escroci
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
SKUMPYYYY spune:
e 100% adevarata faza!!!
numele este cum este pt ca nu vreau sa se stie cine sunt,vreau sa fiu anonim,si daca imi pun porecla mea,pot sa isi dea seama cine sunt,pt ca multa lume stie proecla mea,iar eu nu am vrut si nu vreau sa se afle printre cunoscuti de ceea ce s-a intamplat,pur si simplu nu vreau.Stati linistiti ca nu imi arde in niciun caz de facut glume de 2 lei...in special pe tema aceasta,care e una serioasa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SKUMPYYYY spune:
stai tu linistit/linistita
dar daca discutam asa,eu ma retrag de pe forum,voiam doar sa aflu si parerile altora
salcia spune:
Intr-adevar exista escroci pentru ca exista si persoane suficient de naive care le cad in plasa... Mama prietenului meu a fost pacalita de niste indivizi in plina zi, pe strada - ea iesise la piata, cand au venit doi tineri care au inceput cu "vai tanti, dar ce mai faceti, de cand nu ne-am mai vazut, ce coincidenta" etc. Si atunci ea a intrebat cine sunt, daca sunt cumva baietii varului X. Bineinteles ca erau baietii lui X , dupa care s-au dus la ea acasa, ca era vara si cald si nu mai puteau de sete, si in plus aveau nevoie la baie
. Pana la urma au plecat cu un laptop, un aparat foto, ce-au mai gasit si ei pe-acolo (unul a tinut-o de vorba si celalalt a facut "curatenie" prin casa).
Prietenul meu aproape ca a facut atac de cord cand a auzit povestea, nu de alta, dar putea iesi mult mai rau. Poate ca a fost mai simplu pentru ca mama lui e nevazatoare (adica vede foarte slab), dar iata ce se poate intampla.
O alta manevra am aflat-o de la politie, cand ne-au tot disparut lucruri dintr-un sediu. Se pare ca escrocii/hotii intra prin case/blocuri si incearca usile. Daca sunt deschise, intra si iau ce apuca. Daca e cineva in casa, intreaba: "Ma scuzati, aici nu locuieste X?", si cand omul raspunde ca nu, pleaca.
Exista deci multe metode, inventivitatea escrocilor e infinita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Paff/Paff.jpg)
Paff spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BESTUTZA ..am gasit...In orice legenda e un sambure de adevar ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169278&nm=Am-cistigat-cu-Romtelecom http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165279&whichpage=1&SearchTerms=am,castigat,cu Pot sa va spun si eu una, dar nu cu ROMTELEFON ![]() Castigasem o excursie in urma bunavointei de care am dat dovada in a raspunde unui chestionar in care eram intrebati cati bani ne costa vacantele! ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de viezurici:TUDOR-CONSTANTIN 9.02.2005, ILINCA-CRISTIANA 31.07.2006, DIMITRIE-DANIEL 21.04.2010 |
Una din povestiri este a mea,numai ca eu nu i-am trimis banii lu' nenea ala de la Romtelecom ci i-am pastrat si mi-am luat gentuta
![](icon_smile_big.gif)
SKUMPYYYY spune:
stii ce sfat iti dau eu tie,nu mai comenta aiurea despre cineva pe care nu cunosti!:)
tu nu stii cine sunt eu,nu stii cu ce ma ocup,ce fac eu,cum invat,etc.
legat de mama,era vorba de o poseta de 200-250 de euro,in plus a aflat fix a doua zi dupa ce s-ai intamplat ca ii prelungesc contractul,iar biletele de avion tot eu le-am platit.Ideea de excursie a fost a lui mama acum cateva luni si faza aia ccu taran cu iq mic.NO COMMENT!cata minte pot avea unii,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar din pacate asta este adevarul:(.Eu pana acum nici macar nu am avut prieten,ca pur si simplu nu m-a interesat,acum il plac pe unul singur si chiar ma doare undeva ca nu are bani multi,fix undeva de ce bani are,cat timp e un baiat ok
la faza cu invatatul,sa stii ca sunt cea mai buna din clasa la matematica,sunt si la real,la un liceu cu f multe pretentii,sunt o eleva care nu invata la toate materiile(asa eram in trecut),dar la materiie care imi trebuie invat f bine chiar,profesorii de fiecare data la sedinte ma lauda,sa stii!eu am invatat pt capacitate extrem de mult,stateam si pana la 1 noaptea sa invat,in conditiile in care la 7 jumate ma trezeam sa ajung la scoala...nu am avut vacante in acel an...
nu inteleg,de unde pana unde mergi pana la ny cu mai mult de 2000 de euroi???tu ai inteles ca merg sa stau la hotel acolo,sau ce?Imi pare rau,nu am atatia bani,stau la cineva langa ny,la niste prieteni de familie,sau asa trebuia...
de fapt nici nu stiu ce iti dau eu tie atatea explicatii,ca se vede ce fel de persoana esti dupa aceste raspunsuri.Repet,acesta este raspunsul,nu vreau sa jignesc pe nimeni
SKUMPYYYY spune:
eu nu prea ma uit la tv,eu sunt mai mult cu calculator si nu stiu,ca eram sigura ca ar face reclama.Initial a zis ca e de la romtelecom,apoi suprize,e de la super bingo:),deci n-am stiut,in special ca nu am stiut nici cum sunt procedurile.Dupa geanta in niciun caz nu plang,dar dupa NY da
banii pt bruxelles i-am dat eu pt avion,ca am zis ca e criza si sa o scutez pe mama de niste sume de dat
SKUMPYYYY spune:
Aia erau doar ca sa "se rasfete si ele ca lumea".
Probabil ca biletele de avion le castigasera deja sau primea mami niste salarii compensatorii la concediere.
Mi se parea ca sunt exagerata cand ii spun copilului sa ne consulte chiar si atunci cand cheltuieste din propria pusculita, ie-te ca nu e chiar rau.
Da' parca tot zic ca olteanu' ala care se uita la girafa "asa ceva nu exista". O fi troll, sper sa fie troll...altfel ar fi prea trist.
Daca e pe bune se descurca sigur in viata ca i-a zis si mama ei ca e foarte inteligenta .
sa stii ca eu de mica nu i-am avut pe parintii mei langa mine si nu mi-a prins deloc bine,pt ca orice eu trebuia si trebuie sa rezolv(sau aproape orice),da acele lucruri pe care trebuie sa le rezolve ai mei trebuie sa astept mult ca sa le rezolve.In plus,eu nu prea am avut parte de afectiune,deci nu mi-a fost bine.sunt inteligenta,pt ca stiu cum sa imi aleg prietenii,stiu cand o persoana e cu caracter si cand nu e,bineinteles,nu de prima data cand o vad,de cele mai multe ori
si eu ma suparam daca mama voia sa ma verifice,dar acum imi dau seama ca era f bine
SKUMPYYYY spune:
marius
Romania, oradeaBIHOR
15026 Mesaje
24 Prieten(i)
Trimis la: - 16/02/2012 : 09:25:47
Citat:
citat din mesajul lui SKUMPYYYY
partea buna e ca sunt sanatoasa
Unde?
la ce te referi?