Clubul "babelor" FIV-oase 9

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,dupa 10 ani petrecuti in State,dupa facultatea nr.2 facuta in State si tz-shpe specializari facute tot pe acolo...ar fi fost anormal sa vorbeasca alta engleza decat impecabila.

ba mi-a raspuns....am zis zilele trecute ...nu respinge ideea...a spus ca ramane deschisa discutia despre 4 Merionale ca inca nu s-a hotarat.
ce m-a surprins este ca mi-a spus exact nr. de foliculi pe care i-am avut la fiecare FIV si pun pariu ca a facut-o din memorie si nu a scos repede dosarul meu sa verifice.
mi-a recunoscut ca doar la primul FIV am avut rezultate slabe cu 3 ovocite rezultate dar la nr.2 cu 11 recoltate si la nr.3 cu 6 recoltate el a fost multumit.

iar despre PRG mi-a raspuns azi-dimineata si mi-a spus ca e de acord sa folosim numai Crinone si mi-a mentionat ca nu el a insistat sa folosim injectabil....adicatelea intr-un mod fin mi-a sugerat ca-s plecata cu sorcova.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,din pacate sunt situatii in care nu facem ce vrem...facem asa cum se poate.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Stiu, la fel de bine cum stiti si voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Mi-nu-nat! deci toata lumea a bocit, babele, mamicile, inclusiv copila..pai nu sunt eu o mare artista de comedie? in consecinta, mi-am propus sa ma fac responsabila de buna dispozitie p-aci, pentru cel putin inca 2 capitole..gandindu-ma apoi mai bine, am realizat ca va trebui sa scriu doar la ceas tarziu de seara, dupa ce degust dintr-o butelie cu licoare sangerie, veche, de pe vremea inocentei mele intacte, ca atunci sunt eu mai funny asa.. si mi-i ca dau apoi in alte belele..asa ca mai bine nu promit nika!

deci, Sami a scos bata!, niiiice, disciplinarea maselor, laudabila initiativa. Sami, am spus eu ca tu esti backbone-ul nostru si mai tre' sa ne aliniezi.
Moromeata, fir-ar sa fie, mor de ciuda cind citesc in asa putine cuvinte, alese parca pe spranceana, fix ce am vrut io sa zic, da mi-a trebuit juma' de dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al lb. romane..ah, si sar'na, ca de 2 zile imi sfortez creierasul inecat in cifraraie, sa-si aminteasca paradigma aia cu zidul de cinism si indiferenta..buldozarul l-am bagat inapoi in garaj (sau hala?) love u 2
Ioana io tot am vrut sa testez odata teoria aia a ta cu topicul, adika sa merg io frumos la suratele de la odiseea FIV (sic) Cluj si in pline discutii minimaliste, scrise in mg, microg, ml, sa trantesc uite asa 'ete fleosc o postare despre diferenta de abordare estrogenica in skema de sustinere Budapesta vs. Viena vs. Athena vs. Tel Aviv si sa vad cat rezonez eu cu diminutivele de acolo (btw. care-i forma de diminutiv a estrogenului? estrogenut? estrogenicut?)..da, mai, inteleg ce zici, da tu esti mai special..

bey, imi pun si io o intrebare, da nu dati cu parul, ca doar intreb? care-i faza asta cu IUI/IA (ca devine un pattern/model) si "io nu plec de aici curand"?? ca nu ma prind? o fi de la titlul topicului de-i efectul asta de magnet? apai, nici io n-o sa-mi bat capul cu IUI/IA in curand, deci, iaca-i totul in echilibru.. (ma scuzati, da io-s asa, mai fara perdea..)

Sami, respectele mele, esti o mare doamna a serviciului de diplomatie roman, nu incetez sa admir aceasta calitate (care, btw mie-mi lipseste cu desavarsire) in persoana ta . love u!!

pentru toata lumea:
LOL, XOXO (comunic si io ca si generatia pro, sper sa apreciati cum se cuvine)





to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,draga mea,nici mie nu-mi iese sa ma exprim in cuvinte putine...si ma straduiesc de nu mai pot,parol!!! da nu-mi iese.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,tu esti suparata pe noi???
ne deschizi doar capitol si pleci...ne lasi seduse si abandonate sa batem campii cu gratie pe aici.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

samiro,pai tu cred ca ii bantui visele lui PK,cred ca de fapt sunt cosmaruri..ca e omul tot timpul cu garda pusa..ca nu se stie ce email ii mai trimiti cred ca stie si ce scria pe tricoul la FIV 2 si ET 3..daramite cati foli ai avut
de ce ai renuntat la unicorn?
ca eu m-am gandit sa dau si la meu..ca.. citii io ca face bine si la barbati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Auziti, fetelor care il cunoasteti mai bine pe PK... Merge sa il duc cu presul?! In sensul sa ii spun ca m-am conformat cu ce a zis el, da' nu a mers neam inseminarea si ca trec la FIV?! Merge sau se prinde de minciunica? Pentru ca banuiesc ca nu se vede la ecografie nimic in sensul asta, adica sa il minciunesc acum si sa fac FIV-ul la vara... Sau sa nu ma risc ca o sa imi dea naibii cine stie ce stimulare mega extra de nu o sa mai pot sa imi car ovarele dupa mine?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Ana,mega extra stimulare nu iti da,fii sigura de asta...si nu are cum sa isi dea seama dc ai facut /nu IA...poate sa te intrebe cu ce te-ai stimulat si cum ai raspuns la stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lylyshoaro,eu ...sa fiu cosmarul lui PK???
ei si ce!!!...tre' sa-mi descarc si eu energia negativa cumva si doar el e vinovat... ca daca imi facea copil...aveam atentia indreptata in alta directie.
nu am renuntat la Unicorn...am zi ca mie imi trebuie mai la toamna si pot sa astept pana vine sotul Ricai si daca sunt fete care au nevoie de el mai devreme il cedez pe al meu.

ana,eu nu l-as minti.
i-as spune ca nu mai vreau sa fac IA si vreau sa trecem dorect la FIV.
pun pariu ca nu refuza.
cat despre doze mari de stimulare...stai linistita ca nu e cazul lui.




Mergi la inceput