Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dana, drum bun, succes si sa vii numai cu vesti bune!

Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

Salut

Vreau sa ma alatur si eu odiseei voastre !

V-am citit de cateva capitole , si discutiile voastre sunt interesante si pline de invatatura.

Eu ca si DPN am 12.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Multumesc, gagici! Sper si eu sa fie bine si sa fac click cu Zaher. Va pove tot cand revin.

Walli, mersi mult ca mi-ai zis ca si la tine la fel cu glezna. M-am linistit ca asta insemana ca nu se va agrava (sper) peste cateva zile.
Dara, o sa mai monitorizez piciorul stang si cred ca te mai bat la cap de simptome exacte inainte sa merg la Babes. Poate nu e dracul asa negru..

Ionuta, bine ai venit! Ce comoara ai? Pe roz sau albastru? :)

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

E fetita...cu fundita

Nu ma intrebati de nume ...nu ne-am hotarat inca ... :) de fapt tati este un nehotarat...da' cand aflu ceva va spun ;) .

Multumesc de primire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ionuta_m, bine ai venit! Ne mai lasi date pentru prima pagina?

Dana, daca n-ai trecut prin faza de "rosu, tare si frige" mai slabe sanse sa fie cheag. Cum ziceam poate ceva spre varicos ma gandesc. Dar na, chiar nu-s medic. Nenea ala Comsa de la Babes de la policlinica e un flebolog f. simpatic si te poti programa direct pentru ecografie doppler la picioare la el. Eventual arata-le si la Isis?

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Sa te intorci cu bine si multumita, Dana!! Drum bun!
Ciao, Ionuta, bine ai venit!! La ce medic mergi?

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Bine ai zis Tala de dureri pe care le stiam inainte. si cate si mai cate feluri de dureri! Nici nu credeam ca exista asa ceva. O sa ma gandesc bine daca mai vreau bebe 3.

Sotul a ajuns cu bine la Ostrava, dar cu camasa patata de cafea. asa ca s/a dus direct la magazin si si/a luat 3 camasi ca era oferta - platesti 2 iei una gratis.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Deci...ce ziceam ieri la 1 noaptea?
In primul rand, monna, tu ai citit ce am scris cumva?? Ca am zis si de poze, dar am cautat acum si nu-mi apare postul. Deci am mai pus 2 poze pe picasa

Mai ziceam de ronina...ca incep emotille si de tala...ce intamplare cu cateii... mie mi-e asa frica de ei..
Si ii mai ziceam Anei ca eu m-am tot testat si ma testez in continuare de streptococ, ca imi tot iese pozitiv.Acum abia am terminat un tratament si astept sa fac din nou analiza.

Meg, mai ai asa putin

Sunt happy ca mi-am gasit in sfarsit de imbracat pt un botez care e sambata.. va dati seama, cu 2 zile inainte de botez, eu nu aveam cu ce sa ma imbrac , dar s-a rezolvat

Irina, 31+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

'Neata, gagici!

N-am nascut! Ieri de dimineata am fost putin cam abatuta, ca daca tot am terminat pregatirile, acum mintea mea umbla aiurea si ma tot gandeam la faptul ca saptamana trecuta la eco nu era estimata greutatea la care ma asteptam, fata de celelalte eco. In fine, apoi am fost plecata toata dupa-amiaza, am revenit seara si m-am pus in pat, ca am avut niste senzatii tare ciudate, ba chiar am vazut un firicel mic de tot si subtire sangeriu pe hartia igienica Am avut ceva contractii azi-noapte, acum vad ca s-au potolit si vad ca e mai activa si bebica azi. Pe mine nu ma mai cheama dr la niciun control pana la nastere, am fost miercuri la tns, a fost ok (2 contractii) si mai merg peste 2 saptamani tot pt tns si atat. Voi mergeti mai des in ultima luna, ca eu asa ma asteptam si adevarul e ca un eco poate m-ar mai fi linistit, sa vad ca se dezvolta bine si ia in greutate cum trebuie. Streptococul B se depisteaza la culturile din col, nu? Daca da, eu am facut ultima data prin sapt 33, deci nu era rau daca mai repetam. Mai ales ca ieri seara, odata cu miscarile bebelusei, simteam presiune in zona pelviana si o usoara senzatie (1 pe o scara de 1-10) de mancarime si ma tot gandeam ca cine stie ce o mai fi aparut. Dar cred ca o s-o sun s-o rog sa ma programeze candva saptaman viitoare, totusi, la un consult. Sau sunt cam paranoica?

Am vazut ca ati vorbit de colici si de produse de calmare a lor si mi-am amintit ca vecina mea mi-a spus de niste probiotice pe care i le-a dat bebelusei ei, la recomandarea medicului si ca si-au facut treaba foarte bine. Dara, ai citit de asa ceva? Cica nu se gasesc in toate farmaciile. O s-o intreb sa-mi zica exact despre ce e vorba.

Anca, 37+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Aredwynn, phew, ma bucur ca sunteti inca doua :)
Cu firicelul ala subtire pe hartia igenica o fi fost o parte din dop? Monitorizeaza in continuare!
Da, cica e bine sa faci testul de strep B intre 35-37, daca tu ai facut la 33 o fi prea devreme?! Tu ca potentiala purtatoare nu ai nicio treaba (si nu ai niciun simptom), insa bebele se poate infecta daca nasti vaginal, aia e treaba, cum ziceau si fetele mai devreme. sa fie bine!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput