Fiv cu Dr. Dragos Albu 56
Raspunsuri - Pagina 19
miruna1980 spune:
liza mult succes!
angi,nu fii trista si pe mine m-a amanat cu punctia ca erau micuti foliculii si sa stii ca intr-un fel a fost mai bine pt mine deoarece am fost doar doua persoane in acea zi,si la fel si in ziua ET si am zis ca asa a vrut Dumnezeu sa fie mai liber..Te pup si muuuuult succes.
18+
mirela2 spune:
buna
fetelor daca vreti sa fac ceva modificari la lista, s ami dati PM, ca asa ma pierd in tot ce ati scris voi si nu prea am cand sa citesc tot
eu va tin pumnii si ma gandesc la voi
pupici
Lara27 spune:
tinuta78, multumesc frumos pentru lamuriri
cuvintele tale, mi-au mers direct la suflet si vreau sa incep sa pun imediat in aplicare sfaturile tale:
- am sa fiu ingaduitoare, incepand chiar cu mesajul tau..
- hmm si eu ma-ntreb mereu, ce s-ar alege din toate aspirantele, daca-r ramane doar ele sau ar deveni toate mamici, motiv pentru care am ales sa raman in tabara lor, de frica sa nu se disipeze categoria..
- eu recunosc sincer, n-am depasit inca starea de frustrare si invidie si am inteles acum, ca asta e adevaratul motiv al nereusitelor si nu viceversa..hm..uite, deja am luat masuri si citesc aici cu constiinciozitate, din dorinta de a ma-ncarca de energie pozitiva sau orice alt fel de energie..
- eu nu am sora, sa ma pot bucura si umple de speranta ca si cum as fi eu insarcinata, dar sunt in cautare de alternative..cumnata, se pune?
-minte si putere mi-a dat D-zeu, multumesc frumos..dar, cu toate astea n-am reusit sa inteleg rostul a ceea ce mi se-ntampla..(->> aici as avea rugamintea sa fii putin mai detaliata in explicatii, raspunsul mi-ar fi, mie si unor persoane dragi mie, de mare ajutor)
-la final, ultimul sfat, cu parere de rau nu-l pot urma, deoarece eu nu-mi permit sa judec, nici faptele mele, daramite ale altora..->> conclud deci ca oricum n-o sa rezolv nimic, indiferent cate fiv-uri as face..aha..
am observat ca esti graviduta, te felicit ca ai incheiat cu succes capitolul fiv si-ti doresc o sarcina si un deznodamant minunat; pana voi ajunge si eu gravi si ma va cuprinde si pe mine intelepciunea, pana voi putea explica cu atata elocventa si intelege in profunzime rostul a ceea ce mi se-ntampla, rogu-te, ai multa ingaduinta pentru spusele unei.. aspirante
to be continued..
beatrix04 spune:
Maruscha, multumesc pt raspuns.Mie doctorasul mi-a dat clexane de 0,4 pentru Mutatia A1298C negativ genotip homozigot numai ca tinand cont ca nu o sa nasc cu dansul ci aici la noi mie putin teama sa nu ma apuce cumva mai devreme si sa nu am timp sa-l intrerup...cum a zis dansul cu 48 de ore inainte.Mie alte analize nu mi-a mai dat sa fac si eram curioasa ce fel de analize ai facut tu de ti-au iesit prost si a tb sa-l intrerupi cu o sapt inainte..
Qiao, multumesc asemenea pt link...interesant.Adevarul e ca eu doar pe voi ca citesc si doar aici postez ca imi sunteti simpatice .Imi lipsesc postarile tale...
beatrix04 spune:
Miruna, dupa ce ai stat cu inima cat un purice ai primit o veste minunata: PERECHE!!!!! visul multor perechi.te felicit din suflet si-ti doresc o sarcina usoara in continuare
Angi, ai incredere in doctoras.Ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine.Astept numai vesti minunate de la tine
Anastasia, ce mai faci mamico???te tin puisorii tai in priza presupun, va poooooooooop pe toti 3
Pupici pt toate fetele
vreau_bebel spune:
Multumesc Mirela
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
alilumi spune:
angi,
schema se poate prelungi, nu-i bai, foliculasii sa creasca mari si sanatosi! nu dispera si ai incredere in doctoras dar mai ales in sansa ta! e greu sa astepti, dar si cand or sa vina rezlutatele!!!
20 +
maruscha80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Fetelor am venit de la dr ,sunt bulversata ,mi-a aminat iar punctia sunt foliculi mici au intre 11-15,ma chemat iar miercuri sa vedem daca facem punctia vineri.Vroiam sa va intreb cele care ati facut fiv cu Albu,,vi sa intimplat sa va decaleze asa de mult schema?Dr mi-a spus ca au sa creasca ,dar nu stiu ,sunt derutata ,atitea zile sa aminam punctia ,o fi ok? Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Va urma FIV in februarie. "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.” Rajneesh |
angi, nu te ingrijora...si mie mi-a fost amanata punctia si marita doza...si totul a fost ok. oricum vor creste, probabil raspunzi mai greu, atata tot! Multa bafta!
mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11
QiaoBing spune:
beatrix sunt prinsa cu un proiect la servici care imi macina neuronii si trag de mine sa il finalizez. imi mai arunc cate un ochi pe aici sa imi ridic moralul, tin fetele sub supraveghere si ma bucur pt fiecare pas reusit. nu prea am eu multe cuvinte in cap acum, a luat locul un frumos vid asezonat cu niste calti de la raceala.
m-am uitat cand a nascut Floaredemac (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162916&whichpage=5), ea a avut cam 36 de ore de la injectie si a nascut prin cezariana cu epidurala.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrix04 Maruscha, multumesc pt raspuns.Mie doctorasul mi-a dat clexane de 0,4 pentru Mutatia A1298C negativ genotip homozigot numai ca tinand cont ca nu o sa nasc cu dansul ci aici la noi mie putin teama sa nu ma apuce cumva mai devreme si sa nu am timp sa-l intrerup................... |
Mutatia daca e negativa atunci nu o ai , ceva este gresit , ori e pozitiva cu genotip homozigot ori e negativa si nu ai nici un genotip la ea.