Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaelena
Rochita am luat-o de la Desigual, Sun Plaza. Erau mai multe modele, asta mi-a venit cel mai bine, ca de placut, cel mai mult mi-a placut alta.
Irina, 31+ cu Maria

Desiguuaaal magazinul meu preferaaat..

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

aredwynn, aaa.. pai e ok. nu ai decat o sapt si putin de la ultimul control. stiu cam ce simti.. eu m-as duce la eco non stop.. numai sa vad pupazica macar 1min.
irina, nici eu nu as fi avut haine d'astea mai elegantele.. dar mi-au tb pt serviciu.. si asa am. cred ca m-ar mai incapea si niste rochite de dinainte.. dar parca nu am chef sa ma chinui. mai comod in pantaloni. poate pui poze cu rochita.
EDIT: vazut rochia. f frumoasa. sa va distrati!
pe mine m-a gasit vrenicia. am facut ordine, am calcat pt sot pt vreo 2 saptamani o fi vreun semn?

36 saptamani

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Happy, . astazi sunt mai bine pentru ca nu am apucat sa fca mare lucru. cat m/am imbracat si l/am imbracat si pe Finn pentru gradinita am avut cateva contractii dureroase. De dormit dorm mai greu acum. Daca am apucat sa ma trezesc, la revedere. Asa ca dorm cu Finn cand il iau de la gradi.

Ronina, nu/ti face griji in privinta greutatii. Bebica va mai creste si important e ca tu sa fi relaxata, sa te refaci cat mai repede dupa nastere si sa fiti sanatoase. Si eu eram stresata cu gerutatea lui bebe, dar cand imi indoaie coastele si/mi trage cate una de/mi taie respiratia ma gandesc totusi ca e puternic si destul de zdravan.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Citat:
citat din mesajul lui irinaelena
Rochita am luat-o de la Desigual, Sun Plaza. Erau mai multe modele, asta mi-a venit cel mai bine, ca de placut, cel mai mult mi-a placut alta.
Irina, 31+ cu Maria

Desiguuaaal magazinul meu preferaaat..

cu Gaza, DPN 30 Martie

si al meeeeeu!!!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Aredwynn, da, am citit de probiotice, penultimul 'medicament' din lista de colici este un probiotic mai complet ca altele, stiu ca e util de dat pe mamelon ca o pudra inainte sa suga bebe. Eu pentru alea am optat, Jarro-Dophilus.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArzzZviLhA72dFBSMGpacXczaUFONGxVUUh5eDY1b1E#gid=0

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Salut burticile!

Intru si eu putin sa va salut, sa va urez toate bune. Noi suntem bine, dar nu avem nimic nou de raportat.

Am vazut ca discutati la un moment dat despre cat stati acasa 1 an sau 2, iar Happylica spunea ca ar vrea sa stea 1 an, dar din cauza ca sunt in proces de fuziune cu alta companie prefera sa stea 2 ani, pana se mai linistesc apele.

Acum, pentru toate fetele care vor sa stea pana face bebe 1 an, legea actuala spune astfel:

Art. 2. — (1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2011,
persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, denumite in continuare venituri supuse impozitului, pot beneficia optional de urmatoarele drepturi:
a) concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, precum si de o indemnizatie lunara;

Art 7 (1) Persoanele care in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediul pentru cresterea copilului si indemnizatia lunara prevazute la art. 2 alin. (1) lit. a) obtin venituri supuse impozitului prevazute la art. 3, inainte de implinirea de catre copil a varstei de un an, au dreptul la un stimulent de insertie in cuantum lunar de 500 lei pentru perioada ramasa pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

Cu alte cuvinte va puteti intoarce la job cand bebe are 11 luni sau 11 luni si jumatate si beneficiati pe langa salariul obisnuit, de stimulentul de 500 lei pana face bebe 2 ani. Asta daca veti considera ca merita sa va intoarceti cu o luna mai devreme.

Happylica, daca te temi pentru jobul tau, legea te protejeaza pe o perioada de 6 luni de la revenirea la serviciu, astfel:

Art. 25. —(...)
(2) Este interzis angajatorului sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu in cazul: (....)
b) salariatei/salariatului care se afla in plata stimulentului de insertie prevazut la art. 7.
(3) Interdictia prevazuta la alin. (2) se extinde, o singura data, cu pana la 6 luni dupa revenirea definitiva a salariatei/salariatului in unitate.

Este adevarat ca paragraful 4 (mai jos) nu te protejeaza in cazul reorganizarii judiciare

(4) Prevederile alin. (2) si (3) nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, in conditiile legii.

Sper ca informatiile sa va fie de folos si sa va ajute in luarea celei mai bune decizii

Am dat o raita prin docs si la randul meu multumesc tuturor fetelor care au postat documente si filmulete. E o adevarata mina de aur acolo!

Timp sa citesc sa am...

Si sa nu uit: aveti dreptul la un salariu mediu brut pe unitate in luna in care nasteti si de program de 6 ore (pauze de alaptare) dupa revenirea la job. Detaliez daca credeti ca e nevoie

Iar m-am intins, asta ca sa compensez absenta dn ultima vreme

burticile

29+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Haydee, salariul mediu pe unitate il primesti daca vrea angajatorul sa ti-l dea. Legea nu il mai obliga, pentru ca nu s-a publicat in monitorul oficial CCM la nivel national pe 2011-2014. Deci nu prea e in vigoare. Din pacate, angajatorul meu nu mi-l da (a nascut o colega in octombrie, si nu i l-au dat)

Dar eu va sfatuiesc pe toate sa cereti banii, macar stiti ca ati incercat.

Irina, 31+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Multumim Haydee de informatii. Chiar ma intrebam azi daca nu primim si noi un premiu ca nastem asa ca da, vrem detalii .
Altfel no news is good news se pare, sper sa fie la fel si pt Cristina, Gabi si fetele care n-au mai dat pe aici in ultima vreme.
Vreau si eu la Desigual. N-am fost in Sun Plaza (si pe site scria ca acolo e outlet - adica sunt mai mici preturile? pt ca in general mi se par cam maricele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Meg, multumesc mult! . Am decis deci, sa nu il mutam nicaieri. Oricum ne-a devenit evident ca au grija de el. Face analize si para-analize, trimise si in Germania.
Tin pumnii pentru 7 Martie! eu o am pe sora nascuta atunci, si e minunata, are o multime de calitati.

Ana, noi nu facem vit K, chiar din cauza controverselor. Daca as fi avut o sarcina cu probleme, sau vreun copil cu probleme, ma mai gandeam, dar asa voi lasa natura sa isi urmeze cursul.

Tala, ce ingrozitor cu copilul!! bine ca a fost acolo sa il salveze. eu am ramas mult timp cu sechele de la un atac dinasta in copilarie.

Dara, nu pentru lapte beau eu bere :))
deci hameiul nu rezulta la lapte?
Si cum, inca n-ai dat mail la producatorul galaforului sa afli concentratia de schinduf? :P
Daca te-ai convins sa consumi schinduf, mai bine iti iei pastile pure, macar stii cat iei.

Dana, drum bun, si asteptam impresii!
Ionuta, bine ai venit!
Happy sunt vesti, a fost destul de grav avc-ul si intr-o zona importanta. totusi acum doar mana dreapta nu o poate misca, ne asteptam la consecinte mai rele. asteptam rezultate la analize.
Aredwinn, mie pedi mi-a zis ca cele mai bune probiotice la nou-nascuti sunt astea . Daca nu vine Dara cu argumente contra :D, eu dinastea voi da :)

Muah!

si editez, sa o pup pe esteta capitolelor, Mona

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu stiam de bere pentru facut laptic... ...bere fara alcool, desigur

constat ca acum ,fata de acum 5 ani, nu se mai gaseste prin farmacii ceai SIMPLU, PLANTA, chimen, fenicul si anason...sunt diverse pliculete de la fares sau alte firme, "stimulararea lactatiei", dar parca nu am aceeasi incredere..pana una-alta am luat o cutie, ca la mateti incepusem sa beau cate 1l/zi din maternitate si cred eu ca a ajutat.

desigualul e scump si pentru mine, dar am mai ciupit cate ceva la reduceri...o camasa, o rochita si o poseta

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput