Clubul "babelor" FIV-oase 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai, nu, Lyly, mega extra in sensul ca va trebui sa ii spun ce si cum am facut si el sa faca schema si dpdv asta.

Sami, stiu ca asa e cel mai corect, dar cand nu am eu chef sa ascult de ce imi spune cineva sa fac, ma simt ca la scoala...

Va pup pe toate, fug acasa, dar mai incolo cand intru pe net de acasa va mai spun 2 chestii de papat sanatoase pentru problemele noastre.

Later edit - Dar in ce priveste intuitia lui, functioneaza sau nu?! Ca el m-a trimis acasa spunand ca avem sanse asa. Or, eu acum nu prea mai stiu ce sa cred... M-a trimis acasa pentru ca asa crede el cu adevarat sau pentru ca inainte de FIV e musai ca cineva sa aiba facute si vreo cateva IA epntru ca asa e filmul derulat normal, apropo de conservatorismul lui...Poate ar trebui sa repet amh-ul ala care ma bantuie pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragelor,
O sa ne iasa ochii ca la melci citind asa multe pagini, si zau ca sunt ceva ochi frumosi pe aici
Lara eu nu am plans zanica, dar recunosc ca au ajuns undeva anume cuvintele tale si au reusit sa "scormoneasca" nitelus. Stiu ca ai mare dreptate. Desi dupa bataia si mobilizarea generala a Samirei, nu mai am voie, o sa imi incerc norocul sa povestesc ceva. Cand am decis noi ca gata e momentul sa avem un copilas, deja trecusera vreo 2-3 ani de cand imi tot doream, dar de nu aveam casa, masa, horn pe casa . Tin minte ca mi-am propus sa raman gravida in luna mai, facusem eu un calcul ca nu ma prinde nascarea in decembrie de sarbatori, ci prin februarie asa tocmai bine de iesit cu bebe la plimbare prin aprilie-mai cand deja se incalzea afara Mi-am cumparat lenjerie sexy si planuiam tot felul de intilniri romantice, ca de era un moment de care ne vom aduce vesnic aminte brusc pofteam la eclere de ciocolata si le amenintam pe alea la cofetarie ca e posibil sa fiu gravida si nu care cumva sa fie vechi prajituricile....deci "nebunie totala". Dupa o vreme am inceput sa inteleg ca e posibil sa nu fie asa de usor. Nici nu mai tin minte cand totul a luat alta intorsatura si a face copii nu mai era asa usor.... Acum vreo luna ma vaitam ca dintr-un motiv anume nu pot pur si simplu sa mai fac alt fiv si nu intelegeam de ce Ulterior am inteles, si incerc sa remediez problema
Ideea este ca drumul e unul greu, anevoios dar stiu ca la capat ne asteapta asa o mare fericire si totul va fi meritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,eu as zice ca intuitia lui functioneaza perfect.
si pentru ca sunt adepta comunicarii nu te pot sfatui altceva decat sa-i spui sincer si deschis ce ai pe suflet.
si mai pot spune ceva despre PK..este genul de om care iti spune adevarul in fata chiar si cu riscul de a te rani,de a-ti spune altcvea decat vrei sa auzi.
daca te-a trimis sa faci IA cu siguranta crede in asta.
insa si tu ii poti spune varianta ta si eu cred ca o sa ajungeti la un numitor comun.

eeeee....din amintirile mele la inceput de drum de fivoasa:
atunci cand am avut certitudinea ca nu voi avea copii naturell ..primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma duc acasa si sa-i spun Samiroiului ca vreau sa divortez.
ca nu-i voi putea oferi ce-si doreste cel mai mult fiecare om in viata asta-si in mod special el si ca nici nu ar fi corect si moral din partea mea sa-l tin langa mine in asemena conditii...ca el este sanatos si isi poate reface viata usor langa o alta femeie,femeie care sa-i faca plozi.
si am tinut-o cu variatiuni pe aceaasi tema...pret de vreo juma de ora am tot trancanit.
Samiroiu se uita la mine ca la o amenda...n-a zis nici da,nici ba...a zis hai sa ne culcam...si cu duhul blandetii si al intelepciunii m-a facut sa revin pe calea cea dreapta in perioada urmatoare.
si este si azi punctul meu de echilibru,umarul pe care ma sprijin si izvorul de unde imi iau puterea.

si...am ajuns la primul FIV...la cele 2 saptamani de asteptare...ce dreaq sa fac toata ziua in casa,singura???!!!ma plitiseam asa ca a inceput sa-mi plece mintea cu sorcova...si am inceput sa planific botezul.
urmma sa am baiat si fata...evident...urma sa-i cheme Andrei si Maria.
stiam unde urma sa facem botezul,cine o sa ne cante,ce o sa mancam....cum o sa fie decorat restaurantul...cine o sa fie invitat...ba chiar ii aveam si asezati la mese,dupa cum se cunosc,plac,au interese comune...stiam pe cine are fiecare invitat in stanga si-n dreapta la masa si.....cam de la inaltimea aia am dat cu dosu de pamant cand am vazut valoarea Betahcg.

apoi...cu fiecare nereusita...pretentiile,visele,dorintele au inceput sa-mi scada...acum nu mai conteaza c-o fi unu..c-or fi doi...ca baiat,ca fata...facem botezul si pe caldaram,pe marginea drumului.
nici nu mai indraznesc sa ma gandesc la cum ar fi daca......
si totusi e ceva care ma impinge inainte si-mi da forta sa merg mai departe pe drumul ce mi-e harazit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
...si totusi e ceva care ma impinge inainte si-mi da forta sa merg mai departe pe drumul ce mi-e harazit.

sotul tau ...

Mergi la inceput

tannoo

ai vazut ca Duminica-4 Martie avem intalnire,da???
nu aveti voie sa lipsiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

nu, n-am apucat sa vad;
am citit doar postarea ta, ultima ;
de data asta venim
unde si la ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

avem intalnire????????? samiruta sunt full rau si nu v-am abandonat complet - ieri am sunat-o pe adriana cu sare-n ochi si-n gura (sare de pe carosabil!!!!!!), am fost la locul de munca al lui qiao.....acum muncesc muuuuuuuult...povestesc in seara asta sau maine

...am vazut c-ati plans, dar sper ca n-am vazut bine...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristicule sa ma ierti ca nu am mai dat nici un semn, am fost foarte prinsa si cu multi "INAMICI" pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pai bine aristicule,trecusi tu pe aici si nu m-ai scos si pe mine la aer ?
anaasta interesante lucruri spui tu acolo. si eu ma straduiesc sa mananc cat mai sanatos, dar nu imi iese mereu. daca as fi in stare sa gatesc macar din 2 in 2 zile ... ehee. dar la mine bate vantul in frigider de 2 zile si azi ma gandesc cu groaza ca musai trebuie sa produc ceva comestibil si habar nu am ce.
mi-a placut in schimb cu ce-si hraneste puii adipapazi, seamana cu meniul meu de w-e o sa incerc si eu varianta de avocado+iaurt+marar. eu fac cu frunze de patrunjel/coriandru si am in plus si usturoi.
adipapazi apropo, cu ce frecventa faceti comanda la df ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

ooooffffffffffffff.....

DA!!!AVEM INTALNIRE DUMINICA,PE 4 MARTIE.
am propus sa ne vedem atunci pentru ca este intre 1 si 8 si nu vom avea probleme cu rezervarea la restaurant si vom fi si mai libere, fiind Duminica

si propunerea mea a avut succes....asa ca a ramas Duminica-4 Martie.

locul si ora nu le-am stabilit inca...dar urmeaza.
si e numai bine...ca facem schimb si de pastile,fructe deshidratate,retete etc etc.

Mergi la inceput