Fiv cu Dr. Dragos Albu 56
Raspunsuri - Pagina 12
MBK spune:
fetelor luni voi avea transferul!cand trebuie sa fac antifxa?clexane fac 0,4 seara la 11 si de azi fac si dimineata la 11 0,4!de ieri am inceput si la progestan ovule de 200, 1 la 8 ore si estrofen 1 la 8 ore!am gasit intr un final un laborator care face anti fxa !cam scumpicel 100usd , dar asta e!merita !CAND sa ma duc sa dau sange? la cate ore dupa injectare?ms mult!angi bafta multa!!! Fetelor
alilumi spune:
MBK,
tinem pumnii sa fie cu lipici maxim!
carmen-sm,
fiv cu icsi va mareste sansele de reusita. bine ai venit si succes!
19 +
Anastasia_7 spune:
Dragele mele, va pup pe toate! Mii de scuze ca pana acum nu am dat nici un semn de viata, din spital am mai vb cu fetele, dar nu am avut cum sa va scriu de acolo si, daca ma gandesc bine, se desfasura totul atat de repede acolo incat nici timp nu as fi avut sa va povestesc prea multe.
Am ajuns luni dupa amiaza acasa cu puisorii, avem doua minuni de baietei. Unul e blondut ca mine, celalalt e brunetel ca sotul. In aceeasi zi dis de dimineata dupa nastere, s-a dus sotul navala sa ii "inmatriculeze": Dimitri Constantin si Alexei Ioan sunt numele lor. Dimitri a avut la nastere 2550 g, iar Alexei, 2300 g.
Pana sa vina mititeii pe lume, lucrurile s-au desfasurat cam asa: miercuri noapte la 2 mi s-a rupt apa si m-am trezit din somn buimaca, nu imi venea sa cred ca s-a intamplat asa, dintr-o data...stiti ca eu trageam nadejde sa ajungem la 38, dar a fost foarte bine si asa, la 37. Am sunat imediat la dr. Chisleag, a raspuns imediat si a venit intr-o fuga la spital. Asta m-a linistit foarte mult, ca innebuneam sa stiu ca ma duc la spital in cognito. Intre timp, amandoi eram besmetici, aveam bagajul pregatit, dar nu chiar detot. Am luat si noi ce am apucat si valea! Ne-am intalnit cu doamna doctor chiar in curtea spitalului, atunci ajunsese si dumneaei, si apoi am intrat pe banda rulanta. La 3 si ceva eram la spital, la 4 si jumatate s-au nascut bebelusii.
Operatia a decurs bine, ieri am fost sa scot firele, arata foarte bine . Problemele de dupa au tinut de vechile mele probleme: rinichii si restul....etc...nu va mai innebunesc cu detalii. Ramane sa le rezolv si pe astea in urmatoarea perioada ca sa fie totul in regula.
Ce a fost crunt imediat dupa operatie a fost ca prima zi m-a durut mai tare burta si nu m-am putut ridica din pat decat a doua zi dupa amiaza, muream de dorul puilor si ma simteam mama denaturata ca eu nu am putut ajunge in aceeasi zi la ei, m-a apucat un plans nervos pe acolo de nu stiam cum sa ma ami ascund. Si dupa burta, am avut aceelasi dureri de cap de care se plangea Corry, de la anestezie. Durerea asta mi-a dat grele batai de cap,ma tineam de pereti cand mergeam la alaptat. Dar a venit doamna doctor zilnic in vizita sa ma vada, a trimis si anestezistii la mine si pe cel de la operatie si pe cei de garda, sa ma vada si sa ma tina sub perfuzii si injectii ca sa imi revin mai repede.
Dupa operatie,pe partea de mutatii, am mai facut Clexane 4 zile, doza de 0, 2 si atat. Dar am inteles ca oricum se da Clexane la toata lumea dupa nastere, sa se prinda bine operatia.
Acum suntem in perioada de facut program, de intrat in noua viata. Intr-adevar, se schimba totul dupa venirea puilor pe lume, acum ne chinuim cu programul de masa, de somn...de astazi suntem barbati, ca ne-a cazut si buricelul. Noaptea ii infas sarmaluta, am obs ca dorm foarte bine si trebuie sa tragem noi de ei sa ii trezim sa pape. Inca nu ne revenim de emotie, parca visam, ne uitam la ei si parca nu ne vine sa credem ca acum o saptamana si ceva erau in burtica si acum suntem cu ei, privindu-ne in ochi. Acum sunt cam ingrijorata ca Alexei are o mica viroza, a venit si pediatru s ane faca o vizita si sa ii ia in evidenta pe amandoi, are mucusori si ieri i-am luat Batista sugarului, insa mi-e teama tare sa o folosesc cum se precizeaza acolo, cu atasarea la aspiratorul de camera....
Eu luasem aspirator nazal de la Chicco, dar cica nu sunt prea eficiente...mi-e insa tare frica cu scena cu aspiratorul.Si tot lui din cauza virozei, i-am aparut niste bubite rosii, ca niste pete , pe fata si pe corp. Acum suntem cu ochii pe el, sa il facem bine si poate celalalt mtitel scapa de viroza, daca fratiorul a luat-o in faza incipienta.
O sa incerc sa pun poze cu mititetii imediat ce mi le scot de pe telefon si aparatul foto pe calculator.
Va pup pe toate inca o data si multumesc din suflet pentru toata sustinerea din perioada aceasta , cat am fost absenta si pt cea de pe tot parcurul acestui an intreg, de cand scriu pe forum
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
de 2 baietei minunati: Alexei si Dimitri
alilumi spune:
anastasia, bine ai venit acasa!!!, ca sa zic asa cu minunile voastre cu tot! sa traiti multi ani sanatosi si fericiti!!! si tu sa te refaci repede si sa auzim numai de bine in sus de acum inainte!!!
despre batista bebelusului, foloseste-o fara grija cu aspiratorul conform instructiunilor, ca nu se intampla nimic rau. nepotica mea de 7 luni, finul meu de 5 luni sunt dovezi cat se poate de concrete ale beneficiilor ei.
pup si imbratisez mamica eroina!!!
si toate domanele fara exceptie!
19 +
vreau_bebel spune:
Alilumi nu stiu daca e chiar corect spus ca fiv cu icsi mareste sansele de reusita. Este valabil doar in cazul acelora cu probleme majore in obtinerea de spermatozoizi in ejaculat, insa daca vorbim la general ai doua hopuri de trecut 1. Sa obtii embrioni, sanse 70-75 %, si abia apoi 2. Sansa de reusita a Fiv-ului care este la toate undeva la 30 de procente. Asa gandesc eu.
Salexa te astept nerabdatoare sa ma scoti din ceata.
MBK iti tinem pumnii pentru transfer. Cati embioni aveti?
Angi outele tale cum s-au prezentat azi. Faci punctia pe 27 sau mai amani?
Anastasia felicitari, sa-ti traiasca puiutii!
Va pup pe toate!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
QiaoBing spune:
MBK AnfiFXa daca poti e ideal la 4 ore de la injectarea cu Clexane. Tin pumnii pt reusita !
vreau_bebel ICSI se foloseste si in cazul nr redus de ovocite, pt a nu risca sa nu se fertilizeze, si in cazul spermatozoizilor multi, da' prosti ... sunt mai multe recomandari, nu neaparat la cei care fac punctie testiculara.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
Anastasia mamicule ,cit ma bucur pt tine ,te string in brate strins!Dar meriti si o bataita la fundulet ,ca nu mi-ai raspuns de ceva timp la telefon ,macar un mesaj ceva sa stiu ca esti ok !
Am sosit si eu de la dr ,foliculi mei inca sunt micuti cu valori cuprinse intre8-12mm,estradiolul a crescut la 243,asa ca mai ma duc luni la o monitorizare,miercuri am punctia la ora 9 si vineri embriotransferul!SUNT INCREZATOARE CA VA FI BINE,dr a spus ca au timp sa creasca .
Fetele care ati facut deja fiv ,ce valori trebuie sa aibe un folicul bun pt punctie?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
Fetele mai am o intrebare ,mai avem o viitoare mamica care ne citeste ,face si ea fiv ,azi a fost la prima ecografie ,si la analize ia iesit progesteronul 0,6,ma sunat sa ma intrebe daca merge inainte cu schema ,foliculi are 15 si nici nu a inceput menopurul ,dar progesteronul fff mare ,ia zis sa mai recolteze odata progesteronul miercuri inainte de a incepe stimulare ,si ii este teama ca ii va opri schema,eu nu am stiut ce sa ii raspund ,poate voi fetele cu experienta va pricepeti!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
velvet spune:
buna seara,fete
MBK,Doamne ajuta!sa vina bebe!
anastasia,bine ai revenit!si felicitari pt baietei!
lyly_mar spune:
angelica,eu am inceput ultimul FIV la PK la Buda,cu progesteron 0,7..asa ca nu cred ca tb sa isi faca probleme prietena ta
anastasia,ma bucur ca esti ok si te bucuri de noua ta viata cu printisorii..lasa ca va intelegeti voi
Bfta multa fetele!