Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
alexia_ada spune:
buna seara fetele
Miha uite aici preturi la piscina in comparatie cu voi http://www.babyspa.ro/
Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_din aa si cu Colargolul nu prea sunt de acord.Ii usuca prea tare mucoasa iar Sinupretul este pe baza de alcool si cica nu ar fi indicat sum 2 ani(asa scrie pe prospect) Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011) |
nu ma pricep f bine dar noi am primit tantum protect de la dr pt nasuc...nu stiu daca e bun pt ce aveti voi.....'
Multa sanatate!!!
alexia_ada spune:
wow Pufi, ce baiat mare !!! felciitari !!! deja in picioare dupa telecomanda bravoooo!!
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_din aa si cu Colargolul nu prea sunt de acord.Ii usuca prea tare mucoasa iar Sinupretul este pe baza de alcool si cica nu ar fi indicat sum 2 ani(asa scrie pe prospect) Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011) |
pai ai spus ca ii curg mucisorii rau ... de aceea am si spus de colargol, caci usuca. sinupret mie mi-a recomandat pediatra, 6pic * 2ori /zi, tin minte ca i-am dat si lui dnai in jur de un an. sincer habar n-aveam ca are alcool, asa o fi. dani nu a patit nimic de la alcoolul din sinupret. dar, repet, eu nu-s doctor, eu ti-am spus doar ce as face eu.
gabrielita felicitari pt ridicat si plimbat. asa cum spunea si adra, daca o face singurica inseamna ca e pregatita.
mihahegarty ma bucur ca merge bine diversificarea, sa o tineti tot asa.
so, intram si noi in clubul buclucas cu cazaturi . am iesit cu dani, tati singur cu alex, l-a pus pe patul mare adormit, puiul s-a trezit si tati s-a "trezit" cu copilul urland de pe jos. acum stau si imi fac grija caci a adomit singur in patut, total necaracteristic si ma intreb daca n-o fi somnolenta de la cazatura si alte porcarii. offf ... mi-e ciuda de MOR.
fetele
Laura13 spune:
pufi nu stiu daca la noi e eruptie dentara sau ce o fi. dar e cam asa: se trezeste noaptea tipand, plnagand a durere, ziua cand ti-e lumea mai draga maraie, roade tot si din cand in cand, atunci cand roade incepe sa planga. stii atunci cand te doare o masea si musti pe ea si tresari de durere? cam asa ceva, doar ca el plange. a! si maraie, maraie, maraie.
Gabrielita81 spune:
Multumesc fetelor pt felicitari si incurajari dar eu sunt ingrijorata pt ca fetita mea e si mai slabuta si nu are nici 6 luni....offfnu ma pricep deloc cum sa postez un filmulet ceva ...
Gabrielita81 spune:
Laura te cred eu mai aveam un pic si imi smulgeam parul din cap...fata mea a cazut la 4 luni jumate...imi venea sa sar in capul sotului de suparare bineinteles era cu el cand a facut buffff....
Acum na stim cu toatele ca nu prea exista copilas care sa nu fi cazut jos dar sufletele noastre de mame....
bubuta micutului sa treaca...
mihahegarty spune:
Alina_din esti o scumpa!!! Multumim tare mult!!! Azi Imi a mancat foarte foarte bine!!! V am zis: am trecut de la o extrema la alta!!
Dimineata a mancat: para, mar, mango si avocado.
Mai pe la 4 dupa amiaza a papat piersica.
Si cum i a zis si sotul, este 'a pooh ing machine'!!!