Fluturasi Martie-Aprilie 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 17
alina06st spune:
Da, irinuca, despre asta e vorba.
Multam mult! 
Mami fericita:
Luca 12.04.2011 si
16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi
!
Madutza, te rog mult, imi trimiti si mie reteta de tarta de la Deea?
Delia, stiu ca lasagna are ffff multe calorii dar nu mananc zilnic
, fac si eu o exceptie sambata sau duminica
. 
madutza_bra spune:
strumph,
piscotica . Nu-ti iei protectie si pt scara care urca la mansarda? Si eu am gasit-o pe Cata odata la jumatetea scarii..am uitat usita deshis si don'soara speculeaza orice neatentie a mea
. Ce primavara vine la voi? ca la noi arata o masa de aer mai rece pe Anglia. Anul trecut povesteai cum au inflorit ciresii si poze cu ghiocei din parc 
. Ce tort faci pana la urma piscoatei?
ally, acum trimit PM cu reteta. Si mie imi plce lasagna, cand o sa vina soacra sigur o sa faca 
viss, da te-ai descurcat extraordinar cu puii mici. De acum te vreau numai optimista, inclusiv in ceea ce priveste operatia lui Sergiu..pt ca stiu ca iti va fi greu atunci 
V-ati hotarat in privinta laptelui?
ailed_dota spune:
am o fata, supeer.Pai a comentat, nu a plans, dar i-am cantat elefantul cici si n-a mai zis cine stie ce, mai rau urla dimineatza cand o pieptanam pe sora-sa si era geloasa

ailed_dota spune:
catank, deci daca ai pus 400 g de unt la 5 oua, inseamna ca ai scazut un pic proportiile, ca ar fi venit la 5 oua 500 g de zahar si 500 de unt..., de asta ti-a iesit tie delicios si noua cu gust de unt pregnant
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota am o fata, supeer.Pai a comentat, nu a plans, dar i-am cantat elefantul cici si n-a mai zis cine stie ce, mai rau urla dimineatza cand o pieptanam pe sora-sa si era geloasa ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
bravo Andra !!!

pupam fetita curajoasa
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Felicitari Andra ![]() ![]() !!!Eduard Andrei 02.04.2011 |
pup

MaryM85 spune:
Buna fetelor am vazut-o pe Anaxena intr-un film italian este pus link pe facebook la adresa ei
Parca se ocupa cu cuafatul nu cu actoria![]()
mami fericita de
Alexandra Mirela(06.04.2011)