cu mine pe anticoagulante??!! El imi spusese insa ca in cazul in care simt contractii ingrijoratoare sa nu mai fac in ziua respectiva clexane. Eu facem clexane cam pe la 10 seara si mi-a zis sa le mut catre 6 seara. Am oprit clexanul cu o saptamana inainte de cezariana datorita unor valori ciudate la analize. i-am trimis mesaj cu valorile si mi-a spus sa opresc administrarea. Oricum, daca ai mutatii heterozigote nu-i baiul asa de mare.
mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11
vreau_bebel spune:
Samira, de ce sa-i trimit Mirunei MP daca nu am nimic de ascuns?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
alilumi spune:
mai, scuze ca am tot scris si eu pe aici. nu stiu daca ma voi muta la "odisee"... ori ba... dar nu m-am gandit ca relatarile sporadice despre sarcina pot crea cumva aversiune. stiu ca fetele lupta pe aici, ca doar si eu am fost pe baricade si sufleteste cumva o sa raman pentru totdeauna legata de cele ce lupta, dar... de fiecare data cand citeam despre reusite, ma incurajam si eu... ca uite, se poate!
in fine, imi cer scuze fata de cele pe care le-am ofensat cu ideea ca "uite se poate!"... nu am intentionat sa ranesc pe cineva. fetelor, multa bafta in continuare! nu numai celor cateva pe care le-am cunoscut si imi sunt deosebit de dragi ci si celor pe care nu le cunosc dar aspira... sa dea bunul Dumnezeu sa fiti binecuvantate cu cate cel putin o minune de bebelus.
20 +
vreau_bebel spune:
Aveti idee daca dr. Roxana Bohalta este sau a fost la Medlife?
Alilumi, stai linistita, e normal sa-ti exprimi bucuria si va rugam, pe cele ce ati reusit sa ne sprijiniti pe toate care va vom urma, macar cu o doza de optimism
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
angelica28 spune:
ALILUMI , EU VREAU SA VA SPUN CEVA :FAPTUL CA TU IMPARTASESTI CU NOI TRAIRILE TALE DE GRAVIDUTA,PE MINE MA UMPLE DE OPTIMISM CA SE POATE ,POSTARILE TALE MA FAC SA MERG MAI DEPARTE SA CRED IN SANSA MEA,SI DESI SI EU AM FOST GREU INCERCATA DE SOARTA NU POT SA SIMT NICI CEA MAI MICA URMA DE IVIDIE,DA RECUNOSC SUNT PUTIN INVIDIOASA PE CELE CARE DUPA O LUNA DE CIND SPUN VREAU UN COPIL ,LUNA VIITOARE AU SI RAMAS ,SI SE MAI GASESC SA IMI MAI DEA SI SFATURI .......ACELE PERSOANE INTRADEVAR NU ISI AU LOCUL AICI ,DAR VOI CARE A-TI LUPTAT PT UN BEBE ,SI IN CELE DIN URMA SA INTIMPLAT MINUNEA SI AVETI O REUSITA ,NU POT DECIT SA AM TOATA STIMA ,SI IN FIECARE ZI MA HRANESC CU REUSITELE VOASTRE SI IMI DAU SPERANTA CA VOI FI SI EU ASA CINDVA!!!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
salexa spune:
Multumesc Miruna. Am fost la 17 saptamani la eco normala si ne-a spus ca el ar vedea 2 fetite. Iar apoi la morfetala la 23 de saptamani ne-a spus ca sunt sigur 2 fetite. Noi tot ce am putut vedea de fiecare data a fost spatele lor. El a spus ca vede organele si ca nu are cum sa fie altfel. Acum m-am impacat cu idea ca sunt doua maimutele. Sunt foarte fericita pentru tine ca ai pereche, ma bucur sa stiu totusi se poate si pereche. Mai avem 6 embrionasi poate la urmatoarea incercare vom avea un baietel. Sarcina usoara sa ai cu ei si la termen.
Oare Dr Albu se mai inseala si el cand spune sexul?
FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
23 saptamani [/quote]+2
salexa spune:
Miruna am uitat sa iti mai spun ca ai o super semnatura. Si ... da la 4D ne-a confirmat.
FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
23 saptamani [/quote]+2
miruna1980 spune:
hai ca am ramas paf....imi cer scuze daca am jignit pe cineva sau deranjat cu relatari,dar vb lui ali ne-am obisnuit aici,cu unele persoane chiar sa vb mai detaliat.....imi pare rau si va doresc bafta tuturor si sa aveti numai reusite.
salexa,merci
18+
angelica28 spune:
MIRUNA SUBSCRIU CE I-AM SCRIS SI LUI ALUMINI ,ESTE VALABIL PT TOATE GRAVIDUTELE ,NE FACETI BINE ,NU RAU..........CEL PUTIN EU VA CITESC CU MARE DRAG POSTARILE!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
samira33,nu stiu ce a vrut sa zica vreau_bebel ca am postat eu la EUROPA FIV 52 ca eu una nu am intrat acolo si nu am postat...........daca am postat aici la aspirante,am gresit problema,ce-i drept.....vom fi alaturi de voi si va sustinem si ne rugam pt reusitele voastre.
18+