Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Dara pt lactatie mie o prietena mi-a recomandat nutrinatal... n-am apucat sa studiez continutul. Poate azi daca tot mi-am adus aminte.
Monna cum sa ma supar ca ai corectat o greseala... eram obosita... si la eco cand mergi?
Dana drum bun si te asteptam cu vesti bune.
Ionuta bine ai venit!Scrie repede 10-12 mesaje sa scapi de moderare.
aredwynn 2 contractii dureroase??? Sa ne tii la curent sa scoatem majoretele la timp.
Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/megbeng/megbeng.jpg)
megbeng spune:
aseara am adormit si eu odata cu copilul...dar macar am reusit sa ma scol inaitnea lui, la 11, matei inca doarme..deh, se reface, probabil dupa viroza asta pacatoasa.
ionuta, bun venit!
dana, drum bun la constanta si sa iti dispara rapid edemele! vad ca deja te-au linistit fetele, nu am ceva de adaugat, doar ca..au drepate! daca tensiunea e ok, nu e de ingrijorat!
ronina, ana, culturi pentru streptocolul de grup B sunt bine de facut,. in RO stiu ca sunt de rutina; crocobaurul asta poate fi periculos pentru bb, intr-adevar si trebuie tratament antibiotic daca iese cultura pozitiva.
vitamina K nu stiu daca se face de rutina in RO, in documentele de la externarea lui matei nu apar decat vaccinurile (hepatita, BCG) si nu mi-a zis nimeni de vreo vitamina K, desi eu as fi vrut sa faca..ideea e de profilaxia sangerarilor, mai ales intracerebrale...acum la maternitatea la care voi naste mi-au zis ca ii fac oricum daca imi dau acordul.
mie in continuare mi se pare ca e mai putin agitata bebelina, dar totusi misca si dr mi-a zis ieri ca nu sunt semne de ingrijorare ecografic cel putin, ca pot face TNS daca vreau, dar atat, a lasat-o in aer...am si fost cu fundul in sus in ultimele zile, mai ingrijorata, cu sotul plecat si copilu are bolnav, sa vad peste week-end cum va fi.
dara, ma alatur corului de fete care iti multumeste pentru informatiile postate cu generozitate!
pup restul mamicilor si fug sa fac si ceva treaba pe ziua de azi!
meg,
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionuta_m/ionuta_m.jpg)
ionuta_m spune:
Pentru prima pagina
UM 07.07.2011
Data nasterii 16.01.1984
Trebuie sa ma prind si eu cum sa imi pun semnatura cu strumfi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aredwynn/aredwynn.jpg)
aredwynn spune:
Dana, la asta m-am gandit si eu, dar a fosr ceva atat de minuscul, ca nu mi-am putut da seama. Parca a scris Mada la un moment dat ceva de genul asta, poate ma lamureste ea . Drum bun spre CT si sa vii incantata de acolo. Si nu uitati sa cronometrati traseul
Irina, super burticuta!
Ionuta, bine ai venit!
Miha, am vazut poza lui bebe pe fb. Incredibil! Mi se pare ca seamana cu fratiorul, nu?
Dara, pai dansul ala e mult mai misto cu burtica. Fara, n-are niciun farmec Cat despre taxa aia, sa stii ca si eu am auzit ceva la o stire la un moment dat. Chiar sunt curioasa care-i faza.
Wali, sper ca te-ai mai linistit cu cordonul, ca o sa fie ok, o sa vezi!
Monna, incearca respiratii de travaliu, din acelea lungi, cand mai ajungi la medic, sa te linistesti. Cu ocazia asta le si repeti pentru cand o sa ai nevoie
Ronina, sunt curioasa daca isi pastreaza programul din burtica in primele zile. Eu am tot zis ca o sa fie show seara incepand cu 11-12 Poate si travaliul tot cam asa va debuta. Si chiar ma gandeam cum ar fi, dupa o zi intreaga, cand te-ai culca, sa inceapa travaliul de 20 de ore care va culmina cu expulzia in care trebuie sa fii in forma, sa impingi
Mada, nu mai stiu daca ai zis ceva de dopul gelatinos. Mai zi-mi ce simptonme/dureri sau alte alea mai ai, ca sa mai compar cu mine, poate ma agit degeaba la unele faze.
Ana, 5 etaje????? WOW! Eu nu mai visez de mult la mai mult de 3.
Tala, ma tot gandesc si eu ca si pe la noi prin cartier se mai perinda seara uneori haite de cate 10-15 caini, toti unu' si unu'. Si nu de putine ori ajunegeam tarziu acasa si ei parca aveau chef de ceva show-uri. Deocamdata nu am auzit sa se intample ceva, dar oricum... Bine, brasovenii sunt obisnuiti si cu ursii, deci...
Strumfy, care a fost reteta ta de-ti seamana Andra asa bine??? Pe mine ma enerveaza toata lumea cu faza aia ca "fetitele seamana cu taticii" si eram convinsa ca o sa le demonstrez tuturor contrariul, dar vazand poza de la eco, se pare ca n-am sanse...
LE:Contractiile nu au fost dureroase. Inca n-am avut nicio contractie dureroasa pana acum. toate fetele!
Anca, 37+ cu Natalia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
pupici pe burtici fetele. vad ca suntem inca in aceeasi formula. la aredwynn ma gandeam ieri..
JD, ti-e mai bine azi? n-ai dormit cat ti-ai propus..
strumfy, multumim de capitol!
irina, si noi mergem la botez sambata (pe 25). am zis sa nu-mi mai iau nimic de imbracat. o pereche de pantaloni negri am.. si o bluza gasesc eu pe aici. unde ai gasit rochita?
sovi, ai vesti de la spital?
meg, felicitari pt vestile bune de la eco. azi mergem si noi.. dupa amiaza. dar ma enerveaza ca ma duc la cabinet si acolo nu-mi zice decat masuratori.. nu si greutate.
ronina, lasa copilul in pace. e ea mai mica.. dar recupereaza dupa. si eu am acelasi stress.. sa nu fie mica. dar daca e sanatoasa.. ma declar mai mult decat multumita. stiu o tipa care a nascut la 38 sapt o bebelusa de 2300g si a recuperat copilul super bine pana la 6 luni cat are acum. asa ca.. asta sa fie ultima ta grija.
dana, eu prb cu picioarele nu am. in schimb am mainile super umflate. cum zice si dara, stiu ca trec dupa nastere cand incepem sa eliminam apa acumulata in timpul sarcinii.
drum bun si te asteptam cu vesti.
monna, deci ai vesti bune! acum roaga-l pe bebe sa stea cat mai mult.. sa iasa un grasunel
dara, m-ai distrat teribil cu burtocul. gandeste-te si tu k la botez nu o sa mai ai burtoc si de invatat... amani si tu pt dupa nastere
ionuta, bine aia venit.
aredwynn, suna tu medicul si programeaza-te. desi mi se pare ciudat sa nu te cheme. ultima luna e bine de monitorizat mai des. noi am fost acum 2 sapt jumate, mergem azi.. si cred ca mai mergem o data. asa ca.. sun-o.
sa aveti o zi minunata.
noi azi am facut 36 saptamani. ma apuca emotiile.36saptamani
AMR < 4 saptamani
varsta bebelusei Alexia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
aredwynn ti se pare ca Andra seamana cu mine??? Te inseli... e toata tati. Doar la ochi pot sa zic ca seamana cu mine... dar asta din cauza ca si eu seman cu sotul la ochi. In facultate multi aveau impresia ca suntem frati... ramaneau socati cand ne sarutam. Dar faza cea mai faina e ca si Motzata seamana cu Andra... adik cu tati...asa ni s-a parut noua la eco. Dar sa stii ca nu imi pare rau ... poate sa semene cu oricine... sa fie sanatoasa asta e tot ce imi doresc.
Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionuta_m/ionuta_m.jpg)
ionuta_m spune:
mesaj sa vad daca am reusit sa pun la semnatura burtica :) - si am icercat sa schimb si poza de profil - am vazut ca unele aveti poze din ecografii - va invidiez- strumfi nu a stat niciodata cuminte suficient cat sa avem si noi o poza cu ea :( - trebuie sa asteptam sa o avem in unic exemplar acasa :)
Si ca intrebare - aveti poze stocate undeva , am vazut pe prima pagina un cont de picasa si user, si la fel si cel de google docs. Trebuie sa fac ceva anume pentru a primi acces?
aredwynn spune:
Strumfy, asa mie se pare, ori ca sunteti amandoua frumusele foc . Ei, iti dai seama ca nu conteaza cu cine seamana, nu ma gandesc nici eu mai departe de sa fie sanatoasa, asta e singura mea preocupare; era asa o chestie enervanta sa tot aud zicalele astea din popor. Oricum, dl aredwynn are niste ochi super frumosi si albastri, deci...
Happy, as suna-o, dar, pe de alta parte ma gandesc ca n-o fi asa inconstienta sa nu me cheme daca era cazul... Nu stiu ce sa fac, nu vreau nici sa fiu stresanta... Practic ultima eco a fost la 36 de saptamani, apoi tns la 37... Eu stiu, o fi destul. Singura mea problema era cat a luat in greutate, ca de miscat se misca mult, inimioara ii bate ok... Poate s-o intreb macar de culturile din col...
Anca, 37+ cu Natalia
![](images/user_woman.png)
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica irina, si noi mergem la botez sambata (pe 25). am zis sa nu-mi mai iau nimic de imbracat. o pereche de pantaloni negri am.. si o bluza gasesc eu pe aici. unde ai gasit rochita? varsta bebelusei Alexia |
Eu la capitolul pantaloni nu am decat blugi
![](icon_smile_big.gif)
Irina,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
aredwynn spune:
Ca sa revin la colici, se pare ca au fost ceva studii care au demonstrat ca bebelusii carora li s-au administrat probiotice au plans mai putin din cauza colicilor decat cei carora li s-au administrat medicamente impotriva colicilor. In plus, probioticele mai au si alte beneficii pentru sanatatea bebelusilor. Dar cred ca Dara stie sa caute mai bine surse, asa ca o astept, ca sunt chiar curioasa, si daca nu se gasesc prea usor astea de care imi zice vecina mea, va trebui cautat din timp.
Anca, 37+ cu Natalia