Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10

Miha H, cu smochinele eu as mai astepta, fiindca am inteles de la sot ca toate fructele si legumele cu seminte mici si multe (smochine, kiwi, rosii)sunt alergene si se dau bebeilor mai tarziu. Despre curmale nu stiu ce sa-ti spun, dar mie personal mi se par prea dulci, prea zaharoase si risc sa nu-mi mai manance asa bine altele, mai fade (e doar opinia mea). BRAVO IMI, papa sa prinzi forte si chef de diversificare!

Da, Gogoshika, ai dreptate!!! Oricum m am decis sa mai continui o perioada doar pe fructe dimineata, macar pana marti, cand face 7 luni. Deci maine dimineata fructe din nou: probabil va fi mango cu banana si poate am sa o pacalesc cu marul!!! De marti, cand face 7 luni introduc si masa de legume!!! Sa zicem ca azi a fost o zi de experienta!!!

Andrei a fost pe voce astazi: a chiuit si vocalizat toata ziulica, cu pauze de somnic si uneori de papa. Are doi dintisori jos si, in loc sa dea semne cei de sus, cum era de asteptat, se tot scormoneste prin gurita tot la gingia de jos, in dreptul caninilor...sa te tii!In rest este tare activ.Nu vrea sa se-ntoarca de pe o parte pe alta decat atunci cand are chef (sa smotoceasca vreo jucarie), in schimb sta bine in fundulet cateva minute si se cere in picioare toata ziua;daca nu il ridici, se trage de tot ce apuca, pana reuseste sa-si ridice funduletul singurel

Bravo si voua Andrei!!!

Cristina G.
mami fericita de Andrei Sabin

"http://lb1f.lilypie.com/nIbTp3.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
MihaH, curmalele cred ca merg mai devreme de un an. Eu n-am vazut in viata mea curmale proaspete, banuiesc ca e vorba d ecele uscate. In nicun caz confiate, nici dupa un an, alea sunt uscate dupa ce au fost stropite cu sirop din zahar si alte substante. Se gasesc si curmale uscate, eu planuiesc sa fac biscuiti indulciti cu ele, tot spre un an.

Smochine la fel, tot spre un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de astazi

LUCA de gheveronica
ALEXANDRU-GABRIEL de Mihaela_V
VALERIA de marryan

Felicitari inca o data Lorialex, este foarte reconfortant sa incepi in forta, pe alt post si pe bani mai multi. Mult succes, va fi greu dar pana la urma va veti obisnui toti, e greu la orice varsta, mama tot asa simte si daca are puiul un an sau doi. Multi

Miha acum este mult mai greu insa mult mai frumos, ador sa-l vad activ, atent, si mai ales interactionand cu noi .

Gabrielita si Edu are zile cand face asa, daca stau cu el in camera e ok, cum ies cum urla insa incerc sa vorbesc cu el din baie, din alta camera, sa-l asigur ca sunt acolo si ca nu am plecat. O sa treaca si perioada asta si vin altele .

De curmale chiar n-am citit, eu am ramas doar pe cateva fructe chiar daca este monoton, astept sa le vina sezonul. Deocamdata manacam mere, pere, o data pe saptamana banana, avocado si caise deshidratate.

Ziceam ieri ca nu avem noutati , aseara Edu a facut primii lui pasi tinandu-se de canapea, incerca sa ajunga la telecomanda . Vedem daca repeta zilele astea figura, oricum mi s-a strans putin inima, asa repede cresc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

aoleu fetelor aveti perfecta dreptate ca nu vor mai vrea in brate dar va spun sincer e frumos dar ffff greu.
Cu atat mai mult la mine in bucatarie e mai rece si nu o pot lua cu mine si cam cum mananc ??? buna intrebare !!!!dificil raspun....
ma topesc dupa dragostea ei si o ador pt asta dar parca (sa stam lipite asa?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Oxidoni noi dam 12 picaturi de fier deocamdata, am inceput cu 8 dupa care am crescut treptat doza. Nu stiu nimic despre cresa, iar in ceea ce priveste bona eu am fost un pic sceptica (sunt fel si fel de oameni) si de aceea am ales sa-l duc pe Razvi la mami. Incearca sa cauti aici pe forum pareri despre cresa, este aproape imposibil sa nu gasesti pe cineva.

Alexia nu am incercat combinatia de cereale cu carnita, Razvi a acceptat carnea in legume, mai greu dar pana la urma si-a dat drumul. Acum e carnivor.

Miha nu stiu ce sa zic de curmale si smochine, poate Krissy sa iti zica ceva. Ai inceput direct cu supa din atatea legume?

Lori ma bucur ca ai decis sa accepti propunerea, bafta la munca si stai linistita ca Luca e pe maini bune, vezi bunica si Alexia.

Gabrielita sanatate multa

Arianna ce iaurtiera ai? In cat timp se face iaurtul?

Pufi felicitari pentru Edu, gata linistea ta de acum incolo

Andra tuseste un pic, aseara si azi-noapte nu prea a vrut sa manance. Sper sa nu se imbolnaveasca ea acum ca tocmai ce am terminat cu Razvi.

O zi usoara tuturor si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

aoleu dar ce liniste pe aici... nu pot crede de dim nu a mai scris nimeni ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Miha,Pufi,Crisppy si multumesc pt sustinere!
Pufi-felicitari pt prmii pasiOMG ce trece timpul
De curmale nu stiu ce sa zic,dar stiu ca fructee uscate se dau mult dupa un an pe motiv de zahar

Doresc o zi minunata tuturor Noi iesi sa ne intalnim cu Andy08 si bebe Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

La multe lunite cu bucurii pentru:

Luca de gheveronica
Alexandru de Mihaela_V
Valeria de marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

LA MULTI ANI IUSTINA!!!

Sa traiesti, sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!!! Anca sa va traiasca Iustina si sa petreceti frumos azi!!! Sa ne zici si noua cum a fost!!!
Va pup cu dragoste!!!

La multe lunite si sarbatoritilor zilei de azi:
LUCA de gheveronica
ALEXANDRU-GABRIEL de Mihaela_V
VALERIA de marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

La multi ani Razvi de Crisspy !!!

La multi ani Iustina de Anca!!!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Adra, echiar nu ma gandeam ca nu trec astia toate ingredientele la iaurturi. Nu sunt obligati de lege sa le treaca pe toate?

Deci inca ma gandesc la iaurtiera.Multumesc Arianna pt info. Imi place Oly. Ce marca de iaurtiera ai ?

Pufi, felicitai pt Edu !...chiar ca repede mai trece timpul

Noi nu prea avem noutati.Petru doarme destul de bine,mananca binisor ~ un borcanel de 100 ml de fructe/supa/cereale si tziti la discretie.
Eu ma tot uit pe net pt oferte pt la vara la mare; vrem sa ne hotaram la ceva ca sa luam cu early booking

Felicitari tuturor strumfilor pt progrese si dintisori si ii pupam pe toti maraitii si nemaraitii

p.s Anda82 te-am adaugat in grupul de fb. Te asteptam cu pozici acolo !!! (regula a grupului )

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput