escroci
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
ok acum ca ai detaliat gata am pricput toti cum sta treaba. poseta era doar de 250 euroi, mama nu mai e concediata, si tu intradevar pari o fata isteata. multa bafta in continuare sa ajungi sa vizitezi ny.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancamak/ancamak.jpg)
ancamak spune:
stau si ma gandesc, sigur nu era cineva din anturajul tau stiind ca dispui totusi de niste bani?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SKUMPYYYY tu nu stii cine sunt eu,nu stii cu ce ma ocup,ce fac eu,cum invat,etc. legat de mama,era vorba de o poseta de 200-250 de euro,in plus a aflat fix a doua zi dupa ce s-ai intamplat ca ii prelungesc contractul,iar biletele de avion tot eu le-am platit.Ideea de excursie a fost a lui mama acum cateva luni si faza aia ccu taran cu iq mic.NO COMMENT!cata minte pot avea unii,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar din pacate asta este adevarul:(.Eu pana acum nici macar nu am avut prieten,ca pur si simplu nu m-a interesat,acum il plac pe unul singur si chiar ma doare undeva ca nu are bani multi,fix undeva de ce bani are,cat timp e un baiat ok la faza cu invatatul,sa stii ca sunt cea mai buna din clasa la matematica,sunt si la real,la un liceu cu f multe pretentii,sunt o eleva care nu invata la toate materiile(asa eram in trecut),dar la materiie care imi trebuie invat f bine chiar,profesorii de fiecare data la sedinte ma lauda,sa stii!eu am invatat pt capacitate extrem de mult,stateam si pana la 1 noaptea sa invat,in conditiile in care la 7 jumate ma trezeam sa ajung la scoala...nu am avut vacante in acel an... nu inteleg,de unde pana unde mergi pana la ny cu mai mult de 2000 de euroi???tu ai inteles ca merg sa stau la hotel acolo,sau ce?Imi pare rau,nu am atatia bani,stau la cineva langa ny,la niste prieteni de familie,sau asa trebuia... de fapt nici nu stiu ce iti dau eu tie atatea explicatii,ca se vede ce fel de persoana esti dupa aceste raspunsuri.Repet,acesta este raspunsul,nu vreau sa jignesc pe nimeni |
Fara suparare, stim cu totii cu ce te ocupi, ce faci, ca ne-ai spus chiar tu; despre invatat chiar foarte clar: "acum na, m-am mai lenevit...m-am saturat de atata invatat, ma interseaza si alte lucruri,cum ar fi baietii".
Poate n-ai intentionat, dar ai dat o multime de amanunte despre tine si nu trebuie sa te superi ca, pe alocuri, te ia lumea la misto.
In ceea ce priveste pacaleala, daca e reala cum spui, ai aflat pe pielea ta despre ce e treaba. Nu-i un capat de tara, vorba ta, conteaza alte lucruri in afara de bani. Poate, insa, te-ai lamurit ca la varsta ta ar trebui sa ai alte ocupatii in afara de a manevra zeci de milioane de lei. Daca stateai in banca ta si le spuneai la aia sa vorbeasca cu parintii, este posibil ca banii sa va fie inca in casa. Adica ai preluat o problema care nu era pe masura ta.
"eu nu prea ma uit la tv,eu sunt mai mult cu calculator si nu stiu,ca eram sigura ca ar face reclama.Initial a zis ca e de la romtelecom,apoi suprize,e de la super bingo:),deci n-am stiut,in special ca nu am stiut nici cum sunt procedurile". Eu nu stiu cum ai nimerit pe DC sa-ti spui problema, ca daca nimereai mai demult, vedeai multe discutii cu astfel de pacaleli. Internetul e plin cu asa ceva.
Concluzia: in viata poti lua multe plase; nu e nimic neobisnuit. Neobisnuit este cand incerci sa fii ceea ce nu esti.
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
ar mai fi o varianta : ai inceput sa te interesezi de baieti, ai dat peste unul despre care chiar tu spui ca nu prea are bani, dar e baiat ok. poate baiatul nu e tocmai ok sau poate s-a laudat in cercul de prieteni ca il place o fata desteapta, cuminte si cu bani si, cine stie, i-o fi venit unuia din anturaj ideea tzepei, inspirat tocmai de cazurile prezentate pe larg pe net...
![](images/user_woman.png)
saskia spune:
citat din mesajul lui SKUMPYYYY eu nu prea ma uit la tv,eu sunt mai mult cu calculator si nu stiu,ca eram sigura ca ar face reclama.Initial a zis ca e de la romtelecom,apoi suprize,e de la super bingo:),deci n-am stiut,in special ca nu am stiut nici cum sunt procedurile.Dupa geanta in niciun caz nu plang,dar dupa NY da banii pt bruxelles i-am dat eu pt avion,ca am zis ca e criza si sa o scutez pe mama de niste sume de dat |
Draguta e foarte bine ca esti buna la matematica
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
In NY si Bruxelles nu se simte. In fond "e multi altii", oameni cu greutate, "care este in politica" si la aceasta ora. Daca stau bine si scrutez (nu prea) adanc poate reusesc sa gasesc o cale sa te scutesc de astfel de minuni. ca mai trebuie citit si invatat pe langa altele nu este mai putin adevarat insa (ne)te-ar putea scuti de priviri scrutatoare vis a vis de modul in care scrii sau te exprimi. Avantajul desigur ar fi de ambele parti.
Have a nice day!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
citat din mesajul lui SKUMPYYYY banii pt bruxelles i-am dat eu pt avion,ca am zis ca e criza si sa o scutez pe mama de niste sume de dat |
nu mi-e prea clar, esti inca la scoala. sau ai un job bine platit de-ti permiti sa platesti tu biletele la avion?
restul e bla bla....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
probabil ca fiind fata isteata a castigat olimpiada de limba romana pe tara si de acolo a strans banutii pentru avion.
SKUMPYYYY spune:
kariguld
Always choose life!
Germany, la curtea cu procese!
5773 Mesaje
31 Prieten(i)
Trimis la: - 17/02/2012 : 17:45:41
Citat:
citat din mesajul lui SKUMPYYYY
banii pt bruxelles i-am dat eu pt avion,ca am zis ca e criza si sa o scutez pe mama de niste sume de dat
nu mi-e prea clar, esti inca la scoala. sau ai un job bine platit de-ti permiti sa platesti tu biletele la avion?
restul e bla bla....
bunica imi da 2 milioane cel putin de ziua mea de nastere sau de num,de paste,craciun,revelion,etc
SKUMPYYYY spune:
CorinaDani
MiniTehnicus
Romania, Ploiesti
3742 Mesaje
7 Prieten(i)
Trimis la: - 17/02/2012 : 11:28:11
ar mai fi o varianta : ai inceput sa te interesezi de baieti, ai dat peste unul despre care chiar tu spui ca nu prea are bani, dar e baiat ok. poate baiatul nu e tocmai ok sau poate s-a laudat in cercul de prieteni ca il place o fata desteapta, cuminte si cu bani si, cine stie, i-o fi venit unuia din anturaj ideea tzepei, inspirat tocmai de cazurile prezentate pe larg pe net...
Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
treaba este ca el nu stie ca il plac,nici macar nu a fost vreodata la mine acasa si nici nu are nr meu de fix