Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33
Raspunsuri - Pagina 5
Tala spune:
Dara am ras si eu, dar ar fi pacat sa nu incerci si sa nu te si inregistrezi. Eu am deja dansul burtii (intitiat la David si continuat acum). In alta ordine de idei mi-ar placea si mie sa fac zumba cu Dominque asta
Tala spune:
Ai ma Dana....cum adica gay? eu chiar cunosc un dansator gay si n-are legatura cu asta micu din film
Cu maidanezii nu stiu ce sa zic. Si eu am 3 pe langa curte insa le dau apa si mancare, ma gandesc ca aia care au atacat copilul doar au fost abandonati la un moment dat si nu mai are nimeni grija de ei. oricum aseara il tot intrebam pe sot de ce nu le-a dat si o lopata in cap (eram f furioasa, si sunt inca). La noi a venit si politia anul trecut trimisa de tarani pt caini - le-am spus ca nu-s ai nostri, noi aici i-am gasit, ei sunt cei care i-au abandonat (si s-au linistit), insa n-au atacat pe nimeni (si sper sa nici n-o faca vreodata)
Ah! abia astept sa pot merge la zumba....
SuperMami_1 spune:
Neata!
Multumesc de complimente , fetelor...eu mi-s topita dupa el de ieri...si parca nu-mi mai revin...parca as naste mai repedepozicile de la ecograf sunt mult mai clare fata de pozele de pe facebook, ca n-am fost inspirata sa cer cd de la inceput.
Dara, foarte utile mi-s informatiile despre colostru...mai ales ca de data asta sunt mult mai sigura ca voi alapta exclusiv...si am deja colostru,merci fain
Tala, e horror cu cainii astia...eu i-as extermina pe toti, fara mila.
mare noroc a avut baietelul sa treaca sotul tau in zona
Ronina, felicitari pt vestile bune,bine ca e sanatoasa bebelina!
Monna, felicitari pentru vestile bune!
Si eu vroiam sa inteb de Chitosenia. Chitoooo pe unde umbli, hai la apel ca scoatem motatele !
Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
J.D. spune:
Tala, mie doctorul nu mi/a zis sa stau cuminte in timpul sarcinii, asa ca am luat/o de buna. Insa si varsta isi spune cuvantul. Jos palaria pt sotul tau!
Dara, eu din cate stiu galaforul este foarte bun si multe prietene l/au folosit. eu am sa comand si sa mi/l aduca maica/mea.
Ana, daca stai in UK eu iti recomand sa-i faci lui bebe vaccinul impotriva hepatitei B. Acolo stiu ca nu se face de rutina si am multi prieteni bolnavi cronici. Inclusiv sotul.
Aici nu se face vaccin cu vitamina k. Pediatrul mi/a dat o sticluta cu picaturi si ii dadeam lui Finn o picatura pe saptamana pana la 1 an parca.
Ma duc sa duc mostenitorul la gradinita si sa/mi sun consortul sa vad daca a ajuns cu bine la Ostrava.
Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor
dana_cp spune:
:) Tala, ziceam si eu (in gluma).. nu e ok ca un barbat sa-si miste mai bine fundul decat o femeie
Dupa ce am vzt prima data clipul m-a luat Mister la dans.. am ras cu lacrimi de cum se unduia :))) el are 2 ritmuri in sange: slow si deloc.
cu Gaza, DPN 30 Martie
dara76 spune:
Tala, vreau sa vad dansul burtii, platesc taxa de-aia de cumetrie, promit :P
Pai daca e, incerc numai tinandu-ma de burtoc, ca altfel mi-e frica, recunosc :)
Aredwynn ce-o face?
31+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dana_cp spune:
Apropos de ce fac fetele care nu mai dau un semn o vreme, la pranz plec la Cta si me intorc duminica. Nu stiu ce net o sa am pe acolo asa ca daca nu intru, sa nu scoateti pampoanele
cu Gaza, DPN 30 Martie
Tala spune:
drum bun Dana, sa te intorci cu vesti bune (si cu soare)
Dara, promit sa-ti arat filmuletul...candva [am dansat si acum si ma dor toate alea, baba de mine]
JD nici eu n-am avut interdictie la efort, dar am observat cum ma lasa in ritm alert toate puterile si junghiuri si crampe de care nu stiam. Cu David simteam ca pot lua pe cineva in carca si sa fug cu el, acum...varsta maica!
wali spune:
Multu frumos fetele pentru reactia pozitiva la vestea cu circulara de cordon . Acum sunt muuuuult mai echilibrata decat alaltaieri si m-am si odihnit mult mai bine. Ptr ca, tre sa zic, eu sunt una de-aia care rumega noaptea ce afla ziua. Si acum nici d-na cezariana nu mi se mai pare atat de horror, ptr ca primeaza sanatatea copilului meu si la urma de tot stau principiile mele.Iar eu am 100% incredere in medic si cum va spune el ca facem, asa va fi.
Dana si eu am glezna dreapta umflta de vreo luna jumate, nu foarte tare, ca nu vreau sa exagerez, dar suficient cat sa realizez ca s-a produs o schimbare. Si asta nu din cauza ca nu stau intinsa si nu am grija de mine, pur si simplu asta e. La fel se intampla si cu mainile si in special dimi, asa cum ati mai pove si voi mai demult.
Ronina tre' sa-ti zic ca am o ruda prin alianta cu uter dublu, care a nascut natural (fetita era intoarsa), cu Grigoras, la 38 de saptamani, fata a avut 2,8 kg si foarte sanatoasa. Acu' s-o vezi, ca-i mai dezvoltata si decat copii cu 1 an mai mari ca ea si e o dulce. Si o cheama Bianca.
Cand am fo la Bacila, alataieri, am vrut sa-l intreb de Lelu, dar am percutat la timp ca asta-i numele de "scena" si asa ca m-am lasat pagubasa.
Va fetele si sa stiti ca va urmaresc in continuare cu maaare interes. Multu muuuult Dara pentru tot interesul si pentru faptul ca imparti cu noi
34+ cu