Fiv cu Dr. Dragos Albu 56

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna,
felicitari!!!! bine ca au trecut emotiile cu placenta. eram asa nerabdatoare sa vii cu o veste buna din punctul asta de vedere mai ales!
FELICITARI pentru pereche!!! iti doresc ca la termen sa-ti strangi in brate minunile cu sanatate si fericire!

toate doamnele

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Buna dimineata fetelor! Va invit la un ceiut de cretisoara! De azi m-am hotarat sa beau cate o cana pe zi, dimineata! Sper sa gaseasca sotul la plafar.
Felicitari Miruna sa decurga totul bine pana la sf sarcinii
Angi iti faacem galerie pt punctie si ET
Salexa sotul tau a facut vreodata punctie testiculara?
Pupici!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Dragele mele, va pup pe toate! Mii de scuze ca pana acum nu am dat nici un semn de viata, din spital am mai vb cu fetele, dar nu am avut cum sa va scriu de acolo si, daca ma gandesc bine, se desfasura totul atat de repede acolo incat nici timp nu as fi avut sa va povestesc prea multe.
Am ajuns luni dupa amiaza acasa cu puisorii, avem doua minuni de baietei. Unul e blondut ca mine, celalalt e brunetel ca sotul. In aceeasi zi dis de dimineata dupa nastere, s-a dus sotul navala sa ii "inmatriculeze": Dimitri Constantin si Alexei Ioan sunt numele lor. Dimitri a avut la nastere 2550 g, iar Alexei, 2300 g.
Pana sa vina mititeii pe lume, lucrurile s-au desfasurat cam asa: miercuri noapte la 2 mi s-a rupt apa si m-am trezit din somn buimaca, nu imi venea sa cred ca s-a intamplat asa, dintr-o data...stiti ca eu trageam nadejde sa ajungem la 38, dar a fost foarte bine si asa, la 37. Am sunat imediat la dr. Chisleag, a raspuns imediat si a venit intr-o fuga la spital. Asta m-a linistit foarte mult, ca innebuneam sa stiu ca ma duc la spital in cognito. Intre timp, amandoi eram besmetici, aveam bagajul pregatit, dar nu chiar detot. Am luat si noi ce am apucat si valea! Ne-am intalnit cu doamna doctor chiar in curtea spitalului, atunci ajunsese si dumneaei, si apoi am intrat pe banda rulanta. La 3 si ceva eram la spital, la 4 si jumatate s-au nascut bebelusii.
Operatia a decurs bine, ieri am fost sa scot firele, arata foarte bine . Problemele de dupa au tinut de vechile mele probleme: rinichii si restul....etc...nu va mai innebunesc cu detalii. Ramane sa le rezolv si pe astea in urmatoarea perioada ca sa fie totul in regula.
Ce a fost crunt imediat dupa operatie a fost ca prima zi m-a durut mai tare burta si nu m-am putut ridica din pat decat a doua zi dupa amiaza, muream de dorul puilor si ma simteam mama denaturata ca eu nu am putut ajunge in aceeasi zi la ei, m-a apucat un plans nervos pe acolo de nu stiam cum sa ma ami ascund. Si dupa burta, am avut aceelasi dureri de cap de care se plangea Corry, de la anestezie. Durerea asta mi-a dat grele batai de cap,ma tineam de pereti cand mergeam la alaptat. Dar a venit doamna doctor zilnic in vizita sa ma vada, a trimis si anestezistii la mine si pe cel de la operatie si pe cei de garda, sa ma vada si sa ma tina sub perfuzii si injectii ca sa imi revin mai repede.
Dupa operatie,pe partea de mutatii, am mai facut Clexane 4 zile, doza de 0, 2 si atat. Dar am inteles ca oricum se da Clexane la toata lumea dupa nastere, sa se prinda bine operatia.
Acum suntem in perioada de facut program, de intrat in noua viata. Intr-adevar, se schimba totul dupa venirea puilor pe lume, acum ne chinuim cu programul de masa, de somn...de astazi suntem barbati, ca ne-a cazut si buricelul. Noaptea ii infas sarmaluta, am obs ca dorm foarte bine si trebuie sa tragem noi de ei sa ii trezim sa pape. Inca nu ne revenim de emotie, parca visam, ne uitam la ei si parca nu ne vine sa credem ca acum o saptamana si ceva erau in burtica si acum suntem cu ei, privindu-ne in ochi. Acum sunt cam ingrijorata ca Alexei are o mica viroza, a venit si pediatru s ane faca o vizita si sa ii ia in evidenta pe amandoi, are mucusori si ieri i-am luat Batista sugarului, insa mi-e teama tare sa o folosesc cum se precizeaza acolo, cu atasarea la aspiratorul de camera....
Eu luasem aspirator nazal de la Chicco, dar cica nu sunt prea eficiente...mi-e insa tare frica cu scena cu aspiratorul.Si tot lui din cauza virozei, i-am aparut niste bubite rosii, ca niste pete , pe fata si pe corp. Acum suntem cu ochii pe el, sa il facem bine si poate celalalt mtitel scapa de viroza, daca fratiorul a luat-o in faza incipienta.
O sa incerc sa pun poze cu mititetii imediat ce mi le scot de pe telefon si aparatul foto pe calculator.
Va pup pe toate inca o data si multumesc din suflet pentru toata sustinerea din perioada aceasta , cat am fost absenta si pt cea de pe tot parcurul acestui an intreg, de cand scriu pe forum

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

de 2 baietei minunati: Alexei si Dimitri

FELICITARI ANASTASIA TE ASTEPTAM SI LA BULGARASI SA NE POVESTESTI DESPRE MINUNILE TALE MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

vreau_bebel multumesc,te asteptam si pe tine cu vesti bune.
ali multumeeeesc,te pup si pe tine si pe baietel si iti intorc aceleasi urari.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Miruna ce poate fi mai frumos ????????????????????Fetita si baiat superb ,uuuuufffffffffffff cit de frumos poate sa fie ,si eu mi-as dori pereche ,bine nu ca fac nazuri ,ce or fi pina la urma ,numai sa fie !Te pup mamica draga ,si felicitari inca o data !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ANGI,multumesc frumos si-ti doresc si tie aceasta minune,bafta multa,Dumnezeu sa fie cu tine sa te ajute!Sper sa ramana BAIETEL si FETITA ca din ce am inteles sunt rare cazurile.....sotul meu crede ca e posibil sa fie de acelasi sex,acum nu stiu ce sa zic.....se poate gresi la morfofetala?...putulicele se vedea ca-s diferite,daca ma intelegeti....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Miruna cred ca ai declansat o mica polemica.
Cred ca despre postarea ta este vorba pe ultimele 2-3 pagini din topicul FIV in Europa 52, parca.
Pup!

Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vreau_bebel

Miruna cred ca ai declansat o mica polemica.
Cred ca despre postarea ta este vorba pe ultimele 2-3 pagini din topicul FIV in Europa 52, parca.
Pup!

DOAMNE AJUTA-NE!

1-tu ai venit cu para,sau ce???
foarte frumos...n-am ce zice.
2-prima care a atras atentia asupra aceste postari este balanta-care la randul ei este graviduta...deci trage si tu ceva concluzii de aici.
3-nu vad unde e polemica...din cate stiu eu,polemica e o discutie in contradictoriu...ori acolo am vazut ca toata lumea are aproximativ aceeasi parere...pana sa apari tu...si atunci a luat nastere si polemica...ai dreptate.

miruna,felicitari pentru sarcina,felicitari pentru pereche-este idealul oricarui parinte.
si hai sa-ti sintetizez eu ce se discuta la topicul FIV IN EUROPA...probabil ca vreau bebel a terminat cu documentatul despre FIV si a inceput cu chestii de genul-Intarata-i drace ca si mie-mi place!!!...ideea este ca e minunat ce ti se intampla tie ,este ce ne dorim si noi mai mult insa poate ar fi mai delicat si intelept din partea ta sa-ti "traiesti" bucuria de graviduta la Odisee si cu ceva mai putine detalii aici,la ASPIRANTE...unde fetele inca lupta,sufera,au parte de dazamagiri si nu mai au nevoie de suferinta in plus,generata de povestitul cu lux de amanunte a lucrurilor minunate ce ti se intampla tie...iar noua e posibil sa nu ni se intample vreodata.

vreau bebel,daca intentia ta ar fi fost alta decat aceea de a inflama spiritele...ai fi ales calea calea MP-ului sa-i transmiti mirunei informatii despre "furtuna" pe care a provocat-o.

in rest...numai bine si mai multa intelepciune sa ne dea Dumnezeu tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

Anastasia......... nici nu stii cat ma bucur sa aud de bine. Eu sunt noua pe aici si inca nu iti cunosc povestea foarte bine, dar e suficient sa stiu ca finalul este foooooarte fericit.
Noi, dupa 7 ani de chin, facem fiv in curand. Doamne cat as vrea sa ajung momentul sa simt ceea ce simti tu acum...
Va doresc multa sanatate voua si celor doua minuni din viata voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

Angelica, iti pumnii, sa iti ajute Bunul Dumnezeu...
Vroiam sa te intreb daca ai facut histeroscopie inainte?

Mergi la inceput