Fiv cu Dr. Dragos Albu 56
Raspunsuri - Pagina 13
Arabella34 spune:
fetele,Anastasia,printesa noastra rusa,welcome home!:)...sa-ti triasca minunile si sa te bucuri de ei....Alexafelicitari...poate''dai cu piciorul'' catre mine ca si eu vreau 2 fetite,Angi,minim 16 mm,bine ar fi 18-20 mm,progesteronul trebuie sa fie sub 1 la punctie,estradiolul cu cat e mai mare cu atat e mai bine:),Miruna,buna alegere dr.Esanu,da,cu placere te astept la Polizu[pup
Fetelor ieri am repetat si eu HSG(histerosalpingografia )cu putina ''blegeala'' pe vena ca doar lucrez acolo,nu?,trompele sunt permeabile,deci in martie pe cai pt.dubla IUI pentru inceput!
toate fetele curajoase,Arabella.
alilumi spune:
vreau bebel, stie fata ce vorbeste! sotul poseda un anumit procent de anticorpi antispermatici, plus ca eu am avut un numar modest de ovocite (un ex. din cele pe care qiao le-a dat mai devreme) si am testat cu succes procedura. dupa un fiv nereusit, fara icsi, s-a vazut totusi diferenta... una dar importanta: bebelul meu.
19 +
vreau_bebel spune:
Pai si ati obtinut embrioni si la primul fiv si au fost mai slab dezvoltati decat cel cu icsi?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
alilumi spune:
vreau bebel,
eu am avut un numar limitat de ovocite. s-a efectuat icsi pentru a nu risca in ceea ce priveau gigeii sotului sa rateze vreuna din pretioasele tinte! plus cei 25% de anticorpi antisperamtici ai sotului si o usoara anemie... in fine, s-au adunat...
din cate mi s-a explicat de catre albisor si embriolog, nu doar situatiile in care sunt probleme majore masculine se apeleaza la ICSI. asta incerc sa iti spun... desigur, daca vrei explicatii stiintifice, cei mai sus amintiti ti le pot oferi oricand ai nevoie de ele. albisoul nu este genul de dr. care sa iti propuna ceva, doar... asa... si in general comunica cu pacientii daca este "descusut"...
19 +
salexa spune:
Arabella suflu acum spre tine si poate poate .Noi 5 luni am trait cu gandul ca este o fetita si un baietel, iar cand ne-a spus ca sunt 2 fetite eu m-am intristat. Dar acum mi-am revenit ca ma gandesc ca printre cei 6 embrionasi din congelator poate avem si un baietel.
Vreau bebe sotul meu in ziua punctiei a dat doua probe si embrioloaga a spus ca sunt suficienti. Dar daca nu gasea nici in a doua ajungea si el la extragerea cu forta
FIV 1 dr Albu Dragos reusit
mutatia 1691 in factorul v nu a fost identificata
mutatia 20210 in factorul II nu a fost identificata
mutatia 677 heterozigota
mutatia 1298 heterozigota
mutatia 675 4G PAI homozigota
mutatia 844G PAi nu a fost identificata
23 saptamani [/quote]+2
vreau_bebel spune:
Multumesc fetelor pt info.
Noi din pacate u am reusit sa obtinem programarea la punctia testiculara pentru sapt viitoare cum am fi vrut. Ne-a zis dr. Mihalca sa mai revenim cu un tel vinerea viitoare, pt ca sapt viitoare va fi bioloaga in concediu. Deci, prelungirea agoniei.
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
MBK spune:
Fetelor va multumesc din suflet !Avem 3 blasto-mi se va trasnfera doar 1 , din cauza legislatiei de aici-daca ai pana in 35 de ani se transf doar 1!data trecuta tot 1 a fost care dupa spuesele turculetului s a prins , dar nu s a putut tine!pe veremea aceea nu stiam de mutatii, de anticorpii aanti TG!
Referitor la anti fxa am inteles ca ar trebui facuta dupa transfer sau nu am inteles bine?a cata zi dupa transfer trebuia sa f o fac, rezultatul il voi lua in aceeasi zi!va multumsc inca o data!
Ari ce ai mai facut cu turcii?cand incepi ?bafta multa tututor fetelor
beatrix04 spune:
Anastasia, punctul culminant al intregii tale "calatorii" cu peripetii a fost pe masura....In final, bine ca s-a terminat cu bine, te felicit si-ti doresc sanatate si tot binele din lume noii tale familii largite
miruna1980 spune:
Buna dimineata fetelor!
Arabella,multumesc si sa te ajute Domnul sa-ti vezi visul implinit.
Nasti,draga mamica bine ai venit acasa,sa-ti traiasca comorile,sa va bucurati de ei,sa fie sanatosi,mancaciosi si cuminti.
MBK bafta!!
Salexa,la eco normala ti-a zis de fetita si baietel sau la 4 D?Sa-ti traiasca fetitele!!!!!
Angi,mai ai putin si faci punctia,transferul....
Sunt alaturi de toate fetele care trec prin emotii pt toate si o pt incurajare!
Despre mine,ce sa va zic,am fost la morfofetala si surprizaaaaaaaaa,o sa avem un BEBELUS si o BEBELUSA.....suntem asa fericiti....au fost doua placente,dar s-au unit,mi-a zis dr Muntean ca nu e o problema,ca am o sarcina normala,sanatoasa.....BEBELUSA e o zvapaiata,nu statea locului,isi pocnea fratiorul ba cu piciorusele,ba cu manutele...nu statea deloc la masurat....in schimb,el un cavaler...a lasat dr sa-si faca treaba.....o minunatie sa-i vezi in timp real...era sotul meu topit de tot,mai rau ca mine....a fost un sentiment pe care nu-l poti explica sa-i vezi ce fac ei in burtica....fetita uneori gandea,alteori deschidea gurita...oricum,a amuzat-o si p dna dr cu miscarile ei haioase.A durat cam o ora morfofetala,colul il am inchis,este ff bun,lichidul amniotic la fel....singura chestie care nu mi-a dat pace este ca bebelusul are cordonul ca o esarfa,in jurul gatului....dr a zis ca nu e o problema,dar eu stiu?mi-a ridicat semne de ingrijorare,offf.
Sper ca asa ramane sexul lor,sa nu fie mai tarziu altceva, desi le-am zarit si putulicele si erau diferite...
Va pup si sanatate multa!
17+